wolkanku Nickli Üyeden Alýntý
iþte o hurafeleri sizlere bizlere gösteren kim? görüþü farketmeksizin, tüm global medya.
ne için gösterildi o sokakta düþüp bayýlanlar ölenler vs.
o gün bunlarý gösterip sana bana migros poþeti yýkattýran medya, bugün tv'yi açtýðýn anda sadece aþý konuþuyor.
iþte benim bu noktada güvenim tamamen kaybolduðu için aþý olmak istemiyorum.
yoksa yok aþýnýn içinde çip var, yok kýsýr yapýyo falan salak saçma þeylere de gülüp geçiyorum, böyle bir görüþüm yok.
ben de nasa kostümlüler yok demedim.
ilk günlerde virüs bulaþan insanlarý nasa kostümlüler alýrken ,bugün otobüse bin git ilaçlarýný al evine 10 gün kapan diyorlar. fark eden ne?
( bir arada 14 'dü sonra 10 gün oldu sonra tekrar 14 falan oldu bu da ayrý komik.)
benim düþüncem þu;
insanlar bombok bir yaþam tarzý sürüyor.
sabah 9 akþam 18 çalýþan bir insan , sabah 8 de kalkýyor, kahvaltý yapmadan iþine yetiþmeye çalýþýyor.
iþine geldiðinde kahvaltý diye 1 simit yanýna üçgen peynir bir de çay içiyor.
gün içinde toplasan 3 bardak su içiyor. ( hücrenin %75'i su iken, vücudun ana besin kaynaðýný vücuda vermiyor.)
gün içinde sürekli çay kahve sigara tüketiyor.
akþam eve gelip sulu yemek diye yað içinde yüzen yemekleri yiyor.
tv karþýsýna geçip yatana kadar survivor izliyor.
iþte bu adam aslýnda yaþamýyor, bu adam her türlü hastalýða yakalanmak durumunda, covid aþýsý için de yalvarmak zorunda.
ben 5 yýldýr hasta olmayý geçtim, eczanenin kapýsýna gitmedim.
ben bu virüsü kapabilmek için gerçekten özel çaba sarf ettim diyebilirim, dýþarýda asla maske takmýyorum her zaman çenemin altýnda ( covid olmayýp da ileride düþen akciðer kapasitesi sebebiyle baþka türlü hastalýklara yakalanmayý arzulamýyorum.) , temmuz 2020'den beri her sabah 7 de spor salonundayým, bakterinin mikrobun en yoðun olduðu yer olduðuna hemfikirizdir herhalde.
sanayide zaten maske diye bir kavram yok, ustalarla arabanýn altýna girip bi yiyiþmediðimiz kalýyor.
bekar yaþýyorum, görüþtüðüm bayan arkadaþ sayýsý çok , bunlarýn sadece 2 tanesinin þahsi arabasý vardý, geri kalanlarý full toplu taþýma kullanýyordu, hatta aralarýnda her gün uçuþa giden hostesler de vardý.
tüm bunlara raðmen covid olmamam gerçekten de þans mý þimdi :))
kesinlikle deðil, kaliteli bir yaþam tarzý sürüyorum, yediðim içtiðim her þey dengeli ve kararýnda tüketiyorum. beslenmemde bile medyanýn dayattýðý tüketim þeklinin tersini yapýyorum, çünkü bir gün çýkýp kýrmýzý et sakýn yemeyin kolestrol diyorlar, ertesi hafta çýkýp beyaz et yemeyin kýrmýzý et yiyin diyorlar, ayný þeyi yumurtanýn sarýsý beyazý için de yapýyorlar :) , oysa ki olay basit, sporcu adam 10 beyaz yumurta yemelidir diyorlarsa, 5 tane sarýlý beyazlý karýþýk yumurtayý ye geç :)
bu mantýkta ilerliyorum, virüsü kapmadým, hayýrlýsýyla kaparsam üzerimdeki etkiler ne oldu yazarým :)
herkese saðlýklý aþýlý günler dilerim:)