17 Şubat kız doğduğunda eve almıştım ben hastane tipi dezenfektan duvara asmalı tip olandan![]()
İlk almaya gittiğimde yok dedi eczacı 2 gün sonra siparişle zor bela gelmişti. Tüm dezenfektanları ihraç ediyorlar demişti ki bu olaylar yoktu bizde henüz.
Stok sağlam evde dezenfektan konusunda![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Okullar tatil olursa sıçtık bütün Istanbul buraya akar yazın 3 milyon olan nüfus biranda aynı hale gelebilir.
Eşim markete gitti dolapları doldurduk, ekmek pişirme makinemiz var şükür.
Temmuzda hatırlıyorum tüm yazlıklar doldu vakit burada fırında ekmek dahi kalmıyordu![]()
Yeni doğan bezine artı olarak 2 ve 3 numarada aldırdım bell, olmaz sürecin ne kadar devam edeceği. Ek mama vs de aynı şekilde kızın büyümesine orantılı olarak stok yaptım.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
kievde karantinaya girdi
dünya kepenk indiriyor
netflix hisseleri yükselir![]()
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Şuan fırsatçılık yaparak fiyat artırmak kısa vadede belki kazanç sağlar ama bence yanlış yöntem.
Üretici olsam şu konjonktürde mutlaka fiyat kırar veya sabit tutar, üretim kapasitemi artırır ve ürettiğim malları yurt dışına satma çabası içine girerdim.
Çin üretim sektörünün yarattığı üretim kaybını karşılamak adına ikame üretici olmak için çabalar uzun vadede çok daha fazla kazanç sağlamaya çalışırdım.
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Şakası yok herkes ihtiyacını belirleyip önlemini almalı bence.
Aşağıdaki görsel ülkemizde yaşandı ziraBunu paylaşırken aklıma geldi 2 tane yedek tüp alayım
![]()
![]()
İşyerimin alt tarafı ecza deposu.Abim depoda telefoncu.Az önce yanıma geldi.sabahtan beri tel susmadı diyor.Şimdi mesajlarına bakıyorum.Telefonlara falan bakmıyorum artık. sabahtan beri whatsapp tan grupta olan kafa eczanelere mesaj atmış steril eldiven hijyenik ürün vs isteyenlere ağır küfür ederim diye cevap yazmış.Yılbaşından beri ilaç gelmiyor zaten İyice baskı artmıştı.
Wuhanda oldugu gibi sehir tamamen kapatilmadigi muddetce bu yasananlar suru psikolojisi. 15 temmuzda da aynisi olmustu, 2 gun sonra hayat normale döndü. Sagdan sagdan oyle fotograflar geliyor ki resmen komedi.
Tango-1 never dies.
benim yaptığımı yapabilirsiniz cok güzel,heryerde boş haberleri izleyip mb harcayacağınıza
haber dinlemeyin,kendinizce önlem alın bitti gitti..
yoksa samimi söylüyorum kayışı sıyırmaya gider bu.
ülkedeki haberleri haber diye izleyip okuyan var mı gercekten ? inanan var mı daha doğrusu
noldu bir anda yine gündem değişti , şehitler , savaş haberleri unutuldu.ey yavrum ey.
bu ülke yöneticilerinden de pek bişey beklememek gerekli.
Virüsün açıklandığı gün ile Deva partisinin kuruluş toplantısının aynı gün olması. I see big picture.![]()
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)