cagalazade Nickli Üyeden Alıntı
İzmir Urla da yaşıyorum, Çarşamba sabahı devlet hastanesine gittim ateş, öksürük, baş ağrısı ve geniz akıntısı şikayetlerimle. Acilden giriş yaptık, ateş varsa biz değil enfeksiyon birimi bakacak servise çıkın dediler, yürüyemeyecek kadar kötü olduğum için tekerlekli sandalyedeydim tüm hastane sürecinde... çıktık doktor hanım muayene etti, son 14 gün içinde yurtdışı temas var mı dedi, Hollanda dan müşterim gelmişti 2 hafta önce oturduk kahve içtik onun dışında bir temas vs yok dedim. Kan örneği ve akciğer filmi istiyorum dedi.
6 yalında oğlum ve 79 yaşında hayatını yatakta geçirmek zorunda olan babam var hocam, corona ihtimali için bir test vs yapacak mısınız? dedim... Biz yapamıyoruz, numuneyi il sağlığa gönderiyoruz onlar yapıyorlar ama sonucun gelmesi 2 günü buluyor zaten sende coronalık bir durum yok dedi.
indik kan verdik röntgen çektirdik, sonuçları çıktı gösterdik, antibiyotik ve domuz gribinde kullanılan bir ilaç daha verdi, ağır gripsin ilaçları kullan geçmezse pazartesi gel dedi gönderdi...
sonuçlarda kanımda c-reaktif protein değeri yüksek, yani kanda viral bir ekfeksiyon var... ama hangisi? test oldu mu, hayır... corona mıyım ya da infulenza mı, bilmiyorum...!!
ben sadece 1 adet örneğim, daha hangi belirtiler olması lazım test yapmaları için acaba? salgının boyutu düşündüğümüzden de çok olabilir arkadaşlar, bireysel önlemler konusunda lütfen dikkatli olun