Kurumsal bir şirkette çalışıyorum bir sürü lokasyonu ve çalışanı olan. Dün itibariyle şehir içi şehir dışı tüm seyehatler, eğitimler, ziyaretçiler vs iptal edildi. Tahminen yakında da evden çalışma kararı çıkar.
Printable View
Kurumsal bir şirkette çalışıyorum bir sürü lokasyonu ve çalışanı olan. Dün itibariyle şehir içi şehir dışı tüm seyehatler, eğitimler, ziyaretçiler vs iptal edildi. Tahminen yakında da evden çalışma kararı çıkar.
ya öyle olmadığını herkes biliyor merak etme konuya çok yazmak istemedim de boş muhabbetlerden dolayı evde salçam-sıvıyağım yoktu gittim bende dün aldım
yazan ben olduğum için karşı çıktılar başka yazanlara karşı çıkamadılar
sonraki postlarda ztn başka mevzuları da girdiler konuyla alakasız
o yüzden zaman kaybetmenin anlamı yok herkes bildiğini yapsın :)
2. Vakamızda gelmiş
Ayrıca okulların tatiliyle tüm otel rezervasyonlarının ve AVM lerin kapatılması gerekiyor. Yoksa hiçbir manası olmayacağı gibi daha da zararı olacak.
Bir şeyi merak ediyorum,
Yakalanıp da sonradan kurtulanlar, tekrar yakalanabiliyor mu hastalığa? Yoksa kızamık falan gibi tek seferlik bir şey mi bu?
yukarıdaki videoda var bunun cevabı. İnsan vucudu bu viruse karsı bagısıklık kazanamıyormus. Yani tekrar yakalanma ihtimalin var. Yanlız hala cevaplanmamıs bir soru var. Ne kadar cok test yapılırsa bir ülkedeki vaka sayısı o kadar artıs gösteriyor. Peki test yaptırmayanlar, nasılsa evde iyi beslenir atlatırım diyenler ne olacak? Muhtemelen bir cok insan bu durumda zaten. Belki hasta belki cok hafif atlatıyor ve corona oldugunun farkında bile degil.
şu karmaşada hala gerçekten camii ye gidip namaz kılmayı düşünen var mıdır ?
ibadetinizi yapın eyvallah bizi ilgilendirmezde , alıp birinden sokağa taşırsan ne olacak ?
şey mi diyecekler,yaradan huzurunda bişey olmaz diyerekten gidenlerde olacaktır eminim
Ben "önlem"lere de inanmıyorum. Sağlık Bakanlığına ve Bakana teşekkür ediyorlar falan. Muhalefet de etmiş, dün grupta konuşuyoruz, arkadaş da diyor bizde önlemler çok iyi alındı, İtalya gibi olmayız.
Abi dedim, otogar görüntüsünü gördün mü, tatil haberi çıktı, üşüştü millet.
İtalya'da farklı ne oldu???? Adam diyor ki 00:00'dan sonra Lombardiya bölgesi yasaklanacak, millet akşam 8'den itibaren İtalya'nın diğer bölgelerine gitti, oraya yayıldı diyor :)
Şehri açıklamıyoruz efendim rehavet olmasın... Lan mal mısınız, madem bu kadar bulaşıcı, tehlikeli, o zaman en büyük en güzel önlem ne, bulunduğu görüldüğü şehri kasabayı neyse karantinaya alacaksın, ciddi karantinaya, giriş-çıkış olmayacak.
Maçlar seyircisiz oynanacak diyorlar, şimdi haber geliyor, GS-BJK derbisi seyircili oynanacak diyorlar. E arkadaş bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...
Eminönü'de turistler vızır vızır geziyor. Önlem?
Müthiş önlem aldık çok güzel engelledik... Yapma ya...
İtalya'daki Kıbrıslı çocuk çok güzel anlatıyor, sahne aynı olacak diye korkuyorum. Adam diyor ki 2 vaka vardı, 2 hafta sonunda 9 oldu, 2 hafta sonra 1.000...
Ya ben de hiç öyle bişey görmedim ama "derbi hariç" diyorlar, kim demiş nerede demiş, ne zaman demiş kaynak bulamadım. Ama 2-3 kişi birden "evet evet yaa" falan diye teyid etti. Bakınıyorum şimdi var mı öyle bişey diye, yoksa o da mı sallama haber, göreceğiz.
Şu sallama haber yapan onun bunun çocuklarının da en kısa sürede içeri tıkılması dileğim.
İBB'den Galatasaray-Beşiktaş derbisi acıklaması - Sputnik Turkiye
Evet gerçekten gerçek galiba...
BJK'den açıklama gelmiş "madem öyle gelin tüm ailenizle" demişler...
Allah belanızı versin, ne diyeyim.
Abi selamlar. Aşağıdaki kısım seni ilgilendiriyor. 1 hafta sonra ani kötüleşme yaşanabiliyormuş. Nolur kendine dikkat et. Çok geçmiş olsun.
"Data obtainable from reports and directives provided by health policy agencies, allow dividing the clinical manifestations of the disease according to the severity of the clinical pictures. The COVID-19 may present with mild, moderate, or severe illness. Among the severe clinical manifestations, there are severe pneumonia, ARDS, sepsis, and septic shock. The clinical course of the disease seems to predict a favorable trend in the majority of patients. In a percentage still to be defined of cases, after about a week there is a sudden worsening of clinical conditions with rapidly worsening respiratory failure and MOD/MOF. As a reference, the criteria of the severity of respiratory insufficiency and the diagnostic criteria of sepsis and septic shock can be used.[13]
Uncomplicated (mild) Illness
These patients usually present with symptoms of an upper respiratory tract viral infection, including mild fever, cough (dry), sore throat, nasal congestion, malaise, headache, muscle pain, or malaise. Signs and symptoms of a more serious disease, such as dyspnea, are not present. Compared to previous HCoV infections, non-respiratory symptoms such as diarrhea are challenging to find."