Kabin memuruyuz eşimle. Kimse ile görüşmüyoruz, kendimize çok dikkat ediyoruz. Çok fazla ülkeye uçuşlar durdu, karantinada arkadaşlar mevcut. Elimizden düşmüyor dezenfektanlar. Bugün alışverişe çıktık sokaklar boş ama yaşlılar hep sokakta, allah akıl fikir versin...
olası bir sokağa çıkma yasağı kararında "kaos" oluşur.
insanlar markette makarna için birbirini vurur.
o topa girmezler hiç.
böyle böyle vardiyalı şekilde dolaşımı azaltıp atlatmaya çalışmak en iyi çözüm gibi duruyor.
médiocrité partout
Bu arada haberler hep uçak ile yolculuk yapanların karantinaya alındığını söylüyor.
Kara ve deniz yoluyla ülkeye girip karantinaya alınan var mı?
https://twitter.com/sogultuna/status...708267520?s=19
lan amk bari burda torpil yapmayın.
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
Şimdi akşam çıksın bakan konuşsun bakalım. Tedbir alalım desin, sosyal mesafe desin. Sövmemek için zor tutuyorum kendimi.
İşte kastetmeye calıstıgım buydu.
Mesela Avrupa Birligi sınırlarını daha yeni kapattı.
Yani bizim bakanımız cıktı acıklama yaptı Avrupadaki şu ülkelere uçuşlar durduruldu dedi ama Avrupa bunu daha yeni yaptı.
Amerika bi gece ansızın giris cıkısları kapattık dediginde, Avrupa cok net tepkisini koymustu.
Bize neden koymadılar? Cunku bizim bakanımız bunu dediginde sadece bizi, yani TC vatandaslarını baglayıcılıgı vardı.
KKTC Sivil Havacılık Kurumu Başkanının kızı çıktı.
Tepkiler bir anda çığ gibi büyüyünce İçişleri bakanı hemen açıklama yaptı kendiside karantina altındadır falan diyede akıllarda soru ;
Otobüs zaten yolcuları karantinaya götürüyordu neden alındı?
KKTC Sivil Havacılık Kurumu Başkanı nasıl oluyorda kim vasıtası ile Polis lere emir verip kızını otobüsten aldırabiliyor?
Diyelim ki Bakan ın açıkladığı gibi bir durum var araçta konsolosluğa ait Otobüsteki yolculara 2 kelime açıklama yapmak yerine neden tersleyerek yolcuyu kaçırdılar?
Teketek programında doktor açık havada dolaşın dedi insanlarla mesafenizi koruyarak açık havada yürüyüşünüzü yapın dedi. Sokağa çıkma yasağı vs. Bizim ülkede gelmeyecek gibi tabi anormal artışlar açıklanmaz ise.
Bizim şirkette 1 gün bir grup 1 gün bir grup çalışacak diye karar aldı. Mecburen toplu taşımaya biniyorum, eşim yeni havalimanında mağaza da çalışıyor dış hatlarda. Arabayı kendisine veriyorum yol uzak olduğu için. Her minibüs + metroya bindiğimde tedirginim abi, en azından şu ilçeler vs açıklansa da büyük korku azda olsa gitse içimizden ..
ilçeler açıklansa panik daha da artar diye düşünüyorum.Bu sefer hasta olan olmayan herkes yer değiştirecek.Normal temizliğe önem verip yaşanıldığı müddetçe sıkıntı olacağını sanmıyorum.Tabi burası türkiye millet o kadar rahat ki öksürmede vb zerre kadar düşünce yokBence bi sokak yasağı(maddi teşvikler doğrultusunda) iyi gelir.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)