User Tag List

Sayfa 64/386 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon
7320 sonuçtan 1.198 ile 1.216 arası

Konu: Corona Virüs Güncel!!!

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Wromm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Perpa'da çalışıyorum AVM'den daha büyük. Allahtan şirket arka kapıya yakın. Tek temasım şirket içi.

Reisin açıklamasına göre karar vereceğiz şirket olarak.

Biz temkinli geliyoruz evden çalışalım diye uğraşıyoruz ama 65 yaşındaki annem pazara gitmiş bu sabah. Pes dedim yani. Risk grubuna girdiği için kendisi ile bile teması azalttım. Yayılırsa bunun gibi eski alışkanlıklardan vazgeçmeden davranan ihtiyarlar yüzünden olacak.
    Bizim işyeride perpa.Bende işim gereği çok ofiste olmuyorum müşterilerdeyim yada uzakbağlantı ile yapıyorum.

Evet dediğin gibi perpa çok büyük gelen giden'de çok ama hafta başından beri uğradım perpaya yalan yok otopark'da yer yoktu baya kalabalıkdı dükkanlarda açıktı.Gerçi bugün gitmedim nasıldır bilemedim.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    USA'da 1000 dolar memleketimde eşittir 1000 TL denir, 1000 TL verilir
    ahahah, öyle bir rakam verseler süper olurdu da, bence hiç vermezler. adam başı 1000tl çok uçuk rakam bizim için. sonra sarayın masraflarının altından kalkamazlar. şurda eyt liler bile ülke ekonomisini batırır diyerek işin içinden çıkamadılar
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahahah, öyle bir rakam verseler süper olurdu da, bence hiç vermezler. adam başı 1000tl çok uçuk rakam bizim için. sonra sarayın masraflarının altından kalkamazlar. şurda eyt liler bile ülke ekonomisini batırır diyerek işin içinden çıkamadılar
    İyi partinin sunduğu esnafın kredi ve borçları ertelensin önergesi akp ve mhp oylarıyla reddedildi, bırakın 1000 lirayı borçları bile ertelemiyorlar. Paralar iyi bir uğurda kullanılacak diye akılları gidiyor adamların resmen.

akko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilçeler açıklansa panik daha da artar diye düşünüyorum.Bu sefer hasta olan olmayan herkes yer değiştirecek.Normal temizliğe önem verip yaşanıldığı müddetçe sıkıntı olacağını sanmıyorum.Tabi burası türkiye millet o kadar rahat ki öksürmede vb zerre kadar düşünce yok Bence bi sokak yasağı(maddi teşvikler doğrultusunda) iyi gelir.
    Haklısın evet katılıyorum ama söylediğin gibi. Adam/kadın metroda bir hapşıruyor ne ağzını kaptır ne bişey. Ben istediğim kadar temiz olayım, onun olmadığı ne ***** işte
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene !

https://www.instagram.com/akkosgarage/

KAAN INTERNATIONAL LOGISTICS

Wromm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim işyeride perpa.Bende işim gereği çok ofiste olmuyorum müşterilerdeyim yada uzakbağlantı ile yapıyorum.

Evet dediğin gibi perpa çok büyük gelen giden'de çok ama hafta başından beri uğradım perpaya yalan yok otopark'da yer yoktu baya kalabalıkdı dükkanlarda açıktı.Gerçi bugün gitmedim nasıldır bilemedim.
    Dükkanlar açık ama toplu taşıma kullanan personel bile araçla gelmeye başladığı için. Perpa dışı ziyaretçi azalmış durumda. Biz 2. kattayız zaten 8. kat gibi hareketli değil. Bende ofis dışında olmadığım günlerde toplu taşımayı tercih ediyordum trafik durumundan dolayı. Hafta başından bu yana toplu taşıma kullanmamamız için şirket havuz araçlarını servis olarak kullandırıyor. Evden çalışma imkanım var benim ama muhasebe ve depo kısmı evden doğal olarak çalışamadığı için toplu bir karar almak istiyorlar.

Bankalar da kapandı ise bugün yarın bizde haftanın belli günleri sadece sevkiyatlar için ofise gideceğiz gibi duruyor. 2-3 ay ve sonrası çok zor geçecek.
    'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı altugkocer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi partinin sunduğu esnafın kredi ve borçları ertelensin önergesi akp ve mhp oylarıyla reddedildi, bırakın 1000 lirayı borçları bile ertelemiyorlar. Paralar iyi bir uğurda kullanılacak diye akılları gidiyor adamların resmen.
    bu kriz bitince vergi sağacakları firma kalmayınca ne yapacaklar, en fazla donumu da alırlar işlerine yararsa! hakedişler zaten ödenmiyordu eh iş bitimi de yapamayacağız bu şartlarda, ödemelerimizi nasıl yapmamızı bekliyor ki devlet? Aralık ayında bitti şantiyeler ortalama 150 kişi çalıştırdım İstanbulda 3 şantiyede, ayda 350-500bin tl para ödedim, çok şükür şimdi bu kadar adam bana 1 ay binse 500bin tl olacaktım nasıl vereceğiz? hadi işçiden yırttık algıdan vergiden nasıl yırtacağız şimdi? dünya kadar malzemeci para bekliyor onlara da bir şey söyleyemiyoruz, ama sorsan 'kriz çohh eyii idare ediliyoorrr!'...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kriz bitince vergi sağacakları firma kalmayınca ne yapacaklar, en fazla donumu da alırlar işlerine yararsa! hakedişler zaten ödenmiyordu eh iş bitimi de yapamayacağız bu şartlarda, ödemelerimizi nasıl yapmamızı bekliyor ki devlet? Aralık ayında bitti şantiyeler ortalama 150 kişi çalıştırdım İstanbulda 3 şantiyede, ayda 350-500bin tl para ödedim, çok şükür şimdi bu kadar adam bana 1 ay binse 500bin tl olacaktım nasıl vereceğiz? hadi işçiden yırttık algıdan vergiden nasıl yırtacağız şimdi? dünya kadar malzemeci para bekliyor onlara da bir şey söyleyemiyoruz, ama sorsan 'kriz çohh eyii idare ediliyoorrr!'...
    Abi valla sizin işiniz daha zor. Ben maaşlı çalışanım, aşağı yukarı kazancım belli. Tabi son aylarda maaşlar düzenli ödenemiyor ama bi şekilde planlanan gibi geliyor ay sonu üç aşağı beş yukarı. Devletin biraz elini cebine atması gerekiyor çalışanlar ve işverenler için. Bakalım bugünkü toplantıdan bir şey çıkacak mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Borçları, faturaları, kiraları ve kredileri durduracaklar
    Bunu sizin firmanız için değil ekonomik sistem sürsün diye yapacaklar
    Yapmazlarsa diye telaşlanmayın öyle bir hata yaparlarsa bu işin sonunda kimse kimseye kuruş para vermez, zaten icra daireler full kapasiteydi bu işi onlarda kaldıramaz sistem kitlenir sosyalizme geçeriz herkesin evi dükkanı kendisinin olur
    şaka bi yana sizin için değil kendileri için bunu yapmak zorundalar, öncü kapitalist ülkelerin hepsi bu uygulamaya başlıyor abd nisan sonu kişi başına 1000 dolar helikopter parası verecek bizde vermek zorundayız ama ekonomide "kafası basan" adam kaldımı bundan emin değilim
    ha siz ödeme alamıyorsanız sizde ödeme yapmayın bırakın sistem kitlensin şu durumda bunu çözebilecek olan siz değilsiniz ztn
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maaşlı çalışanlar da kızmasın biz ne yapıcaz diye onlarda hiç bir şeyi ödemeyecekler
    ne kira ne fatura ne kredikartı ne kredi vs

ya da devlet insanları rahatlatacak kararlar alacak..
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı altugkocer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fox tv izleyenlerin dışında hiç kimse bilmeyecek bunu Hiçbir haber kanalı gündeme bile getirmez.

''Demokraside şaha kalkmış bir Türkiye'yiz,Mr.Kemal.''
    imzasız..

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vergi dairesinde çalışan memurları evlere gönderecekler diye haber vardı.Bu adamlarmı kira yardımı yapacak? Yada borçları erteliyecek.

Donunuzu alır boyar size geri satarlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maaşlı çalışanlar da kızmasın biz ne yapıcaz diye onlarda hiç bir şeyi ödemeyecekler
    ne kira ne fatura ne kredikartı ne kredi vs

ya da devlet insanları rahatlatacak kararlar alacak..
    Ücret garanti fonu diye birşey var galiba. Eksik maaşı devlet tamamlıyor bir süreliğine. Bir araştırmak lazım.

"İşverenin konkordato ilan etmesi, iflası veya ödeme güçlüğüne girmesi durumunda işçilerin üç aya kadar olan ücretleri Ücret Garanti Fonu’ndan ödeniyor. Fondan ücret alabilmek için bazı koşulların oluşması gerekir. Gerekli belgeleri sunan işçiler, işverenden alamadıkları ücretlerinin 3 aya kadar olan tutarını fondan alabilirler. "
    Okumadan imzalamam.....

Oznc35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ücret garanti fonu diye birşey var galiba. Eksik maaşı devlet tamamlıyor bir süreliğine. Bir araştırmak lazım.

"İşverenin konkordato ilan etmesi, iflası veya ödeme güçlüğüne girmesi durumunda işçilerin üç aya kadar olan ücretleri Ücret Garanti Fonu’ndan ödeniyor. Fondan ücret alabilmek için bazı koşulların oluşması gerekir. Gerekli belgeleri sunan işçiler, işverenden alamadıkları ücretlerinin 3 aya kadar olan tutarını fondan alabilirler. "
    şimdi bu konuda da şöyle bir mağduriyet olucak maaşı asgari ücretin üstünde olan ama bankaya yatan maaşı asgari görünen personel ne yapıcak en başından kabul etmeyebilir çalışan denebilir ama iş bulmak zorken bazı şeyleri yutmak zorunda kalan çalışanlar mecbur kabul ediyo bu tarz şeyleri

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Borçları, faturaları, kiraları ve kredileri durduracaklar
    Bunu sizin firmanız için değil ekonomik sistem sürsün diye yapacaklar
    Yapmazlarsa diye telaşlanmayın öyle bir hata yaparlarsa bu işin sonunda kimse kimseye kuruş para vermez, zaten icra daireler full kapasiteydi bu işi onlarda kaldıramaz sistem kitlenir sosyalizme geçeriz herkesin evi dükkanı kendisinin olur
    şaka bi yana sizin için değil kendileri için bunu yapmak zorundalar, öncü kapitalist ülkelerin hepsi bu uygulamaya başlıyor abd nisan sonu kişi başına 1000 dolar helikopter parası verecek bizde vermek zorundayız ama ekonomide "kafası basan" adam kaldımı bundan emin değilim
    ha siz ödeme alamıyorsanız sizde ödeme yapmayın bırakın sistem kitlensin şu durumda bunu çözebilecek olan siz değilsiniz ztn
    hocam zaten bu iş zincirleme etki, sistem zaten kilitti şimdi artık kilidi çözecek bir durum da yok... toplanıp toplanıp birbirlerini ülkede hiç bir sorun olmadığına, cehape ve fetö yüzünden arada bir çatlak ses çıktığına inandırıp dağılıyorlar...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fransadan iyi durumdayız diyor...

Sanırım olaya sadece hasta sayısı olarak bakıyor...

Wromm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

4447 EK-2 maddesi. Kısıtlı süreli çalışma için Tavan ücret zannedersem 4400 liraya kadar devlet veriyor işsizlik fonundan karşılanıyor.

Brütü düşük gösterilenler, ve daha yüksek geliri olanlar için şirketin tamamlaması lazım.
    'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi bu konuda da şöyle bir mağduriyet olucak maaşı asgari ücretin üstünde olan ama bankaya yatan maaşı asgari görünen personel ne yapıcak en başından kabul etmeyebilir çalışan denebilir ama iş bulmak zorken bazı şeyleri yutmak zorunda kalan çalışanlar mecbur kabul ediyo bu tarz şeyleri
    Vermediği vergiye saysın bu tür çalışanlarda.
    Zaten kanun dışı bir uygulama.
    Sonuçta devlete ne kadar verirsen, o oranda fazla alıyorsun bu tür hakları.
    Yoksa sen bu grupta mısın?
    Okumadan imzalamam.....

Oznc35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vermediği vergiye saysın bu tür çalışanlarda.
    Zaten kanun dışı bir uygulama.
    Sonuçta devlete ne kadar verirsen, o oranda fazla alıyorsun bu tür hakları.
    Yoksa sen bu grupta mısın?
    ben değilim olmadım da hiç ama çevrede-çevremde çok var bildiğimiz bişey

halili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün akşam Bugün babamın çapa tıp ta randevusu var 65 yaşında.Çapayı Aradık telefon duvar.182 yi aradım.Haberlerde 60 yaş üzerini içeri almıyorlar diye haber gördüm dedim randevular da bir sorun varmı dedim.Sadece diş randevusu alamıyorsunuz.Diğer yaşla alakalı bir bilgi verilmedi bizlere dedi.184 ü arayın istersen dedi.Aradım.10 dk boyunca dalga geçer gibi bir ses tonuyla konuşan kimse banttan korona önlemleri dinledim.Sonra açan olmadı.Kapattım bende .Babamda gitmemiş zaten.Boşver kalsın ilaç vs almıyacaksan dedim.
    Eşimde geçen perşembe doğum yaptı.Dün de bebeğim hastaneden taburcu oldu.Doktor eğer toplu taşımayla gelecekseniz gelmeyin.Sayı artarsa gelmeyin.Çocukta anormal bir şey yoksada gelmemeye çalışın dedi.Aşıları vs nasıl olacak hiç bilemiyorum.Aile sağlığı zaten hiç getirmeyin ben sizi arayacam dedi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler