il sınırları içerisinde seyahat yasak değil ki ?
Printable View
İşkurda kısmı çalışma ödeneği hesabına gelen var mı ?
türkiye gov tr'den baktım bende de kayıt gözükmüyor. geçen ayın maaşını bu aya yatıracaklardı yani mart ayını birer ay kaydıracaklarsa işimiz var valla
eşimin 1 aydır ateş yüksek seyrediyordu, nefes darlığı da başlayınca panik olduk, devlet hastanesine gitmek istemedik, aklınızda olsun Ankara'da Liv Hospital test yapıyor, göğüs tomoğrafisi ve covid testi yaptırdık, çok şükür negatif... dr şu anda daha öte bir şey yapmayalım sıkıtının sebebi ile alakalı, solunum testi falan riskli dedi... paronayak olmuştuk resmen...
opel ile görüştüm, mevcut durum nedeni ile bakım zamanının 1-2 ay geçmesinin problem olmayacağını söyledi
nissan ile görüştüm, müşteri temsilcisi mail atmamı istedi
sonuç olarak ikisini de bekletiyoruz, 1-2 ay birkaç bin km geçmesi sorun olmayacak. İsterlerse sorun yapsınlar ikamet adreslerinde yetkili servis yok sehayat yasakları var, gerekirse büyütürüz konuyu pek birşey yapabileceklerini sanmıyorum.
İstanbulda okuldan fazla avm var. Toplu taşıması ayrı bir dert. Ve gelelim en önemli soruna, havalandırma. Havalandırma sistemleri ve büyük klima sistemleriyle bu tür hastalıkların daha fazla yayıldını söyleyen bir çok makale var.
Memlekette aklı selim kaç insan var :D Hatta tek sektörden örnek vereyim; bugün kuaförler ve güzellik merkezleri açılsın insanlar birbirini ezer.
Aynen böyle olur bak :D
https://www.youtube.com/watch?v=s_xcAx6JaT8
Şu kısıma alıntı yapayım.
Arkadaşım güzellik merkezinde çalışıyor. Habarin verildiği gün daha bitmeden 3 tane randevu aldım şimdiden 1 haftayı kapattık dedi. Dükkanda 26 masa var aynı anda 13 müşteri alacaklar. Düşünün yoğunluğu.
Kadınlar da haklı. Konya milletvekili gibi badem bıyık dolaşanlar var :D
hanımın saçını ben boyayacaktım halsiz olduğum bir güne denk geldi yarın yaparsın deyip kendi yaptı kötü de olmadı. ama tırnak için randevu aldı.
Bence erken oldu.. kendi ayağımıza sıkacağız :(
iskurda ibanı tanımlı olmasına ragmen hesabına kısa calısma ödenegi yatmayan ve parayı gidip pttden ceken var mı aramızda?
bu yüzden mi 2 gündür PTT önlerinde (ilaveten bankalar) metrelerce kuyruk var? PTT kargo vermek istedim vazgeçtim sonunda YK'ya verdim yine
Sürat kargo şubesi bile çöplük gibi. YK'ya dolap, n11 tarzı gönderi getirenleri kabul etmediler. Parasını ödeyip şahsi gönderi yapacağım deyince ancak kabul ediyorlar. :)
Benim hanımın iş yerinden bazı arkadaşlarının direk maaş hesabına yattı. Bazılarında ne e-devlette görünüyor ne para geldi. Hanımın e-devlette görünüyor git ptt den çek demişler ama hesaba yatmadı.
Bende dedim bekle 3 kuruş para için risk almaya gerek yok diğer işlemleri sorunlı arkadasların gidip ceksin paranın net verildiğini bilelim o zaman cekeriz diye.
suan karmasık sacma bir durum var.
Bu yatacak para tüm herkese yatmıyor dimi ?
Yasağın kalkmasından sonra bugün bodruma altıbin araç giriş yapmış ,ikinci dalga bi tarafımda patlamaz umarım.
Emlak vergisinin ilk taksit ödemeleri başladı. İlk taksit mayıs ayı boyunca ödenecek, ikinci taksit ise kasım ayı itibariyle ödenecek
Her yıl iki taksitle ödenen emlak vergisinin ilk taksiti mayıs ayı itibariyle başladı.
İlk taksit ödemeleri mayıs ayı itibariyle yapılacak, ikinci taksit ödemeleri ise kasım ayı sonuna kadar ödenecek.
devlete 10 lira vererek kurtulacağınızı mı sandınız? virüs bitiyor pamuk eller cebe, şov başlıyor... ertelenen ne varsa aynı şekilde bize girecek hem de ne işimiz başlamışken ne de salgın bitmişken, 2 aydır hapis millet ilk işsizliği daha bu ay almaya başladı o da 1.000 tl gibi bir şey ortalama...
Sağlık Bakanı birazdan açıklama yapacakmış. Aşama aşama açıklama saatini öne çekiyorlar. Yakında sabah 09:00 gibi açıklarlar, dağılın hadi çıkın dışarı derler.
Covid19'dan değilde pek yakında zamlardan ve vergilerden patır patır öleceğiz. Çocuğun gittiği özel okul sağolsun %30 zam yapmış. Yazı ile otuz, roma rakamı ile XXX (manidar) Hakikaten XXX.
Valla yemek ve servis ücretleri de iade edilmedi. Herkes ayaklandı; avukatlar aracılığı ile dilekçe hazırlandı herkes tek tek gönderiyor. Bakalım ne olacak. Aslında, yarım yamalak yapılan eğitim ücretinin de iade edilmesi lazım.
Kısmet artık. Ha reel enflasyon o mu bu mu ona yorum yapmak istemiyorum; zira artık haftalık mutfak alışverişi roma rakamı ile M kıvamına geldi.
Maalesef çok kötü yönetiliyoruz.
Maaşlar doların karşısında su oldu. %26 aldık diye seviniyorduk babayı almışız.
@imprezaWRC
Hakan abi Allah kolaylık versin okul vs.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...1gkR7&usqp=CAU
Gerekirse kaptan mağara adamı gibi gezerim, aşı çıkmadan berbere falan gitmem :D
neden aşı oluruz hiç düşündünüz mü? ilkokuldaki aşı kuyrukları, zorla yapılan aşılar, aşı olmayanları evlerinden toplamalar, ihtar vermeler... o zamanlar küçüktük tabii hiç anlamıyorduk ama iç güdüsel olarak ağlıyor kaçıyorduk küçücük iğneden, en fırlamalarımız hep kaçardı neden? çünkü filmlerde hep fırlamalar hayatta kalır, o bir hayatta kalma refleksidir... peki nedir bu aşı??? aşı dediğimiz aslen uzaylıların geliştirdiği bizim herşeyimizi kontrol ettikleri bir mikrochip, hemen hayır demeyin, şu an köpeklere takılan chipler de enjekte dilerek yerleştiriliyor, üst akıl bize aşı olmazsak ölürsünüz korkusuyla zorla yaptırdı şimdiye kadar, fakat son 20 yılda aşı oranı düştü, AIDS virüsü ürettiler önce ama tutmadı zaten 65+ sex yapmıyordu yapanlara da durexxx sağolsunn çözümü buldu, insanları daha çok korkutmak lazımdı ki aşı olsunlar, H1N1 çabuk zayıfladı işte corona virüsleri 4-5 denemeden sonra nihayet pandemi olabildi, şimdi herkese aşı adı altında mikrochip takacaklar, onu da 5G ile aktive edecekler, hayatımıza tecavüz edecekler...
çok mu ağır geldi? beyniniz almadı mı? işte üst akıl tam da bunu istiyor, son olarak kanalıma abone olarak bana destekte bulunabilir, bu tarz gerçekleri sadece benden duymaya devam edebilirsiniz....
kaynak: popom...
Bill Gates abimiz Twitter'da normalde 5 yıl srüüyor ama 18 ayda aşıyı bulmayı umuyoruz dediydi geçen.