User Tag List

Sayfa 77/386 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon
7320 sonuçtan 1.445 ile 1.463 arası

Konu: Corona Virüs Güncel!!!

sekizsilindir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

group b ___

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Başhekimlik’ten yapılan açıklamaya göre “Eski kara kuvvetleri komutanı Aytaç Yalman korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti, eşi de korona virüs nedeniyle tedavi altında…” denildi.

Eski Kara Kuvvetleri Komutanlarından Aytaç Yalman, 80 yaşında hayatını kaybetmişti. Alınan bilgiye göre Yalman, koronavirüs nedeniyle Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yalman, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen aynı gün hayatını kaybetti.

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başhekimlik’ten yapılan açıklamaya göre “Eski kara kuvvetleri komutanı Aytaç Yalman korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti, eşi de korona virüs nedeniyle tedavi altında…” denildi.

Eski Kara Kuvvetleri Komutanlarından Aytaç Yalman, 80 yaşında hayatını kaybetmişti. Alınan bilgiye göre Yalman, koronavirüs nedeniyle Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yalman, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen aynı gün hayatını kaybetti.
    Etrafında kim vardı nereden aldı, nasıl kaptı, bunları araştıracaklar mı acaba...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ormanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Etrafında kim vardı nereden aldı, nasıl kaptı, bunları araştıracaklar mı acaba...
    Vefat tarihi 16 Mart..

16 Mart ta yapılan bakanlık açıklamasında bu bildirilmedi.. şimdi nasıl inanalım biz bu rakamlara?

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jeffy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vefat tarihi 16 Mart..

16 Mart ta yapılan bakanlık açıklamasında bu bildirilmedi.. şimdi nasıl inanalım biz bu rakamlara?
    yahu bakan nereden bilsin coronadan öldüğünü, öncesinde test yapılmış mı? hayır, tedavide test yapılmış mı? hayır... demek ki istatistik dışı, dur bi şu aradan kaçan hacı mı???
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse rakamlara inanıp "ya hepi topu 200-300 kişi" modunda değildir artık diye umuyorum
    Etrafımızdaki herkes coronalıymış ya da taşıyıcısıymış gibi hareket etmek en önemlisi
    Özellikle biz taşıyormuşuz gibi yaşlı insanlarla aramıza mesafe koymalıyız

Aklıma gelmişken yazayım etrafınızda yalnız yaşayan yaşlı komşularınız varsa onların alışverişlerini yapmak falan da yaşı genç olan bize düşer onlarında dışarı çıkmamalarını sağlayalım yardımcı olalım..
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Alıntı jeffy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vefat tarihi 16 Mart..

Bilindik birisi ve gün yüzüne çıktı geçte olsa. Ya bu süreçte vefat eden, rapora "ECEL" yazılanlar.

Tüh be Corona kandırdı bizi.
    Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kimse rakamlara inanıp "ya hepi topu 200-300 kişi" modunda değildir artık diye umuyorum
    Etrafımızdaki herkes coronalıymış ya da taşıyıcısıymış gibi hareket etmek en önemlisi

Aklıma gelmişken yazayım etrafınızda yalnız yaşayan yaşlı komşularınız varsa onların alışverişlerini yapmak falan da yaşı genç olan bize düşer onlarında dışarı çıkmamalarını sağlayalım yardımcı olalım..
    Bu Avrupa, umre vb yurt dışı girişlerine kadar bence gayet iyi gidiyorlardı. B girişlerden sonra ip koptu, ok yaydan çıktı. Şu an ben de herkese taşıyıcıymış gözüyle bakıyorum. Önlemlerimi ona göre alıyorum.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Aynen çok iyi söyledin, en azından yakın çevreyi kontrol edin. Faturalarını, alışverişlerini halledin. Yaşlılar internetten yatırmıyor, hala ptt'de fatura sırası var. Hatta evde sağlık hizmetinin kapsamı genişletildi. Onuda anlatın hastaneye gitmesinler, dışarı çıkmasınlar.

Sokak hayvanlarına bir şeyler koyun, bakıyorum şu ara kaplar boş kaldı.

Eğer ölürsem kimseye 1 kuruş borcum yok, banka hesabımdaki parayla sokaktaki kedilere mama alınsın sevinsin garipler. Vasiyetimide buraya bırakayım

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu olay başladığından beri babaannem ve dedem evden dışarı cıkmıyorlar,kimseyide eve almıyorlar.
    anneannem de keza aynı şekilde. evlatları uyarması gerek,bıraksak cıkarlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://twitter.com/i/status/1240544922383548418
    izlensin diye böyle bir şey denedim ama olmazsa diye link de atayım : https://twitter.com/i/status/1240544922383548418
    neden izole olmamız gerektiğinin en doğru şekilde anlatıldığı video bence

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendi annemi ikna edemiyorum, grip olduğunda bile 1 gün yatar mutlaka, bağışıklığı çok güçlü değil. Üstüne sigara kullanıyor, kamu kurumunda çalışıyor.

65 gün izin hakkı olmasına rağmen izin aldıramıyorum. Hakkın yahu diyorum, al iznini git yazlığa deniz kenarı, kimse yoktur oralarda. 15 gün kafa dinle. Bahçe içinde temiz havada takılın güzel güzel. Yok nafile gitmem de gitmem. Başımıza bir şey gelmez inşallah. İşimiz duaya kaldı.

Ben sabah arabaya biniyorum işe, akşam çıkıyorum eve. Markete de geç saatte gidiyorum, kalabalıkla karşılaşmamak için.

Şirkette dezenfektan kullanıyoruz, kişisel mesafeleri uzattık, tokalaşma sıfıra indi. Toplantılar çok azaldı. Ki bu gün yarın bekliyoruz min 14 günlük bir ara verilmesini.

Önce kendini koruyacaksın sonra sevdiklerini koruyabilmek için.
    Babam emekli annemde calismiyor. Torun vs sorumluluklari yok. Babamin emekli maasinin yaninda bende maas gibi birsey veriyorum aman rahat olsunlar diye. Canakkale - Biga da huzurun dibi diye tabir edilen biryerde evimiz var ama yok arkadas gitmemek icin direniyorlar. Hadi babam tamamda annem gitmemde gitmem. Ne varsa ist da anlamadim. Hani biz genciz koy, kasaba hayati *****i olabiliyorda 60+ yas ustusun huzur gerek huzur. Bugun nihayetinde gideceklerdi bakalim gitmislermi ariyim simdi.

seref1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    YouTube
    Canlı takip edebilirsiniz

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seref1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    YouTube
    Canlı takip edebilirsiniz
    Borsa gibi ,lot'lar alınıp satılıyor sanki
    imzasız..

Oznc35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir optimum avm bugün akşam itibariyle kapanıyormuş, diğer illerde falan son durum ne acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Devlet bir miktar erteleme yaptı ama, iş yerleri için en büyük sıkıntılardan biri kira. Mülk sahipleri corona morona dinlemez ay sonu dayanır kapıya.

Sokağa çıkma yasağı diyorsunuz. Hadi dijital iş yapanlara uyguladınız (mesela bende evden çıkmıyorum neredeyse tüm işim bilgisayarda) ama fiziken orada bulunmasını gerektirip tek geliri maaşı, yevmiyesi olanlara ne olacak? Bu insanlar kirayı, faturayı, yiyecekleri öpücükle halletmiyorlar. Hayat kıbrıs kumarhanesi değil. Öpücük at viski gelsin, öpücük at sigaran gelsin.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbulda Akbatı ve Akasya kapanıyor, Nişantaşı Citys kapandı zaten.

Bence sıradan hepsi kapanır, mantıklı olan da o zaten.

Restoranlara da bir sınırlama getirilmeli. Atıyorum starbucks kapalı yanında aslı börek açık insanlar oturuyor. Saçmalık başka birşey değil.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Devlet bir miktar erteleme yaptı ama, iş yerleri için en büyük sıkıntılardan biri kira. Mülk sahipleri corona morona dinlemez ay sonu dayanır kapıya.

Sokağa çıkma yasağı diyorsunuz. Hadi dijital iş yapanlara uyguladınız (mesela bende evden çıkmıyorum neredeyse tüm işim bilgisayarda) ama fiziken orada bulunmasını gerektirip tek geliri maaşı, yevmiyesi olanlara ne olacak? Bu insanlar kirayı, faturayı, yiyecekleri öpücükle halletmiyorlar. Hayat kıbrıs kumarhanesi değil. Öpücük at viski gelsin, öpücük at sigaran gelsin.
    insanoğlu devlet mekanizmasını bugünler için geliştirdi ve emeğinin bir kısmını vergi adı altında ödedi
    ırmağının akışına ölmek için oluşmadı bu sistem
    tüm dünya "sokağa çıkmayın 3 ay ödemelerinizi erteliyoruz" derken bizimkiler "sokağa çıkmayın, ev alın, yut içi uçun, tatile gidin" dediler
    bunun altından onlarda kalkamayacak tabi farkında değiller

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insanoğlu devlet mekanizmasını bugünler için geliştirdi ve emeğinin bir kısmını vergi adı altında ödedi
    ırmağının akışına ölmek için oluşmadı bu sistem
    tüm dünya "sokağa çıkmayın 3 ay ödemelerinizi erteliyoruz" derken bizimkiler "sokağa çıkmayın, ev alın, yut içi uçun, tatile gidin" dediler
    bunun altından onlarda kalkamayacak tabi farkında değiller
    inşaat sektörü batmasında gerisinin koy dötüne gitsin. inşaat çok önemli çooookkk, betonsuz geçen 1 ay bile düşünemiyorum. düşünsene siyasi akraban var ona rağmen inşaat şirketinin battığını, olacak iş değil. katliam sebebi.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)

Bu Konudaki Etiketler