User Tag List

Sayfa 94/386 İlkİlk ... 44849293949596104144194 ... SonSon
7320 sonuçtan 1.768 ile 1.786 arası

Konu: Corona Virüs Güncel!!!

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _opeth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı oldu ya annem her perşembe teyzeme gidip temizliğini yapıp duşunu yaptırıyor. Bu durumda ona da gidemeyecek mi? teyzemi yıkamak için polisi ambulansı mı arayacağım?
    SOKAĞA ÇIKMAK ZORUNDA KALANA SEYAHAT BELGESİ

Yasakların yürürlüğe girmesiyle, kendi ikameti dışında bir yerde olanlar başta olmak üzere seyahat etmesi ya da evden çıkması zorunlu olanlar; 155, 156, 112 acil arama hatları üzerinden taleplerini iletebilecek. Bu talepler valilik ve kaymakamlıklarda oluşturulan Vefa İletişim Merkezleri tarafından takip edilecek. Uygun görülenler için düzenlenecek; tarih, zaman, güzergah ve seyahat edenlerin açık kimlikleri belirtilerek düzenlenecek. Seyahat belgeleri talep sahiplerine kolluk birimleri tarafından teslim edilecek.
    Bilgine...
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

chevelle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet her cümle kapkara benim kimseye moral verme gibi bir amacım yok şu durumda kimsenin morallenmesini de istemiyorum sadece herkes gerçeğin farkında olsun gevşemesin istiyorum
    konunun başında da kimse takmıyordu saçma sapan tezler geliyordu açıp o zman ki yazdığım kapkara şeyleri de okuyabilirsin
    umur arıyorsunuz farkındayım ama şu an umut arama durumu değil şu an ciddi bir kamuoyu uluşturulup çok hızlı kararlar alınmalı sayıları manipüle edersek 2 hafta sonra morglarda yer kalmayacak
    italya ile aramızda sadece 2 hafta var ve test sayısı italya seviyeseine geldikçe bizim daha kötü durumda olduğumuz ortaya çıkacak
    yapılan test sayısı ile hasta çıkan insan sayısını orantılarsanız dünkü verilerde sevineceğiniz hiç bir şey yok
    sadece hükümetin manipülasyonuna kanmış oluyorsunuz
    Boş yere demagoji yapmaya gerek yok. Forumda sayfalardır herkes durumun ciddiyetinin farkında. Evlere kapandık, anamızı babamızı görmüyoruz. Gerekmedikçe çıkmıyoruz. Sanki bu hastalığın bir tek sen farkındasın, geri kalan herkes laylaylom takılıyormuş gibi yazıyorsun. Çocuğun var, endişelisin anlıyorum; biz de bebek bekliyoruz, eşim 5.5 aylık hamile. Maddi manevi inanılmaz korkuyorum ben de. Ama bırak da 670 hasta varken yeni hasta sayısı 200lerde çıkınca bi tebessüm edebilelim.
    Ortalama %10 kadar pozitif çıktığını düşünerek, aynı oranda test yapılsaydı yine 300lerde bir rakam çıkacaktı diyorsun; ben de diyorum ki, her gün 2ye katlaya katlaya gitti. Ben aynı sayıda test ile iki katı kadar hasta çıkmasından korkuyordum diyorum. Anlatabildim mi şimdi? Hastalığın yayılma hızı sabit kalabilsin en azından.
    Emin ol, bir tek sen değil, çok kişi olayın büyüklüğünün, yaşattığı ve yaşatabileceği etkilerinin farkında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chevelle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boş yere demagoji yapmaya gerek yok. Forumda sayfalardır herkes durumun ciddiyetinin farkında. Evlere kapandık, anamızı babamızı görmüyoruz. Gerekmedikçe çıkmıyoruz. Sanki bu hastalığın bir tek sen farkındasın, geri kalan herkes laylaylom takılıyormuş gibi yazıyorsun. Çocuğun var, endişelisin anlıyorum; biz de bebek bekliyoruz, eşim 5.5 aylık hamile. Maddi manevi inanılmaz korkuyorum ben de. Ama bırak da 670 hasta varken yeni hasta sayısı 200lerde çıkınca bi tebessüm edebilelim.
    Ortalama %10 kadar pozitif çıktığını düşünerek, aynı oranda test yapılsaydı yine 300lerde bir rakam çıkacaktı diyorsun; ben de diyorum ki, her gün 2ye katlaya katlaya gitti. Ben aynı sayıda test ile iki katı kadar hasta çıkmasından korkuyordum diyorum. Anlatabildim mi şimdi? Hastalığın yayılma hızı sabit kalabilsin en azından.
    Emin ol, bir tek sen değil, çok kişi olayın büyüklüğünün, yaşattığı ve yaşatabileceği etkilerinin farkında.
    Peki.. (10 krktr)
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ligin durumuyla ilgili de açıklama yapan Çebi "17-19 Nisan tarihleri tercih edilmiş ama bu bir temennidir. Gelişen duruma göre mümkünse olur ama mümkün değilse Mayıs olur, ligler ertelenir, bunlar tartışılır. Liglerin durumu sonra tartışılacak durumdur." dedi.

yahu 3 gün önce ligler durdurulmalı diyen cimboma çakmayı marifet zannedenler beni cidden şaşırtmadı, inşallah virüs bahanesiyle spordan da temizlenirler Türk sporunun içine ne kadar eden varsa...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilgine...
    bilgi için teşekkürler arkadaşlar.

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşverenler çalışanlarını, çalışanlar işverenleri düşünmek zorunda. Tamam çalışanlar olarak hakkınız var ama tüm çalışanların aynı anda tüm haklarını almak istemesi demek şirketin sonu demek. Esas yatırımcılar kenara zulaları yapmıştır. Sadece gelir kapısı kapanır, birikimleri devam eder. Şirketi tasfiye ederler, o kahve zincirindeki tüm personele 1'er kilo çekirdek kahve kalır günün sonunda. Onuda bayatlayınca verirler.

Operasyonel maliyeti yüksek işletmeler ne yapar bilemiyorum Yüksek sayıda personel, yüksek giderler... küçük orta esnaf ipleri çeker.

Kocabaşlara devletler destek atar. Mesela havacılık sektörü çökmüş durumda.

.

Bu garip gurabaya ne zaman destek atacaklar acaba.

Braz önce tv'de bir adam gösterdi. "74 yaşındayım emekliyim ekmek parası mecbur dışardayım" diyor. Diğer insanlar gibi evde sıkıldık dışarda hava alıyoruz derdinde değil. Boynunu bükmüş ömrünün belki son zamanı çalışıyor mecburen. Hastalık değil adaletsizlik öldürecek bir çok insanı. .

Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugun sıle yolunda 20km gıdıp dondum.
    Her agacın altında pıknıkcı,her tepede mangal vardı.
    Cok kalabalıktı ortalık.
    Italyayı gecıcegız işler cok daha kotulesıcek.
    Cahıllık sınır tanımıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Menzile diş göstermek için başka bir cemaatten atandı
    *FAHRETTİN KOCA KİM?*
    Bazı arkadaşların öve öve bitiremediği Sağlık Bakanı Fahrettin Koca aslında kim?
    Göreve nasıl, ne sebeple getirildi?
    10 sene önce neydi, şu anda ne?

*TARİKAT TEMSİLCİSİ*
    Fahrettin Koca, 1965 Konya doğumlu.
    İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu.
    Cemaatçi bir isim.
    Nakşibendi tarikatı Halidi kolundan.
    Gümüşhanevi dergahının İskenderpaşa çizgisinde.
    Mehmet Zahid Kotku imamlığı ile başlayan, Mahmut Esad Coşan ile devam eden, Muharrem Nureddin Coşan ile süren tasavvufi cemaatinin aktif üyesi.

*İMAN-TİCARET YAN YANA*
    Doktor Fahrettin Koca, bir dönem Nakşibendi tarikatı bünyesinde hizmet veren İskenderpaşa cemaati lideri Mahmut Esat Coşan'ın ortakları arasında bulunduğu Haksağ Sağlık Hizmetleri A.Ş'de yönetim kurulu başkanlığı yaptı.
    Haksağ Sağlık Hizmetleri A.Ş, 2008 yılının Ekim ayında, Hazine Müsteşarlığı tarafından hazırlanan yatırım teşvik programından 79.2 Milyon lira destek aldı.
    2009 yılında faaliyetlerini sonlandırdı.
    Şirket kapandı.

*PATRON HIZ KESMİYOR*
    Fahrettin Koca durmadı. Elindeki Nisa ve Medipol hastanelerini Medipolitan Eğitim ve Sağlık Vakfı bünyesinde birleştirdi.
    Recep Tayyip Erdoğan'ın ''Aile Doktoru'' olarak ününü geliştirdi. Anne Tenzile Erdoğan'ın tedavi aşamaları, küçük kız Esra Albayrak'ın doğumları Medipol'de gerçekleşti.
    Siyasete olan yakınlığın karşılıksız kalması beklenemezdi.
    Medipol'ün önüne geçilemez yükselişi kısa sürede geldi.

*VER ALLAHIM VER*
    Tekel'in Unkapanı'ndaki 6 katlı 146 bin metrekarelik binası çok ucuz bedelle Medipol'e geçti.
    Kadıköy'de SGK'ya ait taşınmazlar Medipol'e verildi.
    Beykoz Kavacık'taki 220 bin metrekare arazinin planları Medipol'e devir konusunda uygunluk göstermeyince üzerinde defalarca değişikliğe gidildi.
    2005 yılı İBB Nazım İmar Planları'nda ''Parklar, çocuk bahçeleri ve oyun alanları'' fonksiyonunda görülen arsa, Fahrettin Koca farkıyla hastane alanına çevrildi.

*BAĞCILAR'DA NELER OLDU?*
    Sıra Bağcılar'a geldi. Önce devlet hastanesi yapılacak dendi. Kamulaştırma, istimlak dayatmalarıyla arsa üzerindeki hak sahipleri ucuz paralarla yerlerinden edildi. Ön pürüzler sırasıyla eritildi, proje kimlik değiştirdi. Devlet hastanesi fikrinden vazgeçildi. Bağcılar Belediye meclisinde 7 kere imar değişikliği kararı verildi. Rekreasyon için ayrılan yeşil alanlar bile hastanenin kullanımına tahsis edildi. İnşaat yüksekliği sınırlamasında sadece dört kat için izin vardı. Oysa, proje detaylıydı ve beşinci, altıncı katları da kapsamaktaydı. Önce katlar çıkılıyor, daha sonra ilçe belediye meclisinde kat sayısı artırma izinleri gündeme alınıp oylanıyordu. Chp'li meclis üyeleri konuyu yargıya taşıdı. İtirazlara ve davalara rağmen helikopter pistli, 470 yatak, 246 poliklinik oda kapasiteli dev proje 2.5 yıl gibi çok kısa bir sürede tamamlanarak hizmete girdi.

*SERVET KATLANIYOR*
    Fahrettin Koca'ya devletten sayısız destek geldi. Bakanın sahibi olduğu Medipolitan Sağlık ve Eğitim Hizmetleri A.Ş'ye, 2019 yılında hazineden 220 milyon 600 bin liralık teşvik verildi. Vergi indirimi, gümrük vergisi muafiyeti, KDV istisnası tanımlandı.
    2 yıllık süre için sigorta primi işveren hissesi desteği sağlandı.
    Fahrettin Koca, 2018 yılının Temmuz ayında, Cumhurbaşkanlığı hükumet sisteminin ilk kabinesine Sağlık Bakanı olarak atandı.
    Göreve geldikten sonra, yoğun şekilde tarikat mensuplarını bakanlık bünyesine kattı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca, ilk sene kurulan vakıf üniversitelerine bugüne kadar en fazla 600 kontenjan verildi. Medipol’e ilk sene 52!! Bölüm 2,800 kontenjan verildi!

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugun sıle yolunda 20km gıdıp dondum.
    Her agacın altında pıknıkcı,her tepede mangal vardı.
    Cok kalabalıktı ortalık.
    Italyayı gecıcegız işler cok daha kotulesıcek.
    Cahıllık sınır tanımıyor.
    Malesef öyle. Ben de sahilyolunda araçla gezip döndüm. Herkes hiçbirşey olmamış gibi. Belediyeye ait bisikletler vs. hepsi dolu, parklar dolu, piknik yapanlar vs...

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amerika'da son 24 saatte 13.931 vaka 94 ölüm açıklanmış. Almanya'da Merkel karantinaya alınmış falan. Açıkçası Çin'den gelen bilgiler bana pek inandırıcı gelmiyor. Zaten, ülkelerin vaka-ölüm-iyileşme oranlarına bakılınca bazı ülkelerde çok acayip bir iyileşme tablosu var. Ne hikmetse iyileşme sayılarıyla dikkat çeken ülkelerin hepsi yönetim ve toplum olarak dikta rejimine çok yakın ülkeler.
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrıca, ilk sene kurulan vakıf üniversitelerine bugüne kadar en fazla 600 kontenjan verildi. Medipol’e ilk sene 52!! Bölüm 2,800 kontenjan verildi!
    Bu artık normal oldu ülkemizde, en azından ‘rol bile yapıyor olsa’ samimi adam, mütevazi. Bu süreçte insana enerji veriyor hareketleri. Bir çok kişinin sempatisini topladı, illa yanlışlar yapıldı ama süreci çokta kötü yönetmediler

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu artık normal oldu ülkemizde, en azından ‘rol bile yapıyor olsa’ samimi adam, mütevazi. Bu süreçte insana enerji veriyor hareketleri. Bir çok kişinin sempatisini topladı, illa yanlışlar yapıldı ama süreci çokta kötü yönetmediler
    kötü yönetim nasıl olabilirdi sence?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ali cengiz ya..
    Kaç test yapıldığını da açıklanmamış bugün
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

YAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1236 vaka / 30 ölüm
    96' E36 Individual Techno Violett Compact

02' E46 M3 Individual Cabriolet

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harbiden dünyanın sezon finaline denk geldik ya ona yanıyorum

ChtArdARSL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iyi dedigimiz yasamiyor
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş

190E M104 3.2 24v engine upgrade..
    Dr.Ecu
    Tayfun Gün (Tago)

BurakSah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Italyanin artık hasta ve yaşlılardan kurtulma politikası uyguladığını düşünüyorum. Fakir Özbekistan bile 1. Ölümün ardından Çin'den yardım istedi ve doktorlar geldi. Hemen önünü aldılar ölümlerin, Çinliler şuan hangi tedavinin ölümlerin önüne geçtiğini çözmüş durumda ve talep edenlere tedaviyi paylaşma yardım etme sözü verdiler. İtalya hâlâ çinden yardım kabul etmiyor.
    Abi bu konuda bende senin gibi düşünüyorum. Dünya o kadar kötü bir yer oldu ki, insanın aklına her şey geliyor. Haberlerde sürekli ilacı bulundu deniyor vs ama henüz bir pozitif bir sonuç alındığını görmedim
    PSA 🇫🇷

ErayCerit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    harbiden dünyanın sezon finaline denk geldik ya ona yanıyorum
    Şu an 43.Bölümdeyiz,daha 45.Bölüm yayınlanmadı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)

Bu Konudaki Etiketler