yıllar sonra girip yazdım:d
Bebeği olanlar, çocuğu ilkokul, ortaokul, liseye giden ve sınavlara hazırlananlar ve çocuğu şehir dışında üniversitede okuyan da hapı yuttu. Umarım bu uzaktan eğitimde, karşımızda canlı canlı öğretmen olmaz![]()
![]()
Şirket evden çalışma verdi.
Keşke verilmeseydi dedirttiler walla. Sabah evden çalışma prosedürü yayınladır.
Ortalama 2 saatte bir tüm ekip video konferans yapıyoruz. Neyseki genel olarak şirkette rahat giyim mevcut yoksa evde gömlek kravat oturcaktık.![]()
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
Bizimde aynı , bir ihale açtılar abi başımıza sorma.
Yıllardır sahadayım alışmamışım Tele konferans skype bilmemne. Her saat başı TC VC Skype eğitimi bilmemne.
Daha 2. gün bitti , kahve içmeden güne başlayamama tripleri , ingilizce terimler kullanma TİİSİİ SIKAYPİİİİ deme , FEEDBACK verme alma , kameranın göreceği açıya pahalı eşyalar koyma gösterme falan başladı .
Junior Plaza kaşarı oldum şimdiden , home office 1 ay sürse büyük plaza Orrospusu olurum.
bilgi işlemciyim işten eve evden işeakşamları da dışarda arabayla geziyorum ev fena daraltıyor beni
![]()
Cok uzun suredir evden calısan biri olarak size vereceğim en buyuk tavsiye yiyip içip oturmamanız olacaktır. Hareket etmeniz cok önemli, ilk önce sırt, bel ve boyun agrılarınız baslayacak sonrasında kilo almaya baslayacaksınız. Evde basit egzersizler yapmanızı tavsiye ederim 1 saat kadar surecektir youtube'da evde yapılacak egzersizlerdiye aratırsanız bir cok alternatif bulacaksınız. Kendinizi hem daha dinc hissedeceksiniz hem daha saglıklı. Bu mesajımı dikkate almanızı tavsiye ederim.
alkol ve meze stoğumla film izleyip duruyorum hatta şu an yazarken bile harfler karışmış.![]()
komançero garage
Yazılım firmasında çalışmama rağmen hala işe gel git yapıyoruz. Patronlar ve takım liderlerinde araç var tabii, biz juniorlar toplu taşıma. Çalışmaya devam dendi...
34 GNN 111 #308 21'
34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)