Caddebostan'da dehşet anları! 'Cok acayip bir ses geldi...' - Son Dakika Haberleri İnternet
Kazanın haberi bu. Bakıyorum arabanın üzerindeki hız saçma sapan. Kaza olduğu yol daracık atlamalı zıplamalı. Bana intahar gibi geliyor.
Caddebostan'da dehşet anları! 'Cok acayip bir ses geldi...' - Son Dakika Haberleri İnternet
Kazanın haberi bu. Bakıyorum arabanın üzerindeki hız saçma sapan. Kaza olduğu yol daracık atlamalı zıplamalı. Bana intahar gibi geliyor.
IN BOOST WE TRUST
Herşey olabilir acaba nöbet falanmı geçirdi gaza basınca sonuç belli allah yardım etsin. İyi birini altına alıp öldürmemiş şans..
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Yaralı olarak kurtulması büyük şans. Allah korumuş resmen
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Bana 2 gün önce gece marmara forumun önünde kırmızı ışıkta beklerken çocuğun biri patlattı arkadan.
Aracı corsa 1.7lerden darmadağın oldu arabası, 100-120 hızla vurdu bi patlama sesi duydum 10 sn sonrasını hatırlıyorum sadece o ara yok. Arkadaş 153 promil alkollü çıktı. Sıcağı sıcağına hissetmedim şu an boyun ağrımdan kafamı sadece elimle destekleyerek kaldırabiliyorum. İlk defa başıma kaza geliyor, bu boyun ve göğüs ağrısı olağan bir durummuş.
Şimdi bu arkadaş mabadının keyfine alkol alıp bir araca değil herhangi bir insana canlıya çoluğa çocuğada çarpıp öldürebilirdi. Bu yüzden bende şu an aklı başına gelsin adam olsun diye her türlü şeyi yapıp konunun üzerinde durmaktayım.
Allah kimseye kaza yaşatmasın, sebep olan içinde zor başına gelen içinde.
.
Kamçı travması yaşamışsınız sanırım,geçmiş olsun. @Runo
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
geçmiş olsun
geçen haftasonu ve bu cumartesi akşamı bostancı sahile oturmaya gittik,millet haplı gibi gazlıyordu sahilde.normalde de akşamları bi turlar arada denk gelirdik ama son 2 haftadır fena gazlayan tayfa denk geliyor
@Runo
Geçmiş olsun. İyice detaylı baktır kendine. Sıcağı sıcağına hissedilmiyor bazı şeyler, sonrasında çıkmaya başlıyor ağrılar.
Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)