ismimi yanlış yazan ş....siz, şu 4burç 4pul için kıvrandırdı resmen... bi de 42TL ödeyecekken cezasıyla 161TL ödemek zorunda kaldım. ne yapalım çıkacağı varmış. sonuçta geldi ya.
Numune veya ölçüyü nasıl verecektik acaba? Tornacı yapana kadar vitessiz kalırdık.
Bu malzemeyi yerine takabildiğine göre eskisini soküp verebilirdin ama anladığım kadarıyla bu tarz işlerin yapılabileceğinin farkında değilsin.
üstad birincisi ne tarz işlemi nasıl yapabileceğimi senden öğrenecek değilim.
ikincisi sana rapor verme gibi bir gereksinimim yok ama ben gene de açıklama yapayım, o malzemeyi söktüğün anda vites halatları, vites kolu, shifter, geri vites mekanizması, orta konsol, taban halısının bir kısmı, kalorifer havalandırma kanalları körük topuz ve 24adet civata sökülüyor takılıyor vs... bunlar söküldüğünde de vites kolu olmadığı için vites değiştirme imkanın yok, ülkemizdeki bi tarafı havalanmış tornacılardan şöyle yoğunum böyle bilmemneyim cevabı alıp da 1 saatte CNC de yapılacak işi bekletip 10 gün arabasız kalmak istemedim.
Hazır CAD design edilmiş T6061 alüminyum malzeme varken gittim aldım, kimseyi de ilgilendirmez.
üçüncüsü, burası bunu tartışacak yer değil, ben buraya nasıl yaparım diye sormak için konu açmadım, sadece DHL kargo ile ürün alıp da başına böyle bir şey gelen arkadaşların fikirlerinden yararlanmak istedim, sonuçta 150TL lik burç değil de 1000dolarlık forged piston da alamış olabilirdim.
Lütfen sivri zekanı kendine sakla.
Örnek resim atıyorum bu arada. Daha bu yüzde 20sini sökülmüş hali o burçlar direk şasede olduğu için görünmüyor bile.
zaten üzerinden çıkan plastik malzeme ile yeni tornada yapılan malzemenin yakından uzaktan alakası yok, üzerinden çıkanı numune olarak götürüp tornacıya versen bu ne emenike diyip seni evine yollar...![]()
![]()
Ben 5 yaşından beri arabalarla haşır neşirim, bana arabacılık öğretmek yerine SADECE ama SADECE DHL kargo problemleri ile karşılaşıp burdaki bilgiler işine yarayacak kişiler yorum yaparsa sevinirim...
Rıdvan sadece yardımcı olmak istemiş "bilmeme ihtimalinize karşılık" yol göstermek istemiş, ne bu şiddet?
5 yaşından beri otomobille uğraşırken düzgün bir tornacıya denk gelememişsiniz demek ki, o da sizin talihsizliğiniz
benzer durumlar için başkalarına fikir olur en azından, çünkü parçaları görünce ben de aynı şeyi düşündüm![]()
Tüh yaa ben nasıl düşünemedim tornacıya götürüp yaptırmayı![]()
Ben rıdvandan veya senden tornacı önerisi veya montaj önerisi istediğimi hatırlamıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)