arkadaslar bu aksam 23:10 da kanal d' de abbas güçlünün programında Erdal SARIZEYBEK var..izlemenizi tavsiye ederim güzel bi program olacağa benziyor..haberiniz olsun![]()
arkadaslar bu aksam 23:10 da kanal d' de abbas güçlünün programında Erdal SARIZEYBEK var..izlemenizi tavsiye ederim güzel bi program olacağa benziyor..haberiniz olsun![]()
"Hayatta karşılaştığı şeyler" dediğin şeyler herşeyi izah etmeye yetmiyor malesef..Pkk nın kampları onların nerelere konuşlanıp neyle beslendiğini iyi biliyor.Atmıyor..Amaaaa
Tek başınada bazı şeyleri vurgulamanda yetmiyor..Destek gerekli ekip gerekli..
Paşa'dan Cemil Ciçek'in danışmanı Pkk nın y.dışı banka hesap numaralarını istemiş..İsteyen komik tamamda bunu temcit pilavı gibi anlatmaktan ziyade daha somut birşeyleride çıkartıp..mevcut durumda bazı şeylerin üstüne gitmek zorunda kalan (hernekadar Denizfeneri olayının üstüne gidemesede) bu iktidara bazı ipuçları vermeli..![]()
evet hayatta karsılastıgı seyler tabikide anlatmıyor ben genelleme yaparak söyledim bunu ama iktidarın falan hesap numarasını falan istedigini sanmıyorum...isteseler bu insanlardan herseyden cok aöa cok önemli bilgiler vardır..
neyse konu siyasete falan dönmesin..yasak oldugu için kuralı çiğnemeyelim![]()
şuan izliyorum çok güzel konuşyor adam ya osman ve erdal paşa bu ve bunun gibi insanlar çok lzm Türkiyemize
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)