Trendyol'da son 1-2 aydır 2900-3400 bandında fiyat sürekli hareketli. Bence pusuda beklenip 2900 olmasa bile 3000e alınabilir. Banggood'dan indirim koduyla almak mantıklıydı ama gümrük vergilerine yapılan ayar ve döviz durumundan dolayı pahalıya mal olmaya başladı.
Ayarlarda DND ile İkincil Temizlik arasında bir seçenek. Bendeki süpürge Çin versiyon. Bu özellik dahil bazı özellikler global versiyonda yok sanırım. (Ör: tüm sarf malzemelerin kalan kullanım ömrünü de gösteriyor)
Mop Pro kullananlara bir sorum var
Cihazı sorunsuz bir şekilde kurdum ilk temizlikte kenarları süpür seçeneğini aktifleştirdim başlattım evin krokisini çıkardı şarj istasyonuna döndü, tekrar başlat dediğimde yine sıfırdan harita çıkarmaya başlıyor. Yani her temizlikte sıfırdan yeni harita çiziyor gibi görünüyor uygulamadan takip ettiğimde sonra görevi iptal ediyorum şarj istasyonuna dön diyorum uygulamayı kapatıp açıyorum evin krokisi tam bir şekilde görünüyor. Sorun nerde çözemedim
bazen de mevcut haritanın üzerine yönü farklı bir şekilde harita çıkarmaya başlıyor bu seferde iki harita üst üste binmiş karmaşık bir şekilde görünüyor.
Cihazı iki tuşa birden basarak yeniden wifi'ya bağlayın. Bu işlem esnasında cihazı aynı zamanda resetlemiş oluyor.
Cihazın yazılımının güncel olduğundan emin olun.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar açıkçası
evet hocam benimki global olduğu için daha yeni bir güncelleme yok ama problemi çözdüm sanırım, oturma odasında büyükçe bir orta sehpamız vardı ayakları komple krom lazer sensör bu ayaklardan yansıma yapıyor ve kafası karışıyor anladığım kadarıyla. Dockda bu sehpaya 1 mt mesafe uzaklıktaydı orta sehpayı kaldırdım tekrar tüm evi temizle dedim şimdilik bir problem görünmüyor
Her teknolojik şeyi ilk alanlardan (drone, gopro vs.vs.) olmama rağmen söz konusu ev olunca hatuna kabul ettirememiştim robot süpürgeyi kaç yıldır. Şimdi kabul etti ama sorum şu; dublex evi olanlar ne yapıyor. Bir tane iyi bişi alıp elle yukarı aşağı çıkarmaktan sa üstündeki lidar sensörü olmayan ucuz 1900 tl lik 2 tane xiaomi mi alsam acaba. Katlar 75 metrekare gibi.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Abi hic bir sekilde iki tane alma. Zaten bir kati supurge bitirdimi cop haznesini bosaltiyorsun. Onu yaptigin zaman hic usenmeden ust kata veya alt kata koy mis gibi onlarida temizlesin bitirsin. Biz aynen bu sekilde yapiyoruz ve baya memnunuz. Hatta merdivenden indikten sonra sarj istasyonuna bile goturmuyorum, home tusuna basiyorum kendi gidiyor.
74 model sehpa...
1 tane al duzgun radarli harita cikaran modelli birsey alin, hic bir sekilde pisman olmayacaksiniz. Radarsiz ve gelisi guzel temizleyen makineler ne yazikki hic bir sekilde memnun etmiyor, hatta teknolojiye kusuyorsun.
74 model sehpa...
2 gündür roborock s5 max kullanıyorum. 3+1 evi bir mopsuz bir kez de moplu süpürebiliyor makina. hepsiburadadan 4108 tl ye denk getirdim. ilk turda evin haritasını çıkardı. bir zone oluşturup sadece orayı süpürebiliyor. no mope zone seçip orayı mopsuz diğer yerleri moplayabiliyor. sanal duvar oluşturursanız ordan adımını atmıyor. mop yapmadan sadece süpürecekse ben su tankını komple çıkarıyorum. yoksa halı üstünde 180 derece dönerken mop yüzünden zor dönüyor. sesi bana göre az. evdeki klasik süpürgenin yarısı kadar sesi var. salonda otururken süpürürse rahatsız etmiyor. eşimin ve benim telefona yükledik uygulamayı, ben işteyken bildirim geliyor, salonu süpürdüm geri dock a dönüyorum diye tekmil veriyor. bugün evi tam iki tur gezdi ve yaklaşık 65 er dakikadan 130 dakikada 100 metrekare neti olan evi bitirdi. yalnız şarj yüzde 19 dedi mi dock a gidiyor. bence yüzde 10 ile dönse daha iyi olurdu. tavsiye edermisin deseler şunu derim. elde çamaşır yıkarken tam otomatik makina aldığınızda ne etki bıraktıysa o etkiyi bıraktı bizde. bu arada roborock s5 max için robot süpürgelerin ferrarisi diyebiliriz. tabii ki bunun bentley, bugattisi de var ama onlar 10k 17k tlçekinmeyin alın derim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)