Adanadan antalyaya kara yoluyla daha önce hiç gitmedim. Kendi arabamla geze geze gitmek istiyorum ama yollar çok kötü diyorlar gözüm korkuyor. Yakin zamanda giden var mi. Konya üzerinden mi gitmeliyim sahilden mi. önerilerinizi rica ediyorum lütfen
Adanadan antalyaya kara yoluyla daha önce hiç gitmedim. Kendi arabamla geze geze gitmek istiyorum ama yollar çok kötü diyorlar gözüm korkuyor. Yakin zamanda giden var mi. Konya üzerinden mi gitmeliyim sahilden mi. önerilerinizi rica ediyorum lütfen
Virajlarda mideniz bulanmıyor ise sahilden tavsiye ederim Konya üstü pek geze geze tarifine uygun değil
#eksikpazar
geze geze gidecekseniz eğer mersin - silifke -alanya üzerinden geçin konya üzeriden çok gezip görecek bir manzara olmaz
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Düz yoldan basıp gidiyim diyorsanız Konya üzerinden, ama virajlı yollar olsun manzara göreyim Toroslara inip çıkayım diyorsanız Alanya üzerinden![]()
Amaç gezmekse cevap belli. Mersin-Alanya güzergahı, içerisinde her türlü güzelliği barındıran mükemmel bir güzergah. Kesinlikle pişman olmazsınız.
M50b30 - Bumblebee...
Mersin Silifke Alanya Antalya güzergah mis
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Konya yoluna düz denmiş ama seydişehir-akseki arası hatta sahile kadar orada da virajlar var, tek şerit yollar var. Sahilden dikkatli bir şekilde Mersin-Antalya yapın.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Ayda 2 kere Adana-Mersin- Antalya yapardım, sahil daha keyifli olur bence. Ayrıca Konya yolu da pek düz sayılmaz, keyif vermez.
Sahilden gelirseniz zaten otomatikman dikkatli ve yavaş gelirsiniz.
07 DCS 35 2011 Polo 6R 1.2 TDI
07 DDR 89 2012 Polo 6R 1.4
07 DBT 98 2013 Polo 6R 1.4
07 DDZ 05 2014 Polo 6R 1.2 TSI
07 DJJ 87 2017 TIGUAN 1.4 TSI
Mersin Antalya yolu eskisi gibi değil. Açılan tüneller sayesinde çok az bir kısım kaldı problemli. Ben bir defa Konya üzeri gittim. İlk ve son oldu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)