Taigo konusunda bende çok şikayet duyuyorum ama bendede taigo var 30bin km oldu 1.5 yıldır kullanıyorum, ne kronik sorun yaşadım ne trim sesi vs. aldığımdan beri tepe tepe biniyorum. üretim bandı kaynaklı her araç aynı değildir belki bazılarında sorun olabilir ama ben sıkıntısız biniyorum.
Sıfır araç alan arkadaşların dikkatine lastik havalarını kontrol ettirsinler. Bayiler olmadık havalarla yola gönderiyorlar. örnek: golf 7 2014-tiguan 2024 ikisi de 40psi.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Ami ve Topolino da fiyat verebilecek var mı?
SKODA SIMPLY CLEVER
Seat Ibiza'nın 1.0 80 hp olan versiyonu sıfır olarak satılıyor mu?
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
VW TAIGO da kampanya yapmışlar 1280e life paket veriyorlar isteyen kaçırmasın bugün yarın biter araçlar
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Bir arkadaş anlatmıştı, satışta araç teslim ediyorlar müşterilerine.
Teslim öncesi aracın üzerindeki tüm poşet, koruma ıvır zıvır malzemeleri söküyorlar.
Disklerde mi kaliperlerde mi ne (jant da olabilir) strafor benzeri bir koruma zımbırtısı kalıyor, müşteri evine giderken malzeme yanıyor, allahtan ya son anda kurtarıyorlar, ya da malzeme düşüp gidiyor mu öyle bir şey.
Alfa'da da Birmot sağolsun çok güzel araç teslimlerine imza atmıştı zamanında Giulietta ve Mito'larda.
Arabanın içinde sıkılmamış vidalar, monte edilmemiş güneşlik, unutulmuş tornavida seti vesaire gibi işler vardı, tek araçta bu dediğim.
Nasıl bir aceleye gelmişse artık![]()
Lastik basıncı işi çok masum kalıyor![]()
internette manuel golf 1.350 TL'den veriliyor diye videolar izledim. Manuel tercih edecekler için iyi rakam gibi duruyor. Alıp 5 yıl araba konusu kapatılır.
E90 330i
1.5 tsi manuel golf cok mantikli bir araba ama devir otomatik devri seven isteyen cok.
manuel golf alinacak araba suan bence.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
İstanbul'da manuel vites keyiften çok işkence
Arabayı sadece haftasonları kullanacak olsam bile bir yerden bir yere gitmek trafiksiz mümkün değil. Manuel 1 ay keyifli gelecektir sonrası sol baldır Roberto Carlos'a bağlanır![]()
İstanbul gibi bir yerde manuel den keyif almak hiç bir zaman pek mümkün olmuyor.Haftasonu olsun haftaiçi olsun ne zaman olursa olsun belki vampir falansanız gecenin bi körü olabilir
Şahsen milyon üstü para verip alacağım bir aracın manuel olması için silah falan dayamaları lazım
Sadece siz biz böyle düşünmediğimiz için satışı da genel olarak yavaş oluyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)