hyundaiden araba alabilirsen kendini şanslı say. 5-6 aydır gidip geliyoruz bayiye.
Printable View
hyundaiden araba alabilirsen kendini şanslı say. 5-6 aydır gidip geliyoruz bayiye.
aramızda dizel otomatik egea cross bulabilen oldu mu?
küçük motor formentorların o kocaman jantının içinde arka diskler sinek gibi duruyor (2,0'larıon arka disk daha büyüktür herhalde , bakmadım bilmiyorum)
çok gözüme batıyor
ama araba gösterişli mi? evet..
i20n bulabilecek biri var mı? 2021 1.6 multijet takasa verilebilir illa takas talep ediliyorsa.
Sıfır toyota için yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba ?
sıfır dsg golf için destek olabilecek var mı ?
mayısa kadar yeni 4 serisi teslim ediliyormuş bilgilerinize
Fiat 500e icin online deneyen oldu mu,
Yada gercekten online dan surec ilerliyormu yada nasil alabiliriz bilen varmidir
biz de bastırdık taigo yu nisan da teslim alıyoruz 1.0 tsi style paket ötv indirimli şekilde şu devir de araç bulmak cidden çok zor
Nerdeyse her markayı aradım sadece MG de sıfır araç bulabildim galeriden corolla Cross mu almak mantıklı MG hs yada ehs mi
Ankara mais in önünde 4-5 tir sifir clio var daha indirilmemis. Belki sahipsizdir, arayan varsa..
bütün bayiler yok çekmesine rağmen tanıdık vasıtasıyla üstelik 2022 dizel tuscon aldı arkadaşım geçen hafta,
üstelik renk seçenekleri sundular, hangisini istersiniz diye, olayın geldiği nokta budur
Tesadüfen seat ibiza almış bulundum hiç aklımda yoktu liste fiyatından 1.0 dsg style paket bir araç buldum aldım bakalım bu hafta teslim edecekler
honda motosikletten vazgeçtik yamaha alalım dedik oda ne var ne yok takmışlar listesi 158 olan motoru 205 bine satıyorlar
Nisan 10 gibi 208 allure gelecek şuan ki ÖTV muaf rakamı 460k dediler nasıl sizce abiler? Kendimi zorlayıp 208 allure mi almalıyım yoksa 380-400 arası clio otomatik touch paket mi? 208 çok yakışıklı güzel bir araba alınca gıdıklarım biraz muhtemelen.
Aylar önce buraya yazdım a7 sıfır benzinli diye bulamadık her bayiye isim bıraktım geldiğinde alıcam diye ne arayan ne soran oldu. Bakıyorum 2-3 gündür 2023 benzinli a7 ilanları düşüyor aldıkları paranın üzerine para koyup satıyorlar ne güzel memleket. Buna acil devletin bir çözüm bulması lazım. Çıkart bir yasa alınan araba satılması gerekiyorsa sadece yetkili bayiye satabilsin, aldığı rakama bayiye vermek zorunda olsun başka yere satış yapamasın. Sıfır araç için böyle bir şey çıksın bak bakalım kimse satmak için sıfır araba sırasına girebiliyor mu. Üşenmeyip tüm ilanları cimere falan şikayet etmeyi düşünüyorum
sahibinden.com Hata Sayfası
Dist. tarafından bakalım konuya;
2021 Doğuş Oto Satışlar: 81.571 ( Kendi getirdikleri ) + 25.228 ( Skoda ) olmak üzere total 106.799 Adet otomobil satışı.
2022 Doğuş Oto Satışlar: 69.957 ( Kendi getirdikleri ) + 19.464 ( Skoda ) olmak üzere total 89.241 Adet otomobil satışı.
Satış miktarlarından yola çıkarak faaliyet karımız yerle bir gelir diye düşünürken faaliyet karı %156 arttı bu şirketin. ( 2022 vs 2021 )
Özel bir durumu yoksa diğer markalarda da üç aşağı beş yukarı böyledir diye varsaymak yanlış olmayacaktır. Yani malın olmaması / bulunmaması / getirilmemesi ve hepsinden önce bu yokluk psikolojisini kullanarak sürekli fiyatları yukarı sürmek kaydı ile ürünü bir ihtiyaçtan bir yatırım aracına dönüştürmenin sektöre getirdiği karlılığı bakar mısınız?
Perakende ve after market fiyatlarının ayrıştığı bir lüks tüketim markası olan Rolex gibi konumlandılar ve bunun tadını alan hiçbir işletme bundan vazgeçmez.
Devlet tarafında ise vergi tam ödeniyor ve rekabet kısıtlanmıyor ise malın kaça satıldığına / kime satıldığına kimse karışamaz. Serbest piyasayı bir kez bozarsanız sonu gelmez bir reaksiyon başlatmış olursunuz. Elden alınan paraları takip etmesi ise çok kolay devletin. Fakat yapmıyor...
Sektör için sonuç şu; mal bulunur ve herkes istediğini alabilir olursa fiyatlar yukarı sürülemez / müşteride iştah kalmaz. O yüzden sektördeki büyük oyunculardan, ailesi üzerindeki kişilerin üzerine al sat yaparak kaçak göçek iş yapanına kadar kimse bu düzensizlik düzelsin istemiyor.
yamaha r25 düşündüm yakın zamanda soran oldu mu stok fiyat