İzmirde bazı bayiler takasa araba verirsen 1 hafta içinde araba buluyorlar.
Takas yoksa sıraya alıyorlar…
Printable View
İzmirde bazı bayiler takasa araba verirsen 1 hafta içinde araba buluyorlar.
Takas yoksa sıraya alıyorlar…
sıfır honda forza motosiklet için yardımcı olabilecek varmı (bir umut)
Yamaha nmax yada vespa gts bulabileceğimiz bir yer varmıdır
Abiler selam bana sıfır elegance variant lazım gören duyan var mı bayiden
geçen haftalarda İst/Avrupa yakasında bir 0pel bayiisi ultimate corsaya 795 bin istedi ve geldiği zamanda zam yapabileceğini söyledi. Liste fiyatı 755 olan arabaya 795 nasıl istiyorsunuz diye sorunca; açık açık o fiyatlara bi alt paketinin 0'larının sahibinden vs. gibi ortamlarda satıldığını söyleyerek o fiyata veremeyeceğini söyledi pişkin pişkin. Biraz daha darlayınca zaten TAVSIYE EDILEN adı üstünde bu fiyatı istiyoruz ehehehe tarzı geveledi. Keşke kayıt alsaydım da rezilliği görseydiniz, insanlarla dalga geçiyolar şaka gibi
Fiat Egea 1.6 cross lounge paket arıyorum. Siparişi için yardımcı olabilecek var mı ?
Arkadaşlar golf 1.0 etsi dsg life paket araç arıyorum. Takasa araç verebilirim 2014 golf 1.4 tsi comfortline aracımı. Yardımcı olacak arkadaşlara acılı Adana kebap ve şalgam 5lt ısmarlarım :)
Bugün Konya da bir tır Audi a3 sedan bayiye geldi. Yarın arayacağım yok çekeceklerini bile bile . Bakalım ne diyecekler
otomobil ruhsatlı olmak şartıyla ;
expert traveller
zafira life
jumpy
ulysse
staria
arıyorum , hangisi olursa ona göre tercih edilecek , yardımcı olabilecek var mı ?
2023 Crafter Panelvan arıyorum hangi bayii de varsa alabilirim.
cupra formentor 1.5 tsi arayanlar için, doğuş stoklarında var. bayii'ye gidip araba alabilirsiniz. haftaya teslim
bu sene bolca 2023 formentor gelecek
Ben bi gideyim :hehe:
devlet gözlerini korkuttu biraz sanırım.
geçenlerde 12. ayda sıfır araç alan iki tane tanıdığıma vergi denetim kurumundan tebligat geldi soru cevap şeklinde elden para ödedinizmi aksesuar satın aldınızmı vs. sorular sormuşlar
formentor elde kaldığı içindir...
100 tane araba alıcam nisanda...
birçok marka 100 aracı tamamlıyamıyor , 100. aracı anca haziranda teslim edebilirim diyor...
wv , nissan , pejo , toyota ....
Cupra bayiliği bu yıl alındı bizde.
İlk sevkiyatların hepsi satıldı.
2.sevkiyatlarada satış başlıyor yarın, Cupra satış hızı iyi olan bir ürün oldu.
Ancak 2.elde henüz yükselişe geçmediği için al-satçı talep etmiyor Nihai kullanıcı çoğunlukta.
Bence harika bir araç olmuş Cupra Formentor. Aldıktan sonra tek yapılacak şey yalıtım iyileştirmesi. ( Bagaj havuzu ve çamurluk içleri )
2.0 310 hp 4x4 Formentor göz kırpıyor. Ama görmezden geliyorum ben. :( Aracın kafadan duruşu biraz daha güzel çekici gelseydi bana olacaklardan korkardım.
a3 sıfır araç hangi bayiyi aradıysam yok ne zaman geleceği belli değil deniyor.Bazı bayilerde bu ay 1-2 tane geldi müşterilere teslim ettik dedi.Audi konusunda yardımcı olabilecek gerçekten yazdırdığımız isme geri döneceğini düşüneceğmiz forumdaş bir arkadaşımız var mı acaba?Bayilere yazdırıyoruz da döneceklerini hiç düşünmüyorum.
Büyük ihtimalle ülkedeki vergi yükünden firmalar Tr marketine sürmektense yurtdışına gönderiyorlar. Keza burada 40 50 satılan yerli üretim modellerin yurtdışında tek ülkede 300 400 satılan ülkeler bile var. Biz daha çok araba stoğu sorunu yaşarız sanırım.
Yok. Ppf üstüne seramik yapıyolar. Daha parlak olsun diye. Onda bi sıkıntı ya da mantıksızlık yok.
Ama 3 parça ppf ve seramik için 80 kafa heavy-duty olmuş bariz :/
Komple ppf dese ki hadi 5 yıllık ürün olsa 40 desen, 5 de seramiğe itelese 45 eder. 35i de hamidi olurdu diyecem ama affetmemişler belli ki.
Sağlık olsun
honda civic ve toyota corolla için yardımcı olabilecek biri var mıdır?
Cupra için hangi bayilere bakmak lazım bu hafta için laci yada siyah tercihli arıyoruz
Ankara'da hyundai satış danışmanı var mı tanıdık yardımcı olabilecek? Teşekkürler.