Böle garajda Kuba da koysanız güzel dururGüle güle kullanın.
bu garajda ben bile yakışıklı dururum, işin şakası bir yana güzel ve bir çoğumuzun hayali olan garaj, güle güle kullanın.
selamlar, mercedes eqe 350 4matic arıyoruz, bayilerde iskonto durumu nedir, online dışında araç kombinasyonu bulunabilir mi
Sıfır arac teklifi | Mercedes-Benz Online Store
Bu aracın aynısından aynı fiyata geçen hafta dayıma aldık online'dan uzun süre eqs580 kovaladık ancak bu eqe 350 4matic'ler baya dolu tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama dış ve iç kombinasyonuda reelde baya başarılı aklınızda varsa hiç aracı komisyonuc bayi ağız kokusu vb uğraşmadan bu aracı rezerve edin.
sizin vesilenizle ben de vespa aldımhayırlı olsun alan herkese
audi a3lerde ekstra paketsiz internetteki liste fiyatından araba gelmesi durumu var mı? ikinci bir soru da paketler çok gerekli mi? teşekkürler herkese.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Otomobil firmaları şu anda web'deki fiyatlarını güncelliyor. Yükselir mi, düşer mi?
Mustafa Kemal ATATÜRK
Toyota corolla ve chr'de sağlam indirim yapmış.
Sarışın sitede kartlar yeniden dağıtılıyor![]()
Okumadan imzalamam.....
hocam donanım onlar gerekli gereksiz diye düşünmemek lazım. Cam tavan, elektrikli koltuk, ısıtmalı koltuk, anahtarsız giriş vb ihtiyacınız yok ise tabi ki alınır düz paket. Benim gördüğüm cam tavansız olanlar çoğunlukla kiralık arabalar oluyor ama bireysel kullanımda da tek tük cam tavansız araba denk geldi. Adaptif cruise, front asist vb güvenlik donanımları hepsinde standart zaten.
E90 330i
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)