Yahu ben çözerim ya da bak böle yapmıyorsun ondan çözülmüyor dedim mi? Dedim ki olmuyorsa olmuyor, yoksa yok. Sip verilmiyorsa da verilmiyor forumdan nasıl çözülecek dedim.
İnşallah bulursunuz o ayrı konu.
Printable View
Yahu ben çözerim ya da bak böle yapmıyorsun ondan çözülmüyor dedim mi? Dedim ki olmuyorsa olmuyor, yoksa yok. Sip verilmiyorsa da verilmiyor forumdan nasıl çözülecek dedim.
İnşallah bulursunuz o ayrı konu.
ArkadaÅŸlar sakin :)
Az önce TR taraması yaptı arkadaşım. Ekranda otomobiller görünmüyor. Bölge müdüründen bilgi almaya çalışacağım dedi.
Arkadaşlar sakin :)
Az önce TR taraması yaptı arkadaşım. Ekranda otomobiller görünmüyor. Bölge müdüründen bilgi almaya çalışacağım dedi.
karakterler kötü çıktı tekrar yazdım. :)
İlk parti Golf R tamamı satıldı. Yeni parti Mayıs 2022'de gelecek. Bilgisi geldi.
Almaya niyetli arkadaşlar sarı siteyi kontrol etsin. Ben max 1 ay içinde ilanlar girilmeye başlar diye düşünüyorum.
Ne arabaymış yahu :D mübarek zamanında zorla satmaya kalkıyorlardı R ları şimdi isteyene bile yok
Sonunda yolda canlı canlı gördüm bugün mavi siyah jantlı
Mavi güzel ama jantlar siyah olmasa daha iyi seçim olur gibi
Ben mevcut hükümetin yerinde olsam kesinlikle ÖTV , KDV ve yakıt indirimi yapmazdım, ki şuan yapmayarak iyi yapıyor diyorum. Gerçekten 622 bin TL vergisiz /opsiyonlu fiyatı olan bir aracı bu kadar hızlı şekilde satın alan bir topluluk varken neden indireyim ki? Ya da yakıt fiyatlarını neden düşüreyim ki ? Herkes alıyor, trafik bile bunaltıcı seviyede. Almak zorunda kalanlar bir şekilde var, ama insanımız fazla keyfine düşkün. Buna ben de dahilim.
Biz akıllanmayız, bize herşey müstehak :)
ZortMotors’tan TR’de tek 8R ilanı açmak için alıyor binicileri harici. Haftaya sarı sitede 2M den selamın aleyküm diye başlarlar :) aylar sonra da satışı durunca sayılı misali arttırmaya devam. Döviz/Altın alsan bu kısa sürede o kadar kazanılmayabilirsin :D Model bazlı verdim örneği ama genele vurabiliriz maalesef
Volvonun sitesinde 300hp S90 1.5 milyon olarak gözüküyor, bir Golf olmasa da alternatif olarak değerlendirilebilir :D
Yil 2022 oldu arabaya binmek luks olmamali. Trafigin bunaltici olmasinin sebebi sehir ve ulke planlamasinin olmamasi. Her imkani istanbula sunarsan herkes oraya toplanir. Ankara ve izmir bile cok geride.
Parasi olan yine araci alacak, zam yapsin golf 10 degil 7-8 satilir farketmez ki. Zaten parasinolan adam yine aliyor. Orta sinifin ve alt gelir grubunun icinden geciyor bu zamlar. Amerikada, avrupada ki adam niye 10 maasiyla ortalama bir araba alabilirken bizim milletimiz yillarca calisip eski araba sahibi olunca mi keyif oluyor?
Beni tanımıyorken benimle ilgili çıkarımlarda bulunmak senin ne haddine düşer pardon ? Canını ne sıktı üzerine alındın hemen
Arabaya binmek lüks demedim ki ? 622 bin TL vergisiz fiyatı olan bir aracı 1.8 milyon TL ye kapış kapış alıyorsak, ben mevcut hükümetin yerinde olsam vergi indirimi yapmazdım dedim. Bu kadar açık :)
Biz Amerika ve Avrupa olamayız, 1000 TL ye telefon alamıyoruz, araba almak şurada dursun.
haydaaa
ha bu nedu yaau şimci?
:)
ilk gelen partinin bittiğini zaten söylemişlerdi forumda
yetkili satıcıdan gelen bilgi: 10 nisan'a kadar ikinci bi' parti gelecekmiş
2022 VW Golf R Review: 0-60mph, Drift Mode, Sound, Handling & More | Top Gear Tested - YouTube
top gear'da test edilmis, 14 dk dolu dolu video.
Sari sitede ilana düşmüş bile
Bence 1750 yine insafli rakam girmişler zaten 2-3 opsiyon ekleyince bayi fiyati ile ayni gibi