onde-R Nickli Üyeden Alıntı kendim takıyım bari yahu bu kadar insan nerde taktırıyo bu yayları silivrikapıda bı yer var istersen yardımcı olurum?
eser Nickli Üyeden Alıntı silivrikapıda bı yer var istersen yardımcı olurum? iyi olur valla nekadara takarlar?
EkN garage
50 lira alırlar kanımca...
onde-R Nickli Üyeden Alıntı iyi olur valla nekadara takarlar? fiyat hakkında pek bişey söliyemem ama işçiliği ucuz dur ahım şahım paralar almaz
konuşup bana hbr verebilrmisn peki?
70-80 gibi bi para alırlar tahminimce
199 liraya fk nerden buldunuz ? bende bakabilirim walla H&R yaylar nasıldır peki?
aksarayda biyerde kampanya var ordan hr lerde yi diye biliyom
DaRkNeSs- Nickli Üyeden Alıntı 199 liraya fk nerden buldunuz ? bende bakabilirim walla H&R yaylar nasıldır peki? H&R iyidir güzeldir tavsiye ederim
ahmetuygur Nickli Üyeden Alıntı alman malı fk eibach dururken neden baska urunlere bakarsınız ki Honda civic bir önceki kasa için Eibach 3,5 cm hiç düşürmüyor Eibach 5 cm arkayı düşürüyor, önü düşürmüyor. Araç yamuk duruyor FK ise aracı olması gerektiği gibi düşürüyor.
Gezdim, Gördüm, Yazdım, Yazıyorum...
Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı FK ise aracı olması gerektiği gibi düşürüyor. Evren FK bizim civicleri kaç cm düşürüyor? Yaysız kullanmakta pek rahat oluyo her yere girebiliyosun altı değer mi diye korkmadan
abi yokmu yay takan bi yerya
SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Evren FK bizim civicleri kaç cm düşürüyor? Yaysız kullanmakta pek rahat oluyo her yere girebiliyosun altı değer mi diye korkmadan Önleri 6, arkaları 4 cm düşürüyor. Konfor ve düşürme şekli bakımından bizim civicler için alınabilecek en güzel yay. Eibach falan kesinlikle önermem.. arkası yerde, önü havada
6 cm çok değil mi? önler 3.5 arkalar 3 olabilirdi mesela
sıkıntı yaratmıyor, lastik-çamurluk arasında gene 2 - 2.5 parmak boşluk kalıyor
onde-R Nickli Üyeden Alıntı abi yokmu yay takan bi yerya maslakta nam war oraya gıdebılırsın
crazydog Nickli Üyeden Alıntı maslakta nam war oraya gıdebılırsın fiyat olarak nekadardır_?
ort fıyat 50-70 tl arası tutar
rahmi Nickli Üyeden Alıntı ort fıyat 50-70 tl arası tutar 50 ye takan biyer bildiğin varmı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları