İstanbul'da Trafik on Instagram: "3.kopru yolunda gece saatlerinde arac yandı Unlu fenomen harun taştanın aracı olduğu soyleniyor @haruntastan__ gecmiş olsun"
Harun Taştan nın arabasıymış
Geçmiş Olsun
İstanbul'da Trafik on Instagram: "3.kopru yolunda gece saatlerinde arac yandı Unlu fenomen harun taştanın aracı olduğu soyleniyor @haruntastan__ gecmiş olsun"
Harun Taştan nın arabasıymış
Geçmiş Olsun
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Cidden çok kötü bir tablo.Çok geçmiş olsun.Yüksek ihtimal benzin hortumlarından birinde bir problem yaşandı.![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
2020 de bu projenin aynısı yapan yabancı birininde başına bu gelmiş
Soğutma sorunu yaşamış ve yanmış böyle
Sanırım aynı sorundan patlak vermiş
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Videosunu izlemiştim yapım aşamasının baya emek ve para harcanan bir proje geçmiş olsun.
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Yani söndürememelerine şaşırdım. Yangın söndürücüler E85 felan da söndürebiliyor. Geçmiş olsun. Harcanan paraya ve emeğe üzüldüm gerçekten. Beğendiğim bir projeydi.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bu kadar para dökülmüş araçlarda yangın söndürücü olmaması üzücü
üzücü gerçekten,geçmiş olsun
gerçtekten çok güzel bir projeydi kimsenin canına bişey olmaması sevindirici tarafı ama çok emek ve para vardı yazık olmuş
sanki bu araç bir kere daha yanmıştı yapım aşaması sırasında.. motor içi yangın söndürme sistemleri büyük projeler için şart gibi görünüyor.
Araba M2 Değil
1 serisi E88 Cabrio
çeşitli videolardan anlaşıldıgı gibi
arac rolling de kol çıkarıyor
motor blogundan dokulen yag eksoza gelıp yuksek ısıdan dolayı alew alıyor.
yangın sondurucu ıle mudahale edılıyor cogu kısımı sonduruluyor ama lastıkler tekrar alew alınca ne yazkıı yangın tuplerı yetısmıyor
Allah kımsenın basına vermesın gercekten uzucu bır durum
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
ben volant dağıttı diye duydum. çok üzücü bir durum, çok güzel projeydi.
Özgün şanzıman kırdı dedi ama bilemiyorum.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bilmediğim için soruyorum, bu tür swap ve extreme modifiyeli araçlar için kaskoya extralar teminat olarak eklenemiyor mu acaba ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)