Ormanci Nickli Üyeden Alýntý
Aynen.. Zaten arabanın evin yatırım aracı olarak görülmesi de bu yüzden.
Şirketler falan bile araba alıp kenara koyuyor, ertesi ay 100 kaat üzerine kitleriz diye.
Şahap Kavcıoğlu saçma sapan konuşuyor diye kızdılar da, bizim de insanımız ahlaklı değil, bu net. Bu konuda söylediklerinin bazıları doğru idi.
Ha tabi işte sonuçta bunların suçlusu kim, sen bu fırsatı verirsen, bu saçma ortamı oluşturursan, imkanı olan da faydalanacak, net... Elimde para olsa ben de yapardım.
Zamanında bir Bakan Yardımcısı ile toplantı yapıyor otomotivciler, servis-tamirciler diyeyim. İşte efendim ikinci el motora, motor yenilemeye izin verin, hemen değiştirelim, kamyon otobüs otomobil motoru değiştirsin gitsin, faturasını verelim, motor numarası aramayın falan, o işlerle uğraşıyorlar. İşte şöyle olur böyle olmaz, bu olabilir, bunu yaparız orta yol bulmaya çalışıyorlar. O arada biri dedi ki işte yurtdışından gelene de izin verin, çok güzel pazar var, burada yapılsın, geri gitsin çok otobüs kamyon var... Bakan Yardımcısı döndü, "he izin verelim de getirin kamyonları otobüsleri, bi daha dışarı çıkamasınlar, yok edin burada" dedi :D Soruyu soran adam kekeledi. Yok efendim öyle değil de bilmemne de... Yok dedi adam, ona izin yok. Ne olacağını biliyor adam :) Ama çözüm bulunmaz mı, bulunurdu, adam gibi denetimini yaparsan olurdu, devlet devamlı aha beni dolandıracaklar modunda, esnaf da devamlı dolandırma modunda :) Bitmez bu işler.