User Tag List

17 sonuçtan 1 ile 17 arası

Konu: ANDROID ünite TORQUE WI-FI Bağlantısı hk. yardım

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ANDROID ünite TORQUE WI-FI Bağlantısı hk. yardım

Arkadaşlar ibiza cupra arcımda android multimedya ekran mevcut.

Sonrasında bi kaç değer izleyebilmek için torque pro ile birlikte obd elm327 wifi soket aldım.

Ürün program vs her şey çalışıyor fakat durum şöyle;

Soketi sök tak yapıyorum wi-fi kapatıp açıyorum, sonra değerler geliyor araç beyin ile bağlantı sağlanıyor. Aracı park edip kapatıyorum belli bi süre geçtikten sonra tekrar aracı çalıştırıyorum, wi-fi bağlantısı var fakat iletişim yok, torque açıyorum tekrar iletişim kopmuş ve aşağıda bulunan uyarıyı veriyor.

Bende soketi tekrar sök tak yapıp wi-fi aç kapa yapınca direkt geliyor.

Bunun sebebi nedir ? Benim görüşüm belli bi sürede araç kendini bi şekilde sfırlıyor örnek veriyorum 2 saat sonra wifi bağlantısını tanımamaya başlıyor tazelemek gerekiyor, fakat ibiza kullanan 2 arkadaşla görüşmüştüm onlarda böyle bi sorun olmadığını belirttiler,

Görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı weST.27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ibiza cupra arcımda android multimedya ekran mevcut.

Sonrasında bi kaç değer izleyebilmek için torque pro ile birlikte obd elm327 wifi soket aldım.

Ürün program vs her şey çalışıyor fakat durum şöyle;

Soketi sök tak yapıyorum wi-fi kapatıp açıyorum, sonra değerler geliyor araç beyin ile bağlantı sağlanıyor. Aracı park edip kapatıyorum belli bi süre geçtikten sonra tekrar aracı çalıştırıyorum, wi-fi bağlantısı var fakat iletişim yok, torque açıyorum tekrar iletişim kopmuş ve aşağıda bulunan uyarıyı veriyor.

Bende soketi tekrar sök tak yapıp wi-fi aç kapa yapınca direkt geliyor.

Bunun sebebi nedir ? Benim görüşüm belli bi sürede araç kendini bi şekilde sfırlıyor örnek veriyorum 2 saat sonra wifi bağlantısını tanımamaya başlıyor tazelemek gerekiyor, fakat ibiza kullanan 2 arkadaşla görüşmüştüm onlarda böyle bi sorun olmadığını belirttiler,

Görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden,

NOT: Ek olarak her bir silindir üzerindeki vuruntuyu gösteriyor mu torque ?

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlış hatırlıyor olabilirim ama android için bluetooth ios için wifi bağlantısı oluyordu.İstersen bluetooth ile bağlanmayı dene
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

rahmitanir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    56 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar,

kullandığın elm cihazının kalitesi bu tür bağlan tı problemlerinin genellikle ana kaynağı oluyor.

aşağıda linkini bıraktığım icar pro'yu bluetooth 4.0 olarak yıllardır kullanıyorum. Android telefonumda hem torque pro hem de alfa obd uygulamalarıyla kullanıyorum. Bir kez bile bağlantı sorunu olmadı, log alırken bile çok detaylı ve hızlı data kaydı yapabiliyor. Tavsiye ederim.
    NOT: IOS için bluetooth değil, wifi gerekiyor diye biliyorum, IOS kullanıcılarına duyurulur.

Vgate iCar Pro Bluetooth 4.0/3.0/ kablosuz internet OBD2 Tarayıcı Android / IOS icin Oto Elm 327 Arac Teşhis Aracı ELM327 V2.1 11/5000 Kod okuyucu|Kod Okuyucular ve Tarama Aracları| - AliExpress

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ios = wifi
    android = bluetooth

daha verimli oluyor bilginiz olsun.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Streak ELM327 Bluetooth V.1.5 Araç Arıza Tespit Cihazı Obd2 On Off
    Hepsiburada.com | Guvenlik

Bende yıllardır bunu kullanıyorum torque pro ile. Sizinki epey pahalı ne farkı var ki?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında sorunumun bi nebze de android ünite kaynaklı olabileceğini düşünmeye başladım. Torque pro dan ziyade, çünkü adroid multimedya da wi-fi bağlantısı tam çekiyor gösteriyor fakat yukarı aşağı ok görünmüyor, sök tak yapıp bağlantı kes tekrar bağlan yapınca tam çeken wi-fi imlecinin üzerine yukarı aşağı ok geliyor daha sonra torque bağlantı sağlayabiliyor. İlginç...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    WiFi olandan Android üstünde verim almanız zor. Arkadaşların dediği gibi çok daha ucuza satılan Bluetooth olanları alın. WiFi olanlar sırf Apple ürünleri için geliştirildi.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çözemedim sistemi, bi oluyor bi olmuyor, neyse artık, bu şekilde devam, ek olarak bu tür OBD ELMII tarzı cihazlardan vuruntu göremiyoruz silindirlerde sanırım, vagcom ya da visican tarzı bir şey almak gerek doğru mudur

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende de wifi elm327 var, ios ile kullanmalık vw grubu için hangi programı önerirsiniz?

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ücretli torque aldım ben de 2 yıl önce komik bir paraya. Kesinlikle tavsiye ederim. Araç alırken bile bağlıyorum. Wifi yerine her zaman bluetooth tavsiye ederim. Full sürüm ile kullanımda hiç problem yaşamadım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Full sürüm hocam benimki de satın aldım

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Full sürüm hocam benimki de satın aldım
    O zaman kesinlikle bluetooth ile deneyin derim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bluetooth aldık o da v2.1 miş olmadı Aslında bağlantımda bi sorun yoktu teybin ekran kartını değiştirene kadar.

Öncesinde her kontak açtığımda bağlantı olurdu aynı wi-fi elm327 ile. Şimdi neden olmuyor onu araştırıyorum. Sanıyorum şöyle bi durum mevcut tekrar söylüyorum, belli bi sn geçtikten sonra araç enerjiyi tamamen kesiyor ve wi-fi yenilemek gerekiyor. Torque ayarlarından buldum o değeri, hiç bağlantıyı kesme kapatma dedim, bi kaç kere aracı ilk çalıştırdığımda geldi değerler sonra yine cort v1.5 almak şart oldu.

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bluetooth aldık o da v2.1 miş olmadı Aslında bağlantımda bi sorun yoktu teybin ekran kartını değiştirene kadar.

Öncesinde her kontak açtığımda bağlantı olurdu aynı wi-fi elm327 ile. Şimdi neden olmuyor onu araştırıyorum. Sanıyorum şöyle bi durum mevcut tekrar söylüyorum, belli bi sn geçtikten sonra araç enerjiyi tamamen kesiyor ve wi-fi yenilemek gerekiyor. Torque ayarlarından buldum o değeri, hiç bağlantıyı kesme kapatma dedim, bi kaç kere aracı ilk çalıştırdığımda geldi değerler sonra yine cort v1.5 almak şart oldu.
    wifi bluetooth andriod ios falan bir şekilde bir yere kadar çalışıyor sonra illaki bağlantı kopuyor yada aç kapa yapmanız gerekiyor.adaptör nede olsa bir modem olmuş oluyor.

sizin ihtiyacınız olan ürü bu

UltraGauge OBDII Scan tool & Information Center

direk kablolu ve tak çalıştır şeklinde çalışıyor.seat forumdan bir arkadaşımız almıştı çok memnundu sonra söktü ibiza'da ekstra donanımla gelen orta konsol ekranından yaptırdı.

başka bir arkadaşımızda bocanegrasında kullandı aracı satarken bana sat demiştim ama aracı alan kişiye söz vermiş ondan o da aracla gitti.

Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

rahmitanir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    56 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rahmitanir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar,

kullandığın elm cihazının kalitesi bu tür bağlan tı problemlerinin genellikle ana kaynağı oluyor.

aşağıda linkini bıraktığım icar pro'yu bluetooth 4.0 olarak yıllardır kullanıyorum. Android telefonumda hem torque pro hem de alfa obd uygulamalarıyla kullanıyorum. Bir kez bile bağlantı sorunu olmadı, log alırken bile çok detaylı ve hızlı data kaydı yapabiliyor. Tavsiye ederim.
    NOT: IOS için bluetooth değil, wifi gerekiyor diye biliyorum, IOS kullanıcılarına duyurulur.

Vgate iCar Pro Bluetooth 4.0/3.0/ kablosuz internet OBD2 Tarayıcı Android / IOS icin Oto Elm 327 Arac Teşhis Aracı ELM327 V2.1 11/5000 Kod okuyucu|Kod Okuyucular ve Tarama Aracları| - AliExpress
    Tekrar yazayım. linkteki ürünü yıllardır kullanıyorum. Kesinlikle kopma falan yok, çok hızlı veri akış var, tavsiye ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler