Bencede :D
Printable View
Log in olduktan sonra beni hatırlaya basmazsam her tıkladığım konuda yeniden giriş yapmamı istiyor. Beni hatırlaya basınca da bir süre sonra oturumu kapatıyor. Burada biraz sorun var gibi.
Edit belirli bir süreliğine açık olsun fikrine bende katılıyorum. Yazıp gönderdikten sonra postu okuyunca hatalı olduğunu fark ediyoruz, düzeltemiyoruz.
Tema ve tasarım bence de aynı kalsın kaç yıldır üyeyim bu ekrana alışığım belki bir kaç alternatif ile kullanıcı tercihine sunulabilir. (varsa da bilmiyorum)
Kolay foto yükleme süper bir eklenti olur. Foto yüklemek ve boyutlandırmak zor oluyor çoğu zaman.
Çağın iletişim hızında bilgi hızlı tüketiliyor. Forumlar bu sebeple bir tık mektup / e-mail ilişkisine yakınlaşmaya başladı.
Bu forumu takip ettiren ise çoğunluk üyenin her an ulaşamayacağı hayatlara sanki arkadaşıymış gibi tanık olmasıydı. Yani şu yurtdışında çekilen reality showlar misali...
Eğer forum canlanacak ise eski kitlenin geri gelmesi gerekir. Yoksa forumdaki fonksiyonların eksikliğinden ötürü aktif yazmayı bırakan üye olduğunu düşünmüyorum.
Ancak zaman çok acımasız =) Bir telefona toplanan 20-25 üyenin mevcut durumda evli-çocuklu ve yoğun çalışan versiyonlarının bu kadar esnek olamayacağını tahmin etmek çok da yanlış olmayacaktır :D
Sticker olayı tehlikeli ama reklam amaçlı düşünülebilir, reklama ihtiyaç varmı dersek taze kanlar için olabilir :)
Forum değerini hep koruyacak. Sosyal medya bilgi kirliliği resmen herkes maddi kazanç peşinde.
Üyelerin paylaşımlarından yazım kurallarına kadar moderatör denetiminde olması TT'nin en güzel özelliklerinden.
Artan parça ve işçilik fiyatlarından dolayı DIY (kendi işini kendin yap) anlamında paylaşımın artması harika olacaktır.
Havalı süspansiyon ve aşırı yüksek sesli müzik sistemlerinden ileri gidemeyen genç kardeşlerimize yol açarsak güzel olacaktır.
İmkan var mı bilmiyorum ama fotoğraf yükleme işini direk yaparsak güzel olacak :)
sizi alintilamis oldum ama genel gecer bir cevap vermek istedim, bildigim kadariyla site uzerinden direkt upload yapmak techturkey'in kendi serverina yuklemek demek, butun fotograflarin orada tutulmasi da gitgide artan server hacmi anlamina gelir. Dolayisiyla nasil kolay cozulur bilemiyorum :beuj:
forumun ana sayfasında, son mesaj atılmış 15-20 konu görülebilir. aktif konulara buradan bakabiliriz
Vbulletin son sürüme yükseltmek bence gerekir tema değişimi çok bir şey ifade etmez şahsi görüşüm ..
Ayrıca yenilenen internet dünyasına adapte olmak şart ios ve store da aplikasyon uygulaması twittter ,instegram , Facebook gibi tekel alanlarda grup , sayfa oluşturma bunu foruma senkronize etme .. Bunlar olursa forum bir bence bir 10 senesini kurtarır ilerisi için..
En azından mobil uyumu olsa güzel olur. Telefondan zor oluyor takip etmesi.
Bir kaç platform forum yerine sosyal platform denedi. Özellikle teknoloji tarafında başarılı örnekler var, otomobil üzerine ilk olabilir. Hem kullanımı kolay olur hem ilgi çekip büyümeye yardım eder hem de iyi bir gelir modeliyle gelir akışı sağlanabilir.
İnstagram için mesela; forum içinde fotoğraf/araç konusu vs oylaması yapılıp; buna istinaden birinci gelen aracı haftalık paylaşım yapılabilir :)
Bunu önermemdeki sebep sayfada benim neden aracım yok vs gibi düşünceler olmasın diye :) hem de sürekli fotoğraf atmakla meşgul etmemek için.
Son 10 açılan konu, en son cevap yazılan 10 konu, en popüler 10 konu (haftalık, aylık) tarzı bir bölüm sayfanın en üstüne gelebilir.
sağdan soldan foto upload etmek ile uğraşmasak çok iyi olur direk belli boyutta 5-10 foto ekleyebilmek çok güzel olur. konu açıcaz nerden yükleyeyelim tek tek uğraş vs çok yoruyor sonra link öldü derdi vs açamıyoruz sayın doctor abi :D
YouTube unutmamak lazım youtuber larla bir şeyler yapılabilinir forum merkezli
Anlık durum : 38 üye, 649 misafir.
Misafirleri üye yapmalıyız...
Seat forumunda bi kaç konuya tıklayınca üyelik istiyor kota doldu diye üye oldum mesela.
Şu var yönetim yeni üye istiyor mu? Bilmiyorum açıkçası
Guncellenip eskisinden iyi olan hiçbir sürüm görmedim iyi be böyle, gayet güzel, memnunuz yani Allah razı olsun almayalım biz
2 detay da ben söyleyim, açtığım veya yorum yaptığım bir konuda mesaj beğendiğim zaman başkalarının mesajlarında kim ne beğenmiş - beğenmemiş görebiliyorken, kendi yazdığım yorumun altında kimler beğenmiş - beğenmemiş görünmüyor. Eklense kullanışlı olur.
Bir de sohbet sayfasında aracım 4 defa muayeneden geçti yazacakken yanlışlıkla 7defa yazmışım düzeltemiyorum, düzeltilse iyi olur. Bazen cümleyi yanlış yazıyoruz öylece kalıyor.
Hondam com zamanında vardı her şehirin bi techturkey de grubu olsun herhafta sabit buluşma yeri olsun belli saatler arası bence çok güzel ve faydalı oluyordu en azından herkes yüz yüze görüşmek tanışma şansı olur forumda da her şehrin bi topik sayfası olur
Bence çok da güzel olur hatta benide yönetici atayın daha da güzel olur
En az senede birde genel bir buluşma olur büyük şehirlerde bölekli herkes kaynaşır
Söliceklerim bu kadar
Alla sor u işareti koymadım ki gülücük koydum niye ki böle oldu
app diyecektim geliyormuş zaten gelirse bal kaymak olur.
Not: Bu tasarımı ve konu başlık düzenini seviyorum
tüm yorumları okudum, mantıklı/makul bulduklarımı beğendim aynılarını tekrar etmeye gerek yok sadece forumda üye sayısının arttırılması konusunda yönetimin düşüncesini merak ediyorum bu bir kazanç sağlar mı sağlamaz mı bilmiyorum ama eskiden foruma üye olmak için aylarca yıllarca beklenilen zamanları hatırlıyorum
Bende yukarda belirtilen iki konunun gündeme gelmesini çok isterdim; isteğe bağlı olmak kaydı ile mobil sürüme geçiş ve kolaylıkla mobil cihazlardan fotoğraf ve video yükleyebilme şansı.
Bu iki olayın gerçekleşmesi ile herkesin bilgisayar başına geçmeden foruma zaman ayırabileceğini, böylelikle daha fazla konu açılıp daha çok cevap yazılabileceğini düşünüyorum.
SSL eklesek fena olmaz.
Bu arada ek olarak gönderilen mesajları göremiyorum, yıllardır da böyleydi, ya ben keşfedemedim ya da bir sorun var sizlerde de bu şekilde mi
Bu konu askıda mı kaldı nedir son durum güncelleniyor muyuz?
İnşallah askıda kalmaz :)