7 sayfa yazılmış vaktim olmadigi için takip edemedim. Söyleyen olmadıysa eğer koyu tema seçeneği olsa güzel olur diye düşünüyorum.
Printable View
7 sayfa yazılmış vaktim olmadigi için takip edemedim. Söyleyen olmadıysa eğer koyu tema seçeneği olsa güzel olur diye düşünüyorum.
Şifremi unuttum yapınca mail gelmiyor öncelikle bu düzelebilir.
Selamlar çokça yazılmıştır diye düşünüyorum ama telefon uygulaması ile ilgili bir aksiyon alınsa çok iyi olur. Birde şehir şehir ayrılan bir konu grubu olabilir, üyeler orada aynı şehirden olup toplanabilir o şehirde etkinlikler düzenlenebilir. Eskiler zaten toplanmıslar ya da ahbap olmuslar ama ben mesela steam üzerinden oynanan birkaç oyun harici kimseyle tanısmadım ama herkesi bir araya getiren etkinlikler olsa mutlaka katılırım ya da her şehrin bir sorumlusu olabilir gibi gibi...
kanka önce satilikşara bi ayar cek gereken desteği verelim bizde motorsports olarak
Hem konuyu hortlatayim hem de daha once fark etmedigim bir seyi yazayim.
Herhangi bir konuya ana sayfadaki "son mesaj" kismindan girersem otomatik olarak benim okumadigim ilk mesajdan aciyor konuyu. Ancak butun konular orada olmadigindan, alt foruma girip herhangi bir konuya girdigimde konuya atilan ilk mesajdan aciyor.
Herhangi bir konuya tikladigim zaman direkt olarak benim okumadigim ilk mesaji acsa muhtesem olur. Konuyu daha once hic acmadiysam zaten ilk mesajdan gosterir. Yok daha once okudugum bir konuyu bastan okumak istiyorsam da kendim ilk mesaja giderim.
Bana boylesi cok daha pratik geliyor, sizin dusunceniz nedir ey forum ahalisi?
Güncellenelim mi konusuna bir güncel atayım :)
yillardir yazmiyorum foruma. simdi girince anilarim canlandi vala :D aksama benim makinalari paylasirim muhabbet olsun. forumla ilgili; arayuz vs boyle kalsin bence klasik iyidir. oldies but goldies
az once bisey fark ettim, forumu kisa bir sure okumayinca veya sayfa yenilemeyince (5dk gibi) tekrar sifre soruyor. bu sure uzatilabilir biraz.
Reklamlara ağırlık vermek lazım gibi, konuların sadece 1. Sayfasını görsün misafirler 2. Sayfa için üye olsunlar :) instagram ve twitter üstünde de durulması gerek
sitemizin en memnun olduğum tarafı , sağdan soldan üstten alttan saçma sapan reklam bannerlarının çıkmıyor olması
Sanırım Türkiye de nadir güncel kalabilen forumlardan birisi burası ne efsane forumlarda son mesaj 2022 gözüküyor o yüzden sanırım iyi böyle çalışırken bozmamak lazım :)
biri benim mesajımı beğendiğinde göremiyorum. Profil bildirimlerinden gözüküyor. Tıklıyorum yok. O düzeltilse fena olmaz. Foto sorununa sanırım yapacak bir şey yok.