EOZDAG Nickli Üyeden Alıntı
Sanırım mesaj biraz eksik olmuş, sadece şehir içi için değil aynı zamanda bir kaç işlevi belirli oranda yerine getirebilecek bir araç. Aslında ben bunu kendi koşullarımda değerlendirdim. Kampçılık ve doğa sporları ile de ilgileniyorum yani 4x4 bir araca ihtiyacım oluyor (önden çeker yağmurda sıkıntı yaratıyor) ama güzel bir bütçe ayırıp tam ekipmanlı sırf kampa uygun bir arabayı da makul bulmuyorum çünkü diğer hiç bir ihtiyacımı tam olarak karşılamayacak veya işletme giderleri yüksek olacak. Bunun yanında kadıköyde yaşıyorum, hergün tem üzerinden trafik vakti 1 saat git 1 saat gel şeklinde trafiğe giriyorum, sadece bunun için de yıkık bir araba alamam. Bu noktada otomatik vites yıkık bir jimny olsa kapıda ikinci araç olarak, beni hem kampa götürür, hem şehir içinde kullanırım, hem işime gider gelirim vs. vs. Ama tek başına jimny de mümkün değil benim kadar sık yola giden birini uzun yola götürmez, kanser eder. Bu sebeple yanına da İstanbul İzmir, İstanbul Samsun yapacak, güzel sıfır bir otomobil, ayda 1, 2 ayda 1 garajdan çıkacak, işini yapıp garaja geri dönecek. Arkadan itişli yanlamaya müsait bir aracım hiç olmadı, arkadan itişi de bu sebeple yazdım. Yıkık bir e30/36 bişey olsa, önüne vinç vs. ile yine jimny ile benzeri koşullarda kullanırım, hemde arada çıkar ıslak zeminde tozlu zeminde vs. ist parkın orda falan yanlamayı öğrenip bu sporun da içinde olurum.