User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
46 sonuçtan 39 ile 46 arası

Konu: Eksperde Başıma Gelenler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende başımdan geçeni anlatayım, iki sene önce arabamı sattım A3 almak için istanbula uçak bileti aldım. Gittim arabaya ama öyle bir yağmur yağıyor ki bi binanın içindeyiz kapıdaki arabaya bakıyoruz. Satan kişi de güvenilir bi arkadaş. 1 hafta önce expertiz yaptırmış raporu bende. Arkadaşa da güvendim neredeyse exper yaptırmadan alıp gelcem. Neyse yağmur sakinledi arabayı aldık expere gittik. Tüv Süd D-Expert diye bi yer. Tüv'ü görünce daldım yaptırdım experi. Adam gözle bile bariz belli boyalı yeri boyasız dedi falan. Neyse biz aldık arabayı gittik. İkinci arabayı alıcam. F30 320d ve araba ilk sahibinden. Yine aynı yere gittim expere Tüv Süd D-Expert. Bi kaza yapmış sağ ön kapı ve sağ ön çamurluk değişmiş kaput boyanmış Borusanda ve kaskodan. Satan kişi bana söylemişti. Yapıldığı zamanki iş emrini ve tramer değişen parça listesini kontrol ettim her şey tutuyor. Exper geldi abi kaput boyalı sadece dedi. O arada tam bekleme salonundayız ve salon baya dolu. Araç sahibi tam araya girecekken sus dedim. Exper anlattı hayırlı olsun dedi. Ben bi bağırmaya başladım. Bu nasıl iş siz nası expersiniz. değişeni olan arabayı bile göremiyorsunuz vs baya herkese duyurdum. Sonra bi daha bakalım dediler. o arada değişensiz yazılan exper raporu bende. Patron geldi yukarı çağırdı bin bir özür neler neler. Sadece exper parasını almadılar. Aklıma hiç ses çıkarmayıp tekrar başka yerde exper yaptırıp adama dava açmak geldi ama o kadar haklı olduğum halde amaaaan dedim. 1.500 almışsın boşver salla gitsin

Vintage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla kusura bakmayın ama 2.5 için kendinize ettiğiniz strese yazık adınıza üzüldüm
    tamam kandırılmış olmanız belki daha kötü olan ama hani anlatımda pert ,yarısından başka araç kaynaklanmış gibi bir olay var gibi ama ne bileyim çamurluk lokal boya falan bunlar küçük şeyler
    doğru olanı yapmışsınız bence dert etmeyin
    04Punto 89CivicEF 81Golf 94CivicEG 97CivicEK 93Uno 05Corsa 98Starlet

canimrecepcim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kafaya çok takılacak bişey yok sadece aracı alan taraf sizi bir tık fazla ısırmış gibi. madem lokal boya problem alaydı biletini geri döneydi.
    - Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı immortalboss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu boya olayı böyle takılacak bir durum değil. Bu bir milletin yıllarca daha konforlu ve güvenli olan tempra, tipo gibi araçları almayıp doğan şahine bu araçlardan daha fazla para vermesiyle aynı olaydır. 18 yaşımda çok özendim tipo alayım dedim. Elektronikmiş visvisvis... Onun elektroniğini internetten baka baka kendim tamir ederim. Siz yapabileceğinizi yapmışsınız. Bunda ne rezil olacak ne de büyütecek bir durum var. Ben büyük konuşmayayım ama güzel toplandığı takdirde (mesela rus bir abimiz vardı kaportacı adını hatırlayamadım) her türlü aracı alır binerim.
    arthur tussik
    e60 535d & THE A45 AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şasi de sütunlarda darbe yoksa boya olsa ne olmasa ne.
    Hatta diyelim sandık motor değişti.
    Ne güzel işte. Motor sıfırlanmış...
    Yani lokal boya niye bu kadar büyütülüyor anlamıyorum.
    "...Bilgisiz kimseler onlara söz söyleyince "Selam" der geçerler."

delyyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yetkili serviste sandık motor koyulmuş, bir parça boyalı arabayı aylarca satamamıştım
    Motorun değiştiğini söyleyince insanların kulağına "-aracın üzerine meteor düştü" diye varıyor sanırım
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mkerim bey eğitime gitmiş, eğitmen yüksekten uçunca skerim diyip konuyu açmış...

mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CüneytIşıkkent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aldığım araçlarda çevrem olmasından ötürü mekanik kısmı çoğunlukla markasından anlayan ustama götürüp göstermeye çalışırım. Kaporta boya kısmında çok takıntılı değilimdir fakat satarken gösterebilmem için elimde bulunması adına exper'e sokuyorum ülkede gerektiğinden fazla abartılıyor maalesef boya meselesi.
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hakikaten anlamıyorum ya, arabanin sol arka kapısında boya var diye neden 4bin lira daha ucuz oluyor araba? mantıken zaten emsallerinden ucuz arabaysa kapısında boya varsa sevinmen lazim, adam yaptirmis en azindan arabayi, cizik mi bıraksın.

turkiyedeki su boya takintisini anlamak hakikaten cok zor, hadi desen tavan boyalı, kaput ve on iki çamurluk falan anliycam şüphelenirsin bir seyden de, arka kapıdaki lokal boya... inanilmaz...
    Mesele aracın boyalı olup olmaması değil bunun gizlenmesi, satan arkadaşımız boyasız diye almış binmiş, alacak olan kişi boyasız diye binmiş uçağa gitmiş daha sonra böyle bir sürpriz çıkmış… 2 kişi için hayal kırıklığı. Her ikisininde haberi olsa buraya konu açılacak bir mevzu dahi olmazdı.
    Ülkede boya takıntısı değişen takıntısı var olabilir ama daha büyük olan hasar boya gizleme sorunu var. Ayrıca fabrikasyon bir araç almak varken neden boyalı araca para vereyim ki veriyorsamda tabiiki daha az ödeme yapmak isterim çünkü ödenen paralar çok yüksek, biz Avrupa Amerika’daki gibi bir kaç maaşla araç alamıyoruz maalesef..
    Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven

furkane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Açık açık yazayım şube yazmıyorum , otorap’r firmasına müşteri sattığımız aracı götürdü aracta 2017 model A4 aracın tavanında lokal boya var ortalama 2 karış boyutunda söl ön köşede anormal bi macun yok boya izlerinide biz pastada yok ettik direk bakıldığında anlaşılmıyor , müşterininde bilgisi var, arac eksperden çıktı tavan boyasız müşteri dediki bu arabanın tavanında boya var nasıl bakıyorsunuz , tekrar baktılar evet boya varmış biz kaçırmısız özürler dilendi , ücret alınmadı hatta. Ama müşteri bu sefer ya arabada başka bişeyi gözden kaçırdıysanız konu öyle uzadı gitti …
    Yine otorapor bu seferki hikaye kaskayı , müşteri yine otorapora götürdü araç boyasız ama 4 kapı sök tak. Bu sefer biz sinirlendik kapılarda bıysız düzeltme varmı? Yok , direklerde bi işlem var mı ? Yok , marşpiyeldr bi işlem var mı ? Yok. Araba komple orjinal ama 4 kapı söktak. Müşteri vazgecti başka müşteri yine ekspere götürdü başka bi otorapor şubesine adam dedi, biz ayar yazıyoruz kaskayılerın yarısından çoğunda fabrikdan çıkarken bu şekilde çıkıyor açıklamasını yapıyoruz dedi ve gitti araba. Hatta o dönem üretim videosunh izlemiştim kaskayılerın harbiden kapı montajından sonra tekrar bi işlemden geçiyor .
    Bu sefer ümr’n , bu seferde biz müşteriyiz arac 2016 model c180 amg araçta 2 değişen varken arabaya 1 değişen var şekilde raporlandı. Sonrasında ortaya çıktı 2 değişen olduğu ozaman arabanın fiyatı 200 bin tl idi sol ön çamurluk değer kaybına 1.250 tl düştüler karayolları bilmemne neyin açıkladığı rakam bu istiyorsan dava et ama bu rakamın üstünde bi rakam çıkmıyoru o dönem …
    En güzelide Tarcanlar yıllar önce videolarında kendisi dıodu bu işin kurumsallığı olmaz şubeciliği olmaz , önemli olan usta diye şimdi kendisi şubeleşmeye gidiyor arkasındanda ekliyor biz ustalarımızı 1 yıl eğitiyoruz. 1 yılda 10 kere toplansalr yine iyi.bu işin markayla vs alakası yok birincisi zaten usta bulmak çok zor. Şuan oladar çok eksper ve vavacars gibi yerler açıldıki elemanlar ister istemez bölünüyor , o sırada bakan kişinin dikkati önemli.
    - ülke olarak boya olayınada takılmamak lazım , konu sahibi arkadaş zaten malı uyguna verdim dıosun sembolık birşey düşseydin keşke karşı taraf zaten uyguna alıyorsa görmezden gelebilirdi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler