Bende başımdan geçeni anlatayım, iki sene önce arabamı sattım A3 almak için istanbula uçak bileti aldım. Gittim arabaya ama öyle bir yağmur yağıyor ki bi binanın içindeyiz kapıdaki arabaya bakıyoruz. Satan kişi de güvenilir bi arkadaş. 1 hafta önce expertiz yaptırmış raporu bende. Arkadaşa da güvendim neredeyse exper yaptırmadan alıp gelcem. Neyse yağmur sakinledi arabayı aldık expere gittik. Tüv Süd D-Expert diye bi yer. Tüv'ü görünce daldım yaptırdım experi. Adam gözle bile bariz belli boyalı yeri boyasız dedi falan. Neyse biz aldık arabayı gittik. İkinci arabayı alıcam. F30 320d ve araba ilk sahibinden. Yine aynı yere gittim expere Tüv Süd D-Expert. Bi kaza yapmış sağ ön kapı ve sağ ön çamurluk değişmiş kaput boyanmış Borusanda ve kaskodan. Satan kişi bana söylemişti. Yapıldığı zamanki iş emrini ve tramer değişen parça listesini kontrol ettim her şey tutuyor. Exper geldi abi kaput boyalı sadece dedi. O arada tam bekleme salonundayız ve salon baya dolu. Araç sahibi tam araya girecekken sus dedim. Exper anlattı hayırlı olsun dedi. Ben bi bağırmaya başladım. Bu nasıl iş siz nası expersiniz. değişeni olan arabayı bile göremiyorsunuz vs baya herkese duyurdum. Sonra bi daha bakalım dediler. o arada değişensiz yazılan exper raporu bende. Patron geldi yukarı çağırdı bin bir özür neler neler. Sadece exper parasını almadılar. Aklıma hiç ses çıkarmayıp tekrar başka yerde exper yaptırıp adama dava açmak geldi ama o kadar haklı olduğum halde amaaaan dedim. 1.500 almışsın boşver salla gitsin