User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: İkiz Plaka Mağduriyeti

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı naci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hatırlatmakta fayda var.

E devlet haricinde: KGM - Geciş İhlal Sorgulama adresinden sorgulama yapabilirsiniz.

HGS-OGS şikayetleriniz için YİD (Yap-İşlet-Devret) modelli olan cezai işlemler için öncelikle YİD işletmecisine başvuru yapınız. Linkte iletişim bilgileri var firmaların.

Devlet otoyolları için her zaman KGM İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü ve Ankara 4. Bölge Müdürlüğü bünyesinde bulunan Ana Kontrol Başmühendisliklerine de başvurabilirsiniz.
    Ben bu ihlalli geçiş olayını tam çözemedim.

Önceki sahibinin ihlalli geçişi var, ama arabanın satışı çıktı? Şimdi bu borç kimin?

Yine de mail attım tabii, ben satışı almadan önceki borçtur, sonradan bana rücu etmeyin diye

naci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu ihlalli geçiş olayını tam çözemedim.

Önceki sahibinin ihlalli geçişi var, ama arabanın satışı çıktı? Şimdi bu borç kimin?

Yine de mail attım tabii, ben satışı almadan önceki borçtur, sonradan bana rücu etmeyin diye
    Tabi ki borç geçiş yapan kişiye aittir. Zamanında dilekçe verirseniz (dilekçeyi 2 suret düzenleyip birini kuruma diğerine de tarih ve sayı alarak kendinize saklayın) ileride sıkıntı olsa bile başvurunuz nedeniyle sizlere etki etmez. Muhtemelen ceza sisteme düşmeden önce de araç satışı olmuş olabilir. Noter satış tarihinden önceki ceza sizi bağlamaz.
    2 Temmuz 1993 unutma / unutturma

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler