Ormanci Nickli Üyeden Alıntı
Vay canına, öldürecek seviyede nefret derecesine gelmişiz öyle mi, AşkınS'nin bilgisayarından mı yazdın ne yaptın yav, ormancik falan :) Güzel abartmışsın. O kadar konu arasında buna takıldın yani, tebrik ediyorum.
Sürekli devlet memuruna hakaret etmiyorum, hak edene ettiğimi söylüyorum. Buradan bir düşmanlık yaratma vesaire gibi gazlamaları ve algı çabalarını da takdir ettim. İşi Soylu'nun söylediği ve İmamoğlu meselesine çevirmeyelim :) Eleman salak demiş, bu işin bilirkişisi denen adam neye göre kime göre bilirkişi? Ha salak demesi mi gerekiyordu, haksız pozisyona mı düşürmüş, tartışılabilir, ben de o sinirle aynısını söylerdim diyorum. Polisler salak veya gerizekalıdır bunları keselim dediğimi, veya bir başkasının daha böyle bir şey dediğini hatırlamıyorum.
Görevini yapmayana veya yanlış yapana kızıyorum. Yaya geçidinde bana korna çalarak geçen trafik polisine ne diyeyim, selamın aleyküm abi mi? Ya da TC kimliğe vesaireye bakmayıp listeden sadece ad-soyad ile sorgulama yaparak öğrenci yazan memura "çok güzel yapmışın abi" mi diyeyim? Ki diğer bir mesajda üslubumun yanlışlığını kendim de yazdım ve sonra nasıl çözüldüğünü...
Ben de memur sayılırım. Ama işgüzarlığa karşıyım. Bazı şeyleri ayırt edememişsin galiba, bu vesileyle açıklık getirmiş olayım.