Bu mümkün değil ki. Benim arabamın alt devirleri ile senin arabanın alt devirleri aynı değil. Bende 1449 turbo var, torkun gelişi vs farklı, 400nm ye yakın tork var, şanzıman yazılımı var vs vs. Kullanıcı olarak öncesi sonrası kıyaslayabilir ancak.
Ama şöle söleyim K&N filtreye 1.5-2 lira para verip bu kadar yorumun üzerine bu kadar pirpiriklenecek arkadaşlar taktırmasın. Her şeyden önce fiziksel ve ıspatlı bir iyileştirme.
bazi ulkelerde 10 yil garanti veren vag grubu bizi pek insan yerine koymuyor anlasilan;
bir daha dsg sanzimanli herhangi bir arac almayi dusunmuyorum, cok mecbur kalmam lazim
60-70 km de bir sanziman yaptiriyoruz. 60 km once mekatronik ve kavrama degisen sanzimanda simdilik geri vites sakir sakir ses yapiyor, 2 den 1 e duserken sakirti ve titreme mevcut.
Benim araçtada böyle hızlı kullanım sonrası 4-5 arası vuruntulu geçiş oluyor normalde hiçbi problem yok araba 50binde daha dq200 kuru kavrama sizce tüp mü kavrama mı mekatronik mi istanbulda nereye gitmek lazım bunun çözümü için
16’Bmw 320i 40th Year Edition
23’Dacia Duster 1.33tce Journey
superb aracımda sabah ılk calıstırmada aracım hemen hareket etmıyordu. Vites geçişleri kararsızdı tüpü değiştirdim ilk hareket ve vites geçişleri normale döndü. Değişirken dsg ve mekatronık yaglarınıda değiştirdim.
Instagram: rcpyldz34 - otomobilya
2016 8v S3'üm var. 300Hp diye satılan, 6 ileri olan Stronic.
Zamanında 55k kmde Haldex ve şanzıman yağı yetkilide değişmiş.
Ben 106kda arabayı aldım, 117k kmde Erelde Haldex ve Şanzıman yağı değiştirdim.
3k km oldu, sanki yağ değiştirmeden önce daha iyiydi. Bazen yavaş giderken, az gaza basınca bi tekleme yapıyor vites atarken ( 2den 3e atarken heralde) ama çok az yani. Aldığımda yoktu, yeni başladı gibi. Ayrıca park manevrası yaparkenki R ve D arası geçiş süreleri sanki uzadı.
Benimde mi tüp değiştirme vaktim geldi acaba?
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)