O ne derse o sorgulamıyoruz. Not: Özel kalemim.
Printable View
Güncel : Ana okuluna 630k ödedikten sonra değil çocuk, ülkeden komple gitme kararı aldım.
ingilizce verebilirler başka bir şey veremezler anaokuldaki çocuğun yaşı max 5 zaten. Alabileceği şeyler limitli
Bende 6 yaşındaki kızım için ilkokul arayışındaydım. 500k dan aşağı doğru düzgün isim yapmış özel okul yoktu, evimizin yakınında butik bir özel okula verdik 340k ya.
Bu bile çok fazla bence ama okul fiyatları çıldırdığı için razı oluyoruz bi noktadan sonra.
Ben kendim ışık mezunuyum, kızımı da maslak ışık'a vereyim dedim okul+yemek 500k dediler. 10 taksit yapılıyor aylık 50k. Fiyatlar bu işine gelirse diyorlar :)
11 yıllık mutlu bir evliliğimiz var. yaklaşık 7-8 yıldır tedavi gördüğümüz ve sorun olmamasına rağmen çocuğumuz olmadı. artık bıraktık olacağı varsa olur. inşallah nasibimizde vardır. herkesin çocuğu olacak diye de birşey yok. sağlık olsun. ama zaman ve yaş geçtikçe çocuk sesine (daha doğrusu gürültüye) daha az katlanabiliyorum (komşulardan ve arkadaşlardan) o sebeple çocuk işini çok geciktirmeyin derim :) herşey gençken güzel :D