Zamanında far ayarı da agır kusurdu
su an degıl bı sure sonra oda kalkar merak etmeyın
bu arada ben smart ıle kaldım renklı emnıyet kemerı ıle sonradan yapma ıdı
ama typer orjınal kırmızı dırek gectım
Zamanında far ayarı da agır kusurdu
su an degıl bı sure sonra oda kalkar merak etmeyın
bu arada ben smart ıle kaldım renklı emnıyet kemerı ıle sonradan yapma ıdı
ama typer orjınal kırmızı dırek gectım
Arkadaşlar İş makinası ve otobüs koltuğu üretim fabrikasın da Ar-ge de çalışıyorum. Yerinde bir karar olmuş. Çok ağır testleri var normalde. Ölüm ile yaşam arasındaki tek bağınızı da bir ustaya teslim etmeyin. Bu arada bir arkadaş demiş neden ithal ediyorlar vs. diye. Kemerin çok farklı kullanım alanları var.
"Vurur yuze ifadesi,emisyonda hilemi yaptin bitanesi" VW BLUEMOTİON
öyle yasaklama olmaz saçmalık. Güvenli mi değil mi anlamak istiyorsan lab testi istersin. Faturası ile kontrol edersin biter. Tekstik lablarında her türlü performans testini yaptırabilirsin testin. Satıcı lab raporu ve faturası ile satar şu plakalı otomobile takılmıştır diye sende gidersin TUV de verirsin geçirirsin. Renkli olunca kalitesi mi düşüyormuş. Her emniyet kemeri için bunu istemen gerek. Ne o ben rebuild yaptım renkli yerine siyah dandik kemer taktım o zaman geçiyor ama renkli en sağlamı olunca kalıyor. Liyakat bu nedenle gerekli her iş kolunda. Lab a yollarsın TITAN denen alette performans testlerini yaptırırsın biter gider.
IN BOOST WE TRUST
Merhabalar,
Son durum hakkinda bilgisi olan var mi?
Hala kemere dikilen Etiketle mi muayeneden geciliyor?
Bende fethiye tüvtürk ten kaldım kırmızı emniyet kemerinden. Onaylı değilmiş. Arkaları gösterdi bak bunlarda etiket var diyor. Aynı etiketi önlere de diktirip tekrar gireceğim muayeneye bakalım geçecek mi?
Hangi döşemeciye gittiysem eski arabaların hiçbirinde etiket yok ve geçiyor dedi. Başka şehirde emniyet kemerine etiket taktırdım ve geçtim muayeneden.
Sadece renkli olduğu için değil vip dönüşüm yapılan vitolarda geçmiyor etiket yok diye,etiket diktirip geçiyorlar burdada malesef.
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Güncel olsun . Kırmızı kemerle geçtim ama fotodaki gibi etiket var hatta arka tarafında Renault yazıyor parça nosu falan yazıyor hiç konusu bile geçmedi
Altı çürük beli kırık arabaları sorunsuz geçiren etiket ile kendini güvende hisseden kurumsal soyguncumuz!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)