User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Elektrikli Araçlar Hakkında

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yerler islak olmadikca yaz kis e-scooter kullaniyorum. Bendeki alet cift 800w motorlu, bunu tercih etme sebebim de Cinnah'i cikiyor olmam. 2-2.5 km git gel, gunde yaklasik 5 km yol yapiyorum. Ben alirken yoktu, ama simdi galiba yeni cikmis, Tunali ustundeki bir dukkanda katlanir bisiklet tekeri kadar tekerleri olan bir scooter gordum, oyle bir seyle cukur falan da cok dert olmaz. Dukkanin ve aletin linkini soyle birakayim: link

Her halukarda cok konforlu bir ulasim araci degil ama bu arkadaslar. Bendeki biraz zorunluluktan oldu. Evde otopark olmadigindan ciddi park problemi var (ev esat cd ustunde), is yerimde de benzer durum oldugundan araba sahiplenemiyorum ben yaz kis yagmur camur demeden kullanilacaksa eger, ve park yeri problem degilse en azindan soyle ( link ) bir sey daha kullanisli olacaktir.
    öyle işte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1600 km mi pro2 ve 500 km'dir de HiFree G1 kullanıyorum. İki cihazı da tavsiye ederim ancak Hifree ve ayarında cihazlara kask eldivensiz binmeyin. Ayrıca bu aletlerin hiçbiri dikkatsiz, sinirli, aceleci adam işi değil.
    Hanım klimayı kapat sollamaya çıkıyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Horwin sk-3 aldık Çanakkale içi kullanacağız, tecrübelerimi aktarırım kullandıkça.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piaggio one elektrikli motorsiklet aklıma yattı. pilinin çıkabilmesi büyük avantaj bana göre.
    Tecrübe eden oldu mu?

FatihR. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde 3 arkadaş 3 tane RKS T8 aldık. 160km'dir kullanıyoruz 45km hız yapıyor. 40 civarı menzili var. Bizim arkadaş biraz anlıyor içini açıp kontrolcünün içindeki telin birini lehimle güçlendirdi gaz tepkisi hızlanma baya arttı. Akşamları keyfine çıkıyoruz şimdilik bir sıkıntı yok bakalım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Strich Acht Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Horwin sk-3 aldık Çanakkale içi kullanacağız, tecrübelerimi aktarırım kullandıkça.
    Merak eden varsa update yapayım, motosikletlerimizi 700 km'dir kullanıyoruz. Kendi adıma çok beğendiğimi söyleyebilirim. Tasarımı ilgi çekici ve biraz anlayanlar direk yanaşıp soruyor zincirli scooter görünce
    Performansı 125 cc motosiklet kadar var belki fazlası.
    Ufak tefek eksik bulduğum geliştirmeye açık yönü var ama overallda güzel büyük bir problemi yok. Günlük 30-40 km'yi aşmayacaksanız güzel. Pili 17 kg ve çanta gibi taşınabiliyor.

İşin güzeli modifiyeye açık bir durumu varmış, Hatay'da bir arkadaşın 600 cc lere kafa tuttuğunu iddia ettiğini görmüştüm youtube'da.
    .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler