420d çok diri duruyor. Eski sahibi temiz binmiş. Ama 100, 200 daha eklenip Luxury Line G20 alınabilir.
Just a moment...
Sadece ön plakayı kapatmışlar bence. Başka bir şey göremedim.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mercedes c204 e250 AMG coupe 2012 model
Just a moment...
MERHABALAR
Halihazırda 2008 model 355k kmde w211 e220 cdi kullanmaktayım. Baba yadigari 2018 den beri bizde.
32 yaşımdayım. Yaş geçmeden spor ve daha yeni bişeylere geçmek istiyorum.
Sizce doğru bi karar olur mu ? w204 güzel araç diye biliyorum fakat c250 coupe nasıl bilmiyorum.
c250 kötü bir araç değildir ama w211'in yanında benim nedzimde oyuncaktır.
Baba yadigarı dediğiniz için söylüyorum; ben olsam yadigar sıfatı verdiğim aracı azcık sportif görünüyor diye ve hatta başka bir sebeple de başka bir araçla değişmem, güç verdiğince tutmak isterim.
Bu arada w211 doğru para harcandığında hala boyun kırdırabilecek görüntüyü verebilecek bir araç
Kaporta boyasını iç derilerini jantlarını farlarını vs. Hepsini elimden geldiğince yaptırdım. Dediğiniz gibi w211 çok güzel bi araç ama w204 de benim gözümde gerçek mercedes sınıfında.
250 motora downpipe yazılım falan daha eğlenceli bi araba olur diye düşünüyorum.
E36 3.18 is
Keyifli arabadır, fiyat bağımsız güzel saklanmış gibi duruyor.
Just a moment...
Aracın eski sahibiyim, rahmetli Osman arkdaşımda benden almıştı, mekanı cennet olsun.
Tr' sayılı kalmış oem ve temiz 420d. araçlardan biridir. Renk ve kombinasyon olarakta ben 1,2 örneği hariç hiç rastlamadım.
10 bin km deki 1 yaşında örneği ile aynı kondisyonda diyebilirim. O yüzden fotoğraflar gayet doğal çıkmış.
inst. kozgaraj
Sadece ön plakayı kapatmışlar bence. Başka bir şey göremedim.[/QUOTE]
Ön tamponu boyatıp, tekrar plaka vidalamamak veya slikon sürmemek için takmamıştı.
Plakalar kapalı değil, şuanki güncel hali o sekılde.
umarım değerini bilen biri alıp oem haliyle kullanmaya devam eder.
inst. kozgaraj
Ön tamponu boyatıp, tekrar plaka vidalamamak veya slikon sürmemek için takmamıştı.
Plakalar kapalı değil, şuanki güncel hali o sekılde.
umarım değerini bilen biri alıp oem haliyle kullanmaya devam eder.[/QUOTE]
Abi arabayı hatırlıyorum gerçekten diyecek söz yok ama plaka kapatma kısmı doğru, photoshop brush tool izleri duruyor fotoğraflardaMuhtemelen yapıştırmışlar onu kapatmışlar
Just a moment...
106, kötü bir piyasada olmasak düşünürdüm
2024 GR GÖRÜNÜM / Land Cruiser
Just a moment...
Giulia Quadrifoglio 2.9
Just a moment...
Punto Abarth Kit (galiba sahibi forumdaydı)
Just a moment...
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline(Sold)
Passat Variant 2024 1.5 eTsi Elegance
2010 Opel Insignia Sports Tourer 2.8 OPC
Just a moment...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)