Megane coupe yerine tercih edilir mi? Fiyatları yakın gibi.
Just a moment...
Mini cooper 1.6D
Megane coupe yerine tercih edilir mi? Fiyatları yakın gibi.
Just a moment...
Mini cooper 1.6D
Good For Health Bad For Education
Şansla birlikte 2011 ve öncesi zaten sıkıntılı mini de. Bakımlı vs sürekli servisten çıkmayan araçlarda bile şanzımanda mutlaka bir problem çıkıyor. Ama sonrasında çok böyle kritik duymadım.
herkes ayrı birşey söylüyor doğru. O daha çok jcw gruplarında çıkan bir olay oto manuel
Bu tarz normal cooperlar için daha çok kitlesel talep ön planda oluyor. Ama genel kullanıcı kitlesi olarak manuel, km yüksek, talep oldukça az.
S ve jcw aliyosam manuel alırım, bendeki eski 53'ü bile 6-7 ay aradım manuel o kondisyonda olsun diye![]()
Gitmesiyle cok isim yok dekorundaysam ya da aile ile biniyosam countryman clubman falan alıyosam tabi ki otomatik alırım.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
r56 için 2011 öncesi tanımı doğru,
r53 için konuşursak 2004 öncesi pre-face bile, 2011 sonrası facelift r56'dan bile daha sorunsuzdur.
Otomatik şanzımanda r53 çok kötüdür, ömrü erken biter, yurtdışı forumlarda-gruplarda uzak durulası arabadır, şanzıman cortlayınca part-out olur araba.
Ama otomatik şanzımanda da r56 sorunsuzdur.
Mert'in dediği gibi, 2 farklı mini grubu var aslında; warm hatch modelleriyle ilgilenen, mini'yi mini yapan özelliklerini arayan kesim için manuel olmazsa olmaz.
Yani sırf tipi için alacaksanız olabilir tabii, ama üstündeki motorla manuel olmasının bir esprisi yok
Gerçekten mini keyfi alacağım derseniz ve model yılı sadece bir rakamdan ibaretse, ben şunu alırdım.
Just a moment...
Yok yaa, herkese paslıyorum çevremde en azından belki alır da jcw ekleri ya da arka aero tamponu satar diye
Şaka bir yana r53e harcadığım paralardan referans alarak, ilandaki aracın üstündeki ekstralar ve sandık motor zaten başlı başına yıkık bir r53 alır , hala nasıl satılmadı hayret
Daha yepyeni arabayken Tuning Türkiye'den turbo zamanlarını hatırlıyorum, sonrasında yine SC'ye dönülmüştü birkaç kez motor yapıldığını biliyorum, sonunda sandıkla kökten çözüm yapmışlar. İlan açıklamalarına bayıldım, Megane + nakit takas mı yapsam, Ducati'yi mi versem modunda düşüncelere daldım bir an.Görür görmez "benim olsun istiyorum" dediğim bir Mini olmuş
Ama benim için halen riskli sayılabilecek kategoride, birazcık daha ferahlamam lazım böyle bir delilik için
Alan hayrını görsün cidden dosta gider durumdaymış, fiyatı çok çok makul görünüyor
Şu an 4 kullanıcı var. (1 üye ve 3 konuk)