Ederini ya da piyasasını bilmiyorum. Ama ilan açıklaması çok hoşuma gitti. Ben de araçlarımı alırken böyle deadline belirliyordum. Pandemi sonrasında yalan olduk tabii
Bmw Z4 30i sdrive
Çok severek ve isteyerek aldığım arabamı keyfini çıkararak kullandım. Alırken kullanıp hevesimi almak için bir süre belirlemiştim. O sürenin sonuna geldik, şimdi yeni sahibi keyifle kullanır diye umuyorum. Yüksek ve büyük bir araba almak için satıyorum, arabam kusursuzdur.
Ciddi alıcı iseniz arayınız lütfen
onada çok gittik geldik vallahi.
hatta ufukla arenin yaptığı bir tane nc miata var beyaz.
tr'de 2 tane var , araç hardtop tavan ama manuel vites, normalde hardtop tavanlar hep otomatik..
onu bana yok paraya verdiler şubat ayında ama param yoktu o kadar.
aha videosunu buldum
médiocrité partout
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
4 kişilik şart ya gibi.
artık cocukta var...
has birde şirket aracım var genede 2 kişilik araba almak faşistlik olur ev halkına
yılbaşına kadar temizinde bir clk yada e46 bulabilirsem iyi olur.
hatta yılbaşından sonra e93'lere kadar çıkabilirim sanıyorum
médiocrité partout
Bu araba önce Ankara'da sciroccosu olan birindeydi sonra Antalya'da Oğuzhan sürene satıldı sonra İstanbul'da bir galeriye satıldı araç antalyadayken 180.000'deydi İstanbul'a sarıldığında 160.000 km'deydi geçen bi Civic ilanına bakarken arka planda gördüydüm ama ekran görüntüsü almamışım kb
Buda İstanbul'daki ilan
![]()
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
sarı yıkık.
beyazı arenler beşiktaş abbasağada bir bir abladan aldılar araba boncuktu.
sonra güzelde yaptılar ama araba zengin işi.
şuan alıp 4 lastik alıcam desem aracın üstündeki ölçülerde lastikler 70-80k tutuyor.
hadi desen 17e geçim bunla uğraşılmaz , önde fren var 17 janta sığmıyor vs vs..
birde bu yaştan sonra 7 km yolu 2 saatte giderken manuel vites atacak takatim yok![]()
médiocrité partout
Buna bi baksana kankacım
Just a moment...
Mercedes SL350
Just a moment...
https://www.binance.com/?ref=13992308 / Binance
Şu an 3 kullanıcı var. (1 üye ve 2 konuk)