Tam olarak favorim diyemem ama aracın geçmişini bilen var mı ? Arayıp sormadım henüz mutlaka bir bilen çıkar diye sormak istedim.
Evo VIII
Just a moment...
Tam olarak favorim diyemem ama aracın geçmişini bilen var mı ? Arayıp sormadım henüz mutlaka bir bilen çıkar diye sormak istedim.
Evo VIII
Just a moment...
@mehmet6r Danışmadan bekleniyorsunuz
Seceresini döker şimdi.
abicim uğraşmayın artık evolarla falan. Tamam zamanın hızlı arabası ama yeni golfler cupralar hem daha konforlu hem daha ekonomik hem de daha hızlı. Eğer koleksiyoner değilsen gerçekten uğraşılmaz. Bir kere yaktığı yakıt saçmalık. Basmasan da yakıyor.
IN BOOST WE TRUST
bu fırsat kolay kolay ayağınıza gelmez. Düz vitesi gerçekten az bulunur. Motor dersen öyle 700 hp falan göremezsin 2.5 olarak anca 2.3 e düşürürsen; o zaman inanılmaz bir motor. Haldex controller işe yaramıyor bunlarda. Ama gayet güzel alettir.
Just a moment...
Sordum amortisör sisteminin beyni arızalıymış ama siparişini vermiş gelecekmiş. O önemli. Motor hiç açılmadı diyor baktırmak lazım. Hiç LPG takılmamış o nedenle bi sorun olacağını sanmıyor hothatch ya da M3 değil bu aletler o nedenle tecavüz yaşamamıştır diye tahmin ediyoruım. Alttan açılıp yataklar kontrol edilirse iyi olur. Devirdaim pompası bu B52 blokların kronik derdi. Onu değiştirmekte yarar var. Yoksa kilitliyor kendini hararet yapıyor. S70 de 3 kere yaşadım. Üzerindeki turbo 16T ama S60 2.4 lerde K04 kullandılar o nedenle K04 ya da 19T ile rahat 400 hp civarı binilir.
IN BOOST WE TRUST
reis sen bu postta şimdi ihaleden sahibindene düşen aracın hollandadaki satılıkken ilanını mı buldun
bunun bi üstü aracı fabrikada birleştiren ustanın rüyasına girmek , inceptionmısın la sen
3 senedir bana 1.5 skyactiv diye ne sattılar acaba. 42binden 64bine kadar yağ bakımı dair 1 kere dahi başka bir şey için servise gitmedim.
Senin söylediğin 160 hp olan 2.0 skyactivler olabilir. Onlarda kronik sorunlar mevcuttu. Ama 1.5 skyactiv ne 160bine kadar kullanan mx-5lerde ne de diğer mazdacılarda dediğiniz gibi derdi tasası bitmeyen durumuna rastgelmedim. Sizin bildiklerinizi/duyduklarınızı da merak ettim.
Instagram: mutusgarage
Benzinli olanlarıyla alakalı yazdım ben bu arada. Dizel değil. Dizel hayatımın hiçbir kısımında ilgimi çekmediği için hiç araştırmadım, sahibi olmadım. Kısa süreliğine aldığımız bir auris dışında.
Instagram: mutusgarage
Fiyat konusunda yorumum yok ama iyi duruyor sanki Mazda Mx5
Just a moment...
ya bu leopar kıyafetli mayolu bir sahibi mi ne vardı. ne günlerdi bu forumda.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)