Valla almayacağım bu gidişle zaten. Çok zamlanır diye almak istiyordum. Şu an kendi ana kucağıyla devam ederiz daha sonra bakarız artık. 360 derece dönmesi bizim açımızdan mantıklı geldi.
Teşekkürler bilgiler için.
Printable View
Valla almayacağım bu gidişle zaten. Çok zamlanır diye almak istiyordum. Şu an kendi ana kucağıyla devam ederiz daha sonra bakarız artık. 360 derece dönmesi bizim açımızdan mantıklı geldi.
Teşekkürler bilgiler için.
Bugün ne alırsam ucuz diye düşün :)
Bez konusunda iyi planlama yapın. Uygun diye alıp ebat küçük gelince sıkıntı oluyor.
3 Yaş doğum günü için Elsa diş fırçasını 2022 Ağustos'da 380-400 lira gibi bir fiyata almıştık. Şubat 2023'de hediyesini verdiğimizde 750 lira olmuştu. Şuan geldiği fiyatı link olarak aşağıya bırakıyorum :D
Hepsiburada.com | Guvenlik
Bu çok basit bir örnek. Çok fazla örnek var bunun gibi.
Kıyafet konusunda gerçekten para harcamayın. Yediği helal giydiği haram. İnanılmaz hızlı büyüyorlar. Cumartesi abimin kızına 7 çift ayakkabı yolladım, 5'i bize başkalarından gelmişti 2 tanesini biz para verip almıştık. 9-10 ay içerisinde ayakkabıları giyemeyecek kadar büyüdü ayakları :)
Abi kesinlikle bu döngünün içinde olmak şart. Yoksa ekonomik olarak sürdürülebilirlik imkansız. Eş dost akraba gruplarından döndürüyoruz.
Geçen sene bi heves igor sarı yağmur botu aldık, ilk yıl pek giyemedi ayağı alışkın olmadığı için. Bu haftasonu giymeye başladı ama görünen köy kılavuz istemez; seneye bu botlar çiziksiz, boyasız, değişensiz olarak birine nasip olacak Leyla giyemeyecek :D
Yoldayım detay yazamıyorum daha sonra mesajı editlerim ama bütçeye göre bu ikisini incele derim
https://ty.gl/r00b0nua9o
Fırsat: Chicco Seat3Fit Air Oto Koltuğu Gr.0+/1/2, Siyah https://amzn.eu/d/54f6bbV
Anıl benimki sabit sağa sola dönmüyor. Ben alırken 360 derecelik modeli ya yoktu yada ben görmemişim. Sabit olan yerine 360lık modeli seçerdim demek istemiştim.
Bendeki britax 9-36 kg olan model. O yüzden ilk kullanmaya başladığımız zamanlarda çocuk boy kilo olarak küçük olduğu biraz aşağıda kalıyor sağı solu göremiyor.
Şuan 3 yaşına yaklaştı görüş açısı filan gayet güzel etrafı izleyebilir hale geldi.
Ben 2021 in başında 2000TL ye almışım koltuğu.
Bendeki model birebir bu aşağıdaki.
Just a moment...
Bende zamanında kafa yormuştum bu işe. Sağa sola dönse iyi olur dediler ama ben sağa sola dönen değil, yüksek oturum pozisyonu olduğunu için BeSafe Izi Comfort X3 aldım. Camdan dışarı bakar, yolu izler falan diye. Tabi başka koltuk kullanmadığım için gerçekten yüksekte mi değil mi bir fikrim yoktu.
2 yaşına geldiğinde eşimin arabasına Ebebekte indirim olduğu için Recaro Toria Elite Select I Size aldım. O zaman anladım Besafe gerçekten yüksekmiş, çocuk rahat rahat dışarıyı izleyebiliyormuş. Ben Besafeden memnun kaldım, yatış açısı falanda güzel.
Jacadi' den elbiseler aksesuarlar aldık çok aşırı hevesli, biraz büyük gibi geldi o zamanlarda.. 3-4ay sonra giyer dedik 3ay sonra olmadı üstüne :D
İgor botlar, zara aksesuarlar air jordan'lar fln yalan oldu..
Cybex araba, babybjörnler v.s v.s hepsi boşta kucaktan ayrılmıyor koala gibi..
Satmayada kıyamıyorum hepsini özene bezene almışım.. Bakayım biraz daha dursunlar yerleri dolap-sahibinden anlaşılan..
Ayrıca babaanne hırkasına burun kıvırıyorduk şimdi üstünden çıkarmıyor;)
evet artık bir sonraki levela atlayarak 0-18 yerine 18+ geçmemiz gerekiyor.
Besafe Izi Turn Isize çok memnunduk 360 derece dönebiliyor oluşu ve yüksek oturma pozisyonu nedeni ile.
Bunun yerine ne tavsiye edersiniz?
Yoyko bear aldım 1 ay evvel indirimde 3200 tlye şuan emsalleri 5-6-7 lira civarına gelmiş
360 dönüşlü olması indirip bindirirken rahatlık bizim 7 aylık ufaklık baya seviyor ayıcıklı modelden
Trendyolda siyah renk 3800 lirada indirime girmiş uygun bütçeye arayan varsa tavsiye edebilirim fiyatına göre
Megane 4 ve Bmw E90 da 7 aylık bebeğim dışarı kısmen rahat seyredebiliyor bu ürünle
Bizim koltuk bu Sefa'cım senin koltuk'dan farklı bu bilgin olsun. Evren'in yazdığı koltuk ile bizim koltuk aynı.
https://www.bebekyasam.com/urun/besa...flex-peak-mesh
4.000 liraya aldığım koltuğun X 4 yapmış olmasına da oha diyebiliyorum sadece.
Editliyorum
3.850 liraya almışız.
Tarih 2022 Haziran :agbe:
İkinci el alın bu koltuğu alacaksanız 4-5 liralara var ilanlar
Just a moment...
Haha, aslında belli ki yakın bir gelecekte seninle aynı derde ben de sahip olacağım :D . Bende de aynı koltuğun hatta aynı rengin isofix'lisi var. Amacım koltuk büyütmek olduğundan ( Belki yukarıda tam açık yazamadım ) teklif için teşekkürler.
Aynen Koray abi, ben de buna geçeceğim, benim şimdi kullandığım olarak yazmıştım.
Bizim oğlan Ağustos'ta 4 yaşında olacak, yakınlardır fiziksel olarak diye düşünüyorum.
Ayrıca şu değişen X3 ya da X4 fiyatları bebek arabasını satmaya niyetlendiğimde anlamıştım. Dün Bebek Kulesi sattım 550 TL'ye Letgo'dan ( durmasın yer kaplamasın ), kaça almışım diye baktım 130 TL sıfır olarak almışım :D
Besafe Izi Flex Fix I-Size Oto Koltuğu 15-36 Kg Anthracite Mesh | Babymall
Bu linkte 54% indirim var görünüyor yapışacağım :)
Çocukları koltukta nasıl tutuyorsunuz arkadaşlar biz eksik kaldık kesinlikle oturmak istemiyor.. Aynı şekilde mama sandalyesinde de...
Hiç yapmayacağız dediğimiz şeyleri yapmaya başladık telefon veriyoruz oturtana kadar 15dk sonra yine darlıyor bizi..
Biz küçüklükten zorunlu tuttuk. o koltuğa oturup da kemer bağlanmadan arabanın kalkmayacağını gördü, öğrendi. yeri geldi 1 saat kıpırdatmadım arabayı, yeri geldi güç kullanıp zorla oturtup bağladım kemerini.
Telefon - tablet vermek en yapılmaması gereken hareket.
Arkadaşlar selam konu başlığındaki gibi benim de bebek oto koltuğuna bir ihtiyacım oldu ve bu hafta içerisinde almam gerekiyor. Konuyu baştan sona okuduğumda gönderilen linklerin birçoğunun aktif olmadığını gördüm ki beklemiyordum da zaten. Şimdi benim de sizlerin desteğine ihtiyacım var yakın zamanda bebek oto koltuğu alan var mı? Adac testinden iyi bir puan alması benim de önceliğim. Linkteki koltuk ile ben de ciddi ciddi ilgileniyorum ama yakın zamanda araştıran var mı yine bir fiyat performans ürünü çıkar mı? Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim
Cybex - Pallas B2 Fix Adac'lı İsofixli 9-36 kg Steel Grey Bebek Oto Koltuğu - STEEL GREY
o göbeğe gelen kısım tavava..
5 tane koltuk değiştirdim.
sonucuyu artık cocugu yanıma alıp hepsine tek tek oturtup baktım.
birinde kafası düşer birinde kolu sarkar vs.
en son şundan aldım , memnunum ; TRIFIX 2 i-SIZE
3 yaşında kız 90cm 13 kilo , ve götünde kurt var yerinde durmuyor spec.
bunda oturuyor takılıyor uyuyor...