User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
85 sonuçtan 77 ile 85 arası

Konu: Bebek Oto Koltuğu hakkında

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çocukları koltukta nasıl tutuyorsunuz arkadaşlar biz eksik kaldık kesinlikle oturmak istemiyor.. Aynı şekilde mama sandalyesinde de...
    Hiç yapmayacağız dediğimiz şeyleri yapmaya başladık telefon veriyoruz oturtana kadar 15dk sonra yine darlıyor bizi..
    Telefon / tablet daha çok midesini bulandırır arabada. Kemersiz çocuk görürse polis ceza yazıyor dedik, arabayı sürmemize izin vermezler dedik.

Hiç sorun yaşamadık. Alışana kadar 50 defa kusmuştur tabi o ayrı bu dönem bitince koltukları yıkattım

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

dj ugurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar selam konu başlığındaki gibi benim de bebek oto koltuğuna bir ihtiyacım oldu ve bu hafta içerisinde almam gerekiyor. Konuyu baştan sona okuduğumda gönderilen linklerin birçoğunun aktif olmadığını gördüm ki beklemiyordum da zaten. Şimdi benim de sizlerin desteğine ihtiyacım var yakın zamanda bebek oto koltuğu alan var mı? Adac testinden iyi bir puan alması benim de önceliğim. Linkteki koltuk ile ben de ciddi ciddi ilgileniyorum ama yakın zamanda araştıran var mı yine bir fiyat performans ürünü çıkar mı? Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim

Cybex - Pallas B2 Fix Adac'lı İsofixli 9-36 kg Steel Grey Bebek Oto Koltuğu - STEEL GREY

CloudGrey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dj ugurcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar selam konu başlığındaki gibi benim de bebek oto koltuğuna bir ihtiyacım oldu ve bu hafta içerisinde almam gerekiyor. Konuyu baştan sona okuduğumda gönderilen linklerin birçoğunun aktif olmadığını gördüm ki beklemiyordum da zaten. Şimdi benim de sizlerin desteğine ihtiyacım var yakın zamanda bebek oto koltuğu alan var mı? Adac testinden iyi bir puan alması benim de önceliğim. Linkteki koltuk ile ben de ciddi ciddi ilgileniyorum ama yakın zamanda araştıran var mı yine bir fiyat performans ürünü çıkar mı? Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim

Cybex - Pallas B2 Fix Adac'lı İsofixli 9-36 kg Steel Grey Bebek Oto Koltuğu - STEEL GREY
    o göbeğe gelen kısım tavava..
    5 tane koltuk değiştirdim.
    sonucuyu artık cocugu yanıma alıp hepsine tek tek oturtup baktım.
    birinde kafası düşer birinde kolu sarkar vs.

en son şundan aldım , memnunum ; TRIFIX 2 i-SIZE

3 yaşında kız 90cm 13 kilo , ve götünde kurt var yerinde durmuyor spec.
    bunda oturuyor takılıyor uyuyor...
    médiocrité partout

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CloudGrey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o göbeğe gelen kısım tavava..
    5 tane koltuk değiştirdim.
    sonucuyu artık cocugu yanıma alıp hepsine tek tek oturtup baktım.
    birinde kafası düşer birinde kolu sarkar vs.

en son şundan aldım , memnunum ; TRIFIX 2 i-SIZE

3 yaşında kız 90cm 13 kilo , ve götünde kurt var yerinde durmuyor spec.
    bunda oturuyor takılıyor uyuyor...
    e-bebekte 9.999 TL'ye düşmüş. ADAC'ta varmış çokta mantıklı ama yedek parça tedariğinde problemm var başlıktaki kılıfı çıkartırken köpük kırıldı çok dandik malzeme diyorlar. Yaşadığınız mı böyle birşey bir de tam yatmadığını söylüyorlar

CloudGrey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dj ugurcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e-bebekte 9.999 TL'ye düşmüş. ADAC'ta varmış çokta mantıklı ama yedek parça tedariğinde problemm var başlıktaki kılıfı çıkartırken köpük kırıldı çok dandik malzeme diyorlar. Yaşadığınız mı böyle birşey bir de tam yatmadığını söylüyorlar
    yaklaşık 4 aydır kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım.
    kaçkerede söktüm taktım.
    médiocrité partout

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu koltuğu bende araştırdım fakat bir çok anne baba koltuk önündeki yastığın çocuğu rahatsız ettiğinde bahsetmiş bu sebepten dolayı vazgeçtik. Yerine Maxi Cosi Emerald 360 ı buldum cidden çok iyi bir koltuk, biniş de indirmede koltuk araç dışına kadar uzaya biliyor. 5 yıl garanti veriyorlar, bir de en büyük özelliği koltuk 0-12 yaş arası ve 0-36 KG aralığı ve 145 Cm kadar kullanıla biliyor. İki adet link bırakıyorum inceleye bilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=XJ9m0V-QANU

Maxi-Cosi Emerald 360 Pro I-Size Dunyanın İlk Kızaklı, Arac Dışına Cık – Maxi-Cosi Turkiye

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Evlat çok kıymetli tabi insan en iyisini almak istiyor ama bir bebek malzemesi ile en az 3 çocuk büyüyebiliyor.
    O nedenle illa sıfır olsun diye diretmeyin
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Recaro zero kullanıyoruz, dönebilmesi gerçekten büyük avantaj.

Fakat cooperda Britax kullanıyoruz, vallahi çocuk onda daha rahat, neredeyse yata yata gidiyor.

Recaro sözüm ona yatıyor da, yattığı haliyle bile çocuğun kafa öne düşüyor uyurken

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KoramiraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu koltuğu bende araştırdım fakat bir çok anne baba koltuk önündeki yastığın çocuğu rahatsız ettiğinde bahsetmiş bu sebepten dolayı vazgeçtik. Yerine Maxi Cosi Emerald 360 ı buldum cidden çok iyi bir koltuk, biniş de indirmede koltuk araç dışına kadar uzaya biliyor. 5 yıl garanti veriyorlar, bir de en büyük özelliği koltuk 0-12 yaş arası ve 0-36 KG aralığı ve 145 Cm kadar kullanıla biliyor. İki adet link bırakıyorum inceleye bilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=XJ9m0V-QANU

Maxi-Cosi Emerald 360 Pro I-Size Dunyanın İlk Kızaklı, Arac Dışına Cık – Maxi-Cosi Turkiye
    Detaylı inceledim mükemmel bir koltuk olduğuna ben de kanaat getirdim ama rakam olarak beni aştı. Yerine fiyat performans ürünü de olan şu alttaki ürünü aldım. @CloudGrey tavsiyesiyle

TRIFIX 2 i-SIZE

Alıntı Orhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evlat çok kıymetli tabi insan en iyisini almak istiyor ama bir bebek malzemesi ile en az 3 çocuk büyüyebiliyor.
    O nedenle illa sıfır olsun diye diretmeyin
    Gönül ister ki en iyisini alıp kullanalım ama malesef her zaman hepsinin en iyisi olmayabiliyor. Çok ayrı bir deryaymış bebek oto koltuğu işi. Araştırdıkça düşüncem şu oldu. 9-18 kg aralığı çocuklar için uzun bir aralık. bu sebeple fiyat perfomans ürünü alıp ilerleyen süreçte 18-36 kg aralığında yine rahat edeceği belki de teknolojinin ilerlediği yeni bir koltuk almak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler