Arkadaşlar selam konu başlığındaki gibi benim de bebek oto koltuğuna bir ihtiyacım oldu ve bu hafta içerisinde almam gerekiyor. Konuyu baştan sona okuduğumda gönderilen linklerin birçoğunun aktif olmadığını gördüm ki beklemiyordum da zaten. Şimdi benim de sizlerin desteğine ihtiyacım var yakın zamanda bebek oto koltuğu alan var mı? Adac testinden iyi bir puan alması benim de önceliğim. Linkteki koltuk ile ben de ciddi ciddi ilgileniyorum ama yakın zamanda araştıran var mı yine bir fiyat performans ürünü çıkar mı? Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim
Cybex - Pallas B2 Fix Adac'lı İsofixli 9-36 kg Steel Grey Bebek Oto Koltuğu - STEEL GREY
o göbeğe gelen kısım tavava..
5 tane koltuk değiştirdim.
sonucuyu artık cocugu yanıma alıp hepsine tek tek oturtup baktım.
birinde kafası düşer birinde kolu sarkar vs.
en son şundan aldım , memnunum ; TRIFIX 2 i-SIZE
3 yaşında kız 90cm 13 kilo , ve götünde kurt var yerinde durmuyor spec.
bunda oturuyor takılıyor uyuyor...
médiocrité partout
Bu koltuğu bende araştırdım fakat bir çok anne baba koltuk önündeki yastığın çocuğu rahatsız ettiğinde bahsetmiş bu sebepten dolayı vazgeçtik. Yerine Maxi Cosi Emerald 360 ı buldum cidden çok iyi bir koltuk, biniş de indirmede koltuk araç dışına kadar uzaya biliyor. 5 yıl garanti veriyorlar, bir de en büyük özelliği koltuk 0-12 yaş arası ve 0-36 KG aralığı ve 145 Cm kadar kullanıla biliyor. İki adet link bırakıyorum inceleye bilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=XJ9m0V-QANU
Maxi-Cosi Emerald 360 Pro I-Size Dunyanın İlk Kızaklı, Arac Dışına Cık – Maxi-Cosi Turkiye
Evlat çok kıymetli tabi insan en iyisini almak istiyor ama bir bebek malzemesi ile en az 3 çocuk büyüyebiliyor.
O nedenle illa sıfır olsun diye diretmeyin
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Recaro zero kullanıyoruz, dönebilmesi gerçekten büyük avantaj.
Fakat cooperda Britax kullanıyoruz, vallahi çocuk onda daha rahat, neredeyse yata yata gidiyor.
Recaro sözüm ona yatıyor da, yattığı haliyle bile çocuğun kafa öne düşüyor uyurken
Detaylı inceledim mükemmel bir koltuk olduğuna ben de kanaat getirdim ama rakam olarak beni aştı. Yerine fiyat performans ürünü de olan şu alttaki ürünü aldım. @CloudGrey tavsiyesiyle
TRIFIX 2 i-SIZE
Gönül ister ki en iyisini alıp kullanalım ama malesef her zaman hepsinin en iyisi olmayabiliyor. Çok ayrı bir deryaymış bebek oto koltuğu işi. Araştırdıkça düşüncem şu oldu. 9-18 kg aralığı çocuklar için uzun bir aralık. bu sebeple fiyat perfomans ürünü alıp ilerleyen süreçte 18-36 kg aralığında yine rahat edeceği belki de teknolojinin ilerlediği yeni bir koltuk almak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)