Düzenlenecek olan etkinlikte bildiğim kadarıyla 2 organizatör ve otomobil grupları var. Tosfed sürece ne kadar dahil ve hakim ilerleyen zamanlarda göreceğiz.
Printable View
Düzenlenecek olan etkinlikte bildiğim kadarıyla 2 organizatör ve otomobil grupları var. Tosfed sürece ne kadar dahil ve hakim ilerleyen zamanlarda göreceğiz.
Pistin işletmeci tarafından belirtilen günlük kira bedeline bakmak lazım diye düşünüyorum fiyat kıyaslarında.
Söylenenlere göre 20 dk lık seansın kira ücreti 160.000 TL imiş
gerçekten pistin işletmesini alabilecek kadar param olsa pisti alır içeride acil tıp merkezi ambulansı doktorunu 24 saat tutar 7/24 kullanıma açardım uygun fiyattan. Çatır çatırda para kazanırdı. Pistin bütün etrafını ağaçlandırır etraftaki evlerinde rahatsız olmasını engellerdim.
En mana veremediğim bahane, pistlerin etrafındaki evlerin ses şikayeti
3 sene boyunca İzmir'de 2. sanayiye çok yakın bir muhitte oturdum. Her sanayide iş yaptıranın evimin önündeki sokakta kah egzozunu, kah tesisatını, kah g.t kadar sokakta 0-100'ünü deneyimlemesini dinlemek zorunda kaldım.
Gece gündüz el kadar bebeğin yataktan fırlamasına sebep olmaları bir yana; bebek arabasıyla yeşil ışıkta karşıdan karşıya geçerken üstümüze yanlayan arabayla yüz yüze kaldığım da oldu.
1 kere bile ses şikayetimle ilgili işlem yapılmadı; 1 kere bile sokakta olmasa da, ilerisindeki kavşakta ekip arabasının beklediğine şahit olmadım.
Ama senelerdir orada olan pistin etrafına gelip bile isteye ev yapanların ses şikayeti bahane edilerek pistlerin önünün kesilmesi gerçekten akıl tutulması.
Kaldı ki birisi evimin önündeki sokak, diğeri kuş uçuşu bir kaç yüz metredeki ev.
Nereye, nasıl bir şikayette bulunuluyor da bu denli etkisi oluyorsa lütfen söyleyin bilgidir sabah bir gün lazım olur.
istanbul park ile ilgili şikayet edilebilecek en en en en son şey pistteki araçların gürültüleridir
saçmalığın daniskası
Hafta sonu etkinlik yapmışlar giriş 200tl kadın cocuk ücretsizmiş.
otopark vs yazmamışlar muhtemelen ona da ayrı ücret isterler. Çok sönük geçeceğini tahmin ediyorum utanmadan bir de ücretli yapmışlar..
Etkinliğe gidecek var mı ? Otopark ücretsizmiş v weekendde otopark ücretliydi giriş ücretsizdi. Bunda tam tersi.
Ben oğlanı alıp gideceğim. Heveslendi, bakalım nasıl geçecek. Otopark ücretsiz Giriş 200 TL kadınlar ücretsiz,çocuklar 12 Yaş a kadar ücretsizmiş.
Yani mumla arayacağımız belliydi eski organizasyonları ama gene de şaşırtıyorlar.
Benim eve çok yakın olduğundan biz yine bi gideceğiz bakalım :D
yarın gidebilirim ben de beklentiyi düşük tutarak
Biz kapıdan yararsız tipler gelmesin diye ufak bir otopark ücreti koymuştuk, katılım tamamen ücretsizdi. Yanlış anlaşılmalara yol açılmasın.
Bende bir etkinliğe gittiğimde ( sanırım v weekend ) girişte bir para ödemiştik, üstüne bi de kapı girişinde araçta arıza yaktı, bende yola engel olmayacak şekilde durmuştum. Eleman çekici çağır o zaman durma burda dedi :) durakladığım süre 15-20 saniye maksimum, tekrar ediyorum yola engel olmamıştım. Ayrıca arabaları da toprak,çamur a çekmiştik. O da ayrı bir husus tabi.
Biz 205 gti ve 208 gti olarak araclari trackmaniac stantına koyduk. Haftasonu gelen olursa görüşelim.
Evet bugün ziyaret ettim. Baya sakin içerisi dolaşan insan sayısı bence az. Yanlış görmediysem pist günü için piste çıkan araç sayısı da baya azdı. Yine kapıda 200 TL karşılığında fiş fatura yok :D
V Weekend mesela ne kadar hareketli olurdu. Pist günü etrafta koşturan @ef186 görürdük falan :)