https://www.instagram.com/can.holding/
Printable View
325 mi? heralde otoparktaki araçları da saydılar :D
10 seans,her seans arası 10dk
buyuk cesaret
Fiyatı dışında ben memnun kaldım. Yavaş yavaş oturacağını ümit ediyorum.
Kule hakemleri ile ilgili bir eleştirim var, mesela 17 nolu kule sarıyı sallıyor ama 18 de bişey sallanmıyor, 19 da da yok, 20 de de yok vs. Mavi bayrakta iyi çalışıyordu kuleler ama sarıyı sallarken devam kuleleri hiç takip etmiyordu iki seansta da.
Bundan sonraki organizasyonlar daha güzel olur, ilk olması sebebiyle aksaklıklar oldu ama o kalabalığa rağmen pist içinde birşey yaşanmamasıydı önemli olan
ihale'ye giren firmanın teminat mektubu sahte çıkmış..
TFF, Lale Candar'la ilişkisini kesmiş.
TELE1 buyuk skandalı acıklıyor! 4 milyarlık Formula 1 pisti ihalesini kazanan şirket sahte teminat mektubu verdi! - Tele1 TV Canlı yayın
ihale şartlarında bulunan, 'sözleşme imzalandıktan itibaren 1 ay içinde F1 ile anlaşacaksınız yoksa ihale fesih edilir, teminat mektubu idareye gelir olarak kaydedilir.' maddesi de boşa düşmüş oldu yani.
ne F1 ile sözleşme, ne de idareye gelir kaydedilecek teminat mektubu var ortada :D :D
Olay aslında efsane büyük bir olay ama nedense üstü örtülüp kapanıp gidecek gibime geliyor.
Bu yaşananlara ben hiç şaşırmadım, şaşıran var mı gerçekten ?
40 farklı oyun dönüyor bu işlerde, en başından belliydi böyle olacağı.
Lan böyle birşey nasıl olabilir. İhale komisyonunun görevlerinden biri verilen teminatların gerçek olup olmadığını kontrol etmektir ki maddi gücü olmayan adam ihaleye giremesin. Şimdi evrakta sahtecilikten ve ihaleye fesat karıştırmaktan yargılanmaları gerekmiyor mu bunların?
Muz cumhuriyeti diyeceğim o bile fazla kalacak.
küfürlerim var irili ufaklı
Büyüleyici.
sussam gönül razı değil, konuşsam ban yerim :)
şimdi ne olacak? ihale fesih mi edilecek?
Bunlar yüzünden çok masrafa giriyorum, yakıyorum püromu bir bakıyorum hergün yepyeni fantastik ütopik değişik maceralar :) Şakşakçıları vardı , el ele yürüyen devletin federasyonu yönetenler vardı, kuyruğundan ayrılmayan gençler vardı…. Vardı da vardı… Ulan sahte evrakla devletin koskoca bakanlığının vakıflar gmlüğünü dolandıran, TFF den karga tulumba kovulan ( Instagram) birine pisti aldı diye menfaat için yapmadık yalakalık bırakmadılar…
Hakaten deveyi seven kıymet görüyor develer arasında…
Develer alınabilir :)
https://youtu.be/KKDfBGHxMAU?si=EyVELclF8J2a1IME