User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: Fuzulev araç satışı hak

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşlemleri çok uzun sürüyor eminevim veya fuzuldan gelen müşteri çok bekletiyor aynı gün işlem yapamıyorsunuz gün veriyorlar 10-15 gün bekliyorsunuz,o zamana kadar başka müşteri bulursunuz ve noterde taşıt kredili işlem gibi hesaba sonradan geçiyor veya gün için 17'e kadar bekliyorsunuz
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO
    Gaziantepli Kardeşler A.Ş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d3n1s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yatari var
    Yok diyor gugıl........

Ödenmeyen senedin cezası nedir?
    Senet bedelinin ödenmemesi halinde borçlu için bir hapis cezası yaptırımı uygulanmaz. Ancak haciz işlemleri devam ederken borçlu icra dosyasına icra taahhüdü verir ancak taahhüt ettiği tarihlerde borcunu ödemezse taahhüdü ihlal suçu oluşur.

Ödenmeyen senedin cezası , borç ödenmezse haciz işlemi

İcra takibinde borcu kişi borcunu ödemediği takdirde haciz işlemi uygulanır. Borçlu kişinin üzerine olan mal veya mülkler haciz edilebilir. Bunun dışında başka bir cezai yaptırımı yoktur.
    Okumadan imzalamam.....

d3n1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok diyor gugıl........

Ödenmeyen senedin cezası nedir?
    Senet bedelinin ödenmemesi halinde borçlu için bir hapis cezası yaptırımı uygulanmaz. Ancak haciz işlemleri devam ederken borçlu icra dosyasına icra taahhüdü verir ancak taahhüt ettiği tarihlerde borcunu ödemezse taahhüdü ihlal suçu oluşur.

Ödenmeyen senedin cezası , borç ödenmezse haciz işlemi

İcra takibinde borcu kişi borcunu ödemediği takdirde haciz işlemi uygulanır. Borçlu kişinin üzerine olan mal veya mülkler haciz edilebilir. Bunun dışında başka bir cezai yaptırımı yoktur.
    Alintiladigim arkadas "cek" yazdigi icin o cevabi verdim, cekten an itibariyle iceriden olan tanidik var zira. Senedi bilemem.
    öyle işte.

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KÖROĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sistemi bilmiyorum, güvenli dir değildir bilmem.

Kendi adıma satışlarımda.

Noter de satışa engel durum yok teyidi alırım -> iban'a aracıns satış bedeli gelir -> imzayı atarım anahtarı teslim ederim.

Bu sistem harici hiçbir şart ve şekilde bir aracın satışını yapmam, gerekirse 10 lira tersine veririm iban'a parayı atana satarım.

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fuzulev kendim alıyorum dese yine vermem.. Teyit yazısı veriyorlar araç satışından sonra parayı geçiyorlar. Ben teyiz yazısı vereyim onlara para geçince satışı vereceğim diye kağıtsa kağıt =)

Al gülüm Ver gülüm...
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eminevim vasıtasıyla satış yaptım 2 saat sonra para yatıyor. İmzalı evrak alın mutlaka. Fuzul evin de güvenilir olduğunu duydum
    men dakka dukka.

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 7-8 ay önce bir araç alımı yaptım, tutarın %50'si nakit, %50'si banka destekliydi.
    Ben nakit olan parayı adamın hesabına gönderdim, adam e kalan param nerede ben imza atmam dedi. Bankayı arıyorum noter satışını gönderin işlemi yapalım diyor. Zar zor adamı ikna ettim arada tanışıklık var diye. Bankaya noter satışını gönderdik parayı bekliyoruz, yarım saat sonra banka aradı dedi ki sizin aracın donanımı ruhsattaki ile noter satışındaki farklıymış o yüzden o araca bu kadar kredi veremiyoruz. E araba benim üzerime, anlaşılan para var ortada, banka vereceği parayı veremem diyor. Tam bir kaos ortamı, aradaki fark kadar etraftan toplayıp tamamladım da helalleşip konuyu kapattık.

Ama noter-banka ödemesi arasında 4 saat vardı, alıcı olmama rağmen bu kadar rahatsız olduysam bu şekilde hayatta arabamı satmak istemem. Varsın daha düşüğe gitsin, hesapta o parayı göreyim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler