Evet o kısım önemli fakat "Ben takayım güzel gözüksün qr kod bulunsun göze batmasın yeter" diyenler kullanabilir tabii
Evet o kısım önemli fakat "Ben takayım güzel gözüksün qr kod bulunsun göze batmasın yeter" diyenler kullanabilir tabii
Canım memleketim yine nerden tutsak elde kalıyor.. Madem bi kurum bunu basıyor tek tip ölçüde boyda karakterde baskıyı zorunlu kıl olsun bitsin her şehirde her oda da farklı karakterler
Giresunlu olarak giresun karakterinden nefret ediyorum ve ne yazık ki aynı saçmalık burda da geçerli.. Font asla app olarak geçmiyor.. Galeriden sıfır araba al ve standart normal fontta plaka basılsın basılan plaka fotodaki gibi rakamlar kuyruklu çentikli falan.. Adamların komple şehir olarak normal baskısı buDediğin gibi başka bi şehirde asla anlatamazsın.. Bahsettiğin karakterlerde bunlar kesin
COŞKUN APP PLAKA PLEXI PLAKA PLEXI PLAKALIK MERKEZİ - Gemiler Cekeği Mah.Sagae Cad
Just a moment...
Ön app, sayının üstünde delik var, arka plakam da düştü, bagaja koydum
Polis arabası yanıma geldi, plakanız düşmüş bilginiz olsun dedi. Haberim var bagajda dedim. İyi akşamlar dedi gitti, hala şoktayım
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Colt boyada şu an APP plaka bastırırım diyordum. En iyisi şoförler cemiyetine gidip bastırmak sanırım. Durduk yere güzel durucak diye ceza yememek lazım![]()
Sabah çevirmeye girdim mahalle arasında (İzmir-Bostanlı) APP olsaydı ceza yazacaktık dediÖndeki arabaya yazmıştı çocuk söküyordu.
sayfa sayfa boy boy instagram reklam verilirse app plaka ertesi gün teslim.en parlak bizde teslim.vernikli app teslim diye sayfalar açıldı.sonunda devlet el attı.nede olsa yasa dışı bir olaydı.warex olayı gibi çevirmeye girmeden cadde başında arabayı bağırttırım sonra çevirde düğmesine basıp kapatıyorlardı.birde facebook instagram video attılar.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
APP plaka ile ilgili zaten büyük satışları olan satıcılara müdahale etmişlerdi artık %90'ı ruhsat görmeden plaka basmıyordu en büyük sorun sahte veya ikiz plaka sorunu bence.
Hergün köprü trafiğinde polisin dibinden geçiyorum kavacıkta. 2 gün önce durdurdu aha plakadan kitleyecek dedim. Ehliyet sordu verdim. Kontrol etti iyi günler dedi yolladı.
IN BOOST WE TRUST
Bi iki gündür instagramda görmeye başladım qr kodlu app yapıyolar. Bunun yaptırımı olur mu acaba ?
3 gün evvel izmir alsancakta arkadaşım f30u aracıyla mühürlü app sebebiyle 2700 lira civarı ceza yedi
kopya plaka isini cozmekse mesela qr kod ile olmaz.
plakanin icinde nfc etiket olucak.soforler odasi yada emniyetden icine yazilmis ozel bir kod ve araba bilgisi yer alacak.
polis cevirdiginde plakadaki nfc okutacak orjinal olup olmadigi sahte olup olmadigi ortaya cikar.
app plaka basanlar nfc icine emniyetin verdigi o kodu yazamayacak kilitlencek nfc.
anca o sekilde olur.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Plaka kisiye verilsin,
Her yeni arabasina plakayi gecirsin,
Ekstra arac aldiginda satin alsin fikri var ama
Clone taksi haberi vardi,
Adam plaka ve araci kiraya vermis,
2 model arabayi saselerine kadar kopyalamislar,
2 araba yan yana duruyor,
Hangisi kendisinin bilemedi, adamlar kaplama sase kosu herseyi kopyalamis.
Qr mi bunun cozumu
Yeni muayeneden gectim muhurlu App ile. Belki Bodrum daha rahat diye bilemedim.. Clickbait bir haber yapip zorla ceza yazdiricaklar gibi geliyor bana instagramda bedel odendi 32k diye app soken kolpacilar dolu..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)