6-15 arası teslim yazıyordu, 6 dan sonra teslim edilirse 65 lira iade diyordu, şimdi iadeyi 15inden sonra teslim edilirse 65 tl şeklinde değiştirmişler
8 gündür gümrük sürecinde, bakalım gelecek mi, 30 ürün var 3 ayrı sipariş
6-15 arası teslim yazıyordu, 6 dan sonra teslim edilirse 65 lira iade diyordu, şimdi iadeyi 15inden sonra teslim edilirse 65 tl şeklinde değiştirmişler
8 gündür gümrük sürecinde, bakalım gelecek mi, 30 ürün var 3 ayrı sipariş
benim ürünler dün geldi kontrol ettim beklediğimden daha kaliteli çıktı.
IN BOOST WE TRUST
Benim de tek siparişte 6 parça 1 Temmuz'da gümrükleme sürecine girdi. Bugün yani 11 Temmuz Hepsijet'e verildi yarın teslim gösteriyor bakalım.
nasıl bir algoritma bu allah'ım gerçekten ihtiyacım olan ürünler pahalı diğerlerinin hepsi ucuz ihttiyacım olmayan ürünleri almamak için kendimi zor tutuyorum
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
8 temmuzdan beri ürünler tedarik ediliyor diyor bende bir türlü gönderemediler
Ürünü gelenler foto payşamlarında sakıncalı bir ürün yoksa paylaşabilirler mi?
IMPOSSIBLE IS NOTHING
minimum alışveriş tutarı 980 tl olmuş, şuan 1000tlyi geçen bir alışveriş sepetim var burada yazan rakam haricinde gümrük vergisi vb verecek miyiz? ürünlerin içinde sadece elektronik olarak el tipi mini fan var
https://www.binance.com/?ref=13992308 / Binance
1 ay önce aldığım ürünler 1 günde gümrükten geçti. 2 hafta önce aldıklarım 8gün sonra çıktı gümrükten. Ürünler güzel ama insan kendini kaptırıp sepete ne var ne yok ekliyor![]()
Temu'yu telefon uygulamasında değil de pc'den kullanın. Uygulama arka plan çok güvenli değil. Benden size tavsiye
yani biraz konunun dışında olacak ama, fiyatları gördükçe büyük-küçük esnafa nefret kusmayan var mı ya aramızda, gerçekten bazı ürünlerde 6x 7x fiyat farkı var ve tekelleşme olduğu için mecburen oradan almak zorunda kaldığımızda bunların ettiği karı düşünemiyorum , 1-2 tlye satılan ürünler var 50tlye satılıyor mesela ufak ürünlerde bu katsayı daha fazla artıyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)