Kaç model sonrası için geçerli bu menzil ? Aşağıdaki zoe için geçerli mi mesela?
Just a moment...
Printable View
Kaç model sonrası için geçerli bu menzil ? Aşağıdaki zoe için geçerli mi mesela?
Just a moment...
Bende de uzun menzil v2 var. 5bin km oldu hiç sorun yaşamadım. Bizim fabrika togg sahibi çalışanlarına ücretsiz şarj sunduğu için bedava geziyorum. Henüz hiç ar8za yaşamadım. İlk aldığımda sağa çekme vardı rot balans ve hassas lastik havası yaptırdım düzeldi hemen. 5bin km çok az, al yada alma demek için. Skoda kodiaq da var. Hiç aramıyorum onu. Aksine sessizliğe alıştım. 4bin km de iken aynadan trim sesi geldi bir de. Antalya servis 1 saatte izolasyon değişimi ile düzeltti.
Ayrıca hiç yolda şarj sorunu yaşamadım, voltla uygulamasından turkiyenin her yerinde şarj istasyonu olduğunu görürsünüz. Elektrikli ile yolda kalmak için umursamaz olmak gerekiyor bu yıldan itibaren.
1 senedir Tesla LR kullanıyorum, elektrikli otomobil tecrübem var yani. Eşe dosta da çok Togg aldırdım. Otomobil olarak Togg çok iyi bir ürün, yani yol tutuş konfor hissiyat vs. bilindik markalar gibi. Tesla bu konularda geride kalıyor. Togg'un sıkıntısı yazılımı demode, bir gün tamamlanır ama ne zaman bilmiyorum.
Kısa menzil tek araba olarak üzer, ama sadece şehir içi bineceğim hiç şehirdışına çıkmıyorum derseniz iş görür.
Bir arkadaşa Zoe alacaktık, ufak diye bir risk alıp MG ZS EV aldık. 950 bine 40 binde gibi araba idi 2020 model. Beni çok şaşırttı açıkçası, o paraya öyle bir araba yok. Donanımları konforu vs. parasının çok üstünde. Bütçe kısıtlı ise değerlendirilebilir, 2021 sonrası daha uzun menzilli ve özellikli.
Sabah beri mg zs ev bakıyorum, izlemediğim video yok gibi nerdeyse. Baya memnunlar aletten, ben de ist park da test sürüşü yapmıştım o da güzeldi.
Sıfır olmasa da 950 bandında 2. elleri var. Son kullanıcısı var mı buralarda yorum yapabilecek, baya kafa karıştırdı.
buyrunn sana bi kırmızı yakışırr :D
Fiyat Listesi - MG Turkiye
o attıgım eskiymiş bu en yenisi :D
MG READY - MG Turkiye
yanlız bişey dikkatimi çekti bilenler acıklasın bu fiyatlarda neden öle hp arttıkça fiyat düşmüşmü bana mı öle geldi :D
ZS EV Luxury
156 PS %100
Elektrik 2023 1.490.000 TL
MG4 Electric Comfort
170 PS %100
Elektrik 2023 1.290.000 TL
MG4 Electric Luxury
204 PS %100
Elektrik 2023 1.349.000 TL
neden böle sırf merakımdan soruyom :D
hocam bu ayna altı trim sesi için servise soktum aracı ama düzelmedi naptılar sizin götürdüğünüz yerde bilginiz varmı ?
Acil durumlar için elektriklinin yanına bir tane de içten yanmalı her zaman gerekli. Acil birşey oldu bir yere gitmen lazım şarja takmışsın şarj %10 menzilin yok bittin acil olarak gidemezsin. İş yapıoyorsun önemli müşteri Ankarada 4 saate sizi acil toplantıya bekliyoruz diyor. Yetişemezsin. Tatile gideceksin Şöyle Egenin bakir yerlerine gideyim. Yapamazsın o bakir yerlerde hızlı şarj yok. Bu sıkıntılar dışında hiç düşünmem direk elektrikliye geçerim. MG TOGG farketmez.
Şu mg ready olayı bu o zaman. Bu gün byd ye gititm otto 3 e baktım. Vaat edilen menzil 500+ km.
%20-80 olayı yok batarya da dedi, batarya için 8 yıl 200 bin km garanti var ve 3000 döngü şarj edilebiliyor bilgisini aldım.
Aracın içi gayet güzel tasaralanmış, kocaman bir ekran var. dönüyor falan böyle baya şekilli. İç mekandaki kullanılan malzemeler ve tonları çok hoş.
Cam tavanı vs gayet güzel. Gitar desen kapı içleri görsel olarak güzel olsa da ben sevmedim fonsiyonel değil. Hafızalı koltuk yok.
Kaputu açtık amortisörlü kaput yok, hoş ne işin olacak kaput altında ama yine de insan bi bekliyor yani. Bagaj kapağı elektrikli sevdim bunu.
Açılırken kapanırken otomatik in kalk var. Hacim bence ufak. Koltuklarını beğendim, yanal destekleri biraz daha olsa güzel olurdu.
Tek kötü yanı direksiyon benim istediğim kadar aşağı inmiyor, bu elbette çok subjektif. 1.640 a 300k sıfır faiz kredi veriyorlar. Hep peşin 1.590 dedi.
Takas desteği var ama alırken kendileri de piyasa rakamına almıyoruz göz önünde bulundurun dediler. Kırmızısını sevdim, mavisinin de tonu fena değil.
Test sürüşü yapamadım ama ist park da mg sürmüştüm, koltuğa oturduğumda mg deki kadar iyi hissettirmedi açıkçası.
mg4 ü denk getirrisem bir deneyeceğim.
BYD diğerlerinin çok gerisinde kalite olarak. Koltuklarını hiç ama hiç beğenmedim. Bi de inanılmaz yol sesi alıyor. Megane RS deki yan desteği zaten bekleme ama bu gerçekten tabure gibi. Oturduğun zaman yanal destek yok.
bu ara da şöyle bir durum daha var zoe hızlı sarz ile %10 %90 arası 1 saatte şarz olabiliyor 20kw istasyon ile.