User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
63 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: TOGG Standart Menzil Hakkinda

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BYD diğerlerinin çok gerisinde kalite olarak. Koltuklarını hiç ama hiç beğenmedim. Bi de inanılmaz yol sesi alıyor. Megane RS deki yan desteği zaten bekleme ama bu gerçekten tabure gibi. Oturduğun zaman yanal destek yok.
    Ben zoe / mg zs ve byd ye bindim. zs ile byt kıyaslarsam yazdığım gibi his olarak byd tatmin etmedi. Koltuklar desteksiz gerçekten, hani insan azıcık destek koymaz mı dedirtti.

Kapıları açtığımda byd de menteşenin bağlı olduğu direklerde ufak esnemeler gördüm, kaput altında da hayal ettiğim şekilde bir düzen göremedim. Çok kıl adam incelemesi bunlar o yüzden yazmak istememiştim ama yeri geldi yazayım.

RS desteği kesinlikle beklenti dahilinde değil elbette ama ortalama bi araç kadar bile olmaması değişik.

Yarın bi mg4 e bakıyım onu da görmemiş olmayayım.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyla ilgili olduğunu düşündüğümden linki atıyorum.

Kat mülkiyeti kanununda ufak revizeler olmuş, site içinde oturanların elini rahatladan icraatlar var.

Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Kurulumu Artık Çok Daha Kolay! Yeni Genelgeyle Tüm Sorular Yanıt Buldu

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fsm1996 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam bu ayna altı trim sesi için servise soktum aracı ama düzelmedi naptılar sizin götürdüğünüz yerde bilginiz varmı ?
    İzolasyonu değiştirildi dediler başka açıklama olmadı.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uygun fiyatlı v1 kısa menzil buldum hemen yola çıkıp almaya gittim. Araç 4000 kmde. Kastamonu’dan alıp Ankaraya geldim. Bir hafta sonra Alanya’ya tatil planımız vardı. Hem uzun yolda yakıt tüketimini merak ettiğim için togg ile gittik.
    Dikkat etmeden kullanımda 110-130 arası 20kw tüketti. Şimdilik memnunum tek problem boyutlarından dolayı hanımın sürememesi kışın menzil ne olur bilemiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ertantamer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uygun fiyatlı v1 kısa menzil buldum hemen yola çıkıp almaya gittim. Araç 4000 kmde. Kastamonu’dan alıp Ankaraya geldim. Bir hafta sonra Alanya’ya tatil planımız vardı. Hem uzun yolda yakıt tüketimini merak ettiğim için togg ile gittik.
    Dikkat etmeden kullanımda 110-130 arası 20kw tüketti. Şimdilik memnunum tek problem boyutlarından dolayı hanımın sürememesi kışın menzil ne olur bilemiyorum

Hayırlı olsun. Satan neden satıyormuş?
    Okumadan imzalamam.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun. Satan neden satıyormuş?
    Evin tek aracıymış haliyle sorun yaşıyormuş. Çok bilgili ve yenilikçi biri değildi. Bende çok ön yargılıydım fakat aldığım rakamlarada en mantıklı togg gözüküyordu.
    Toggu almaya tesla moldel y ile gitmiştik dönüş yolunda toggun daha sessiz konforlu olduğunu anladım aynı yollarda. Aldığımdan beri 2000 km yaptım sessizliği büyüklüğü konforu yol tutuşu olarak çok beğendim. Dışarıdan ufak gibi dursada boyut olarak baya büyük. Çoğu büyük dediğimiz araçlarla aynı boyutta. Bize problem yaratan tek şey büyüklüğü hanım için alındı aslında evin 2. Aracı ama hala sürmeye yeltenmedi. Satarsam sırf bu yüzden satabilirim ama bunun yerine yine elektirikli bir araç alacağım o kesin. Evim için trifaze hat ve şarj aleti araştırması yapıyorum. Artık ailede elektirikli araç sabit olarak tutmayı planlıyorum.

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evin tek aracıymış haliyle sorun yaşıyormuş. Çok bilgili ve yenilikçi biri değildi. Bende çok ön yargılıydım fakat aldığım rakamlarada en mantıklı togg gözüküyordu.
    Toggu almaya tesla moldel y ile gitmiştik dönüş yolunda toggun daha sessiz konforlu olduğunu anladım aynı yollarda. Aldığımdan beri 2000 km yaptım sessizliği büyüklüğü konforu yol tutuşu olarak çok beğendim. Dışarıdan ufak gibi dursada boyut olarak baya büyük. Çoğu büyük dediğimiz araçlarla aynı boyutta. Bize problem yaratan tek şey büyüklüğü hanım için alındı aslında evin 2. Aracı ama hala sürmeye yeltenmedi. Satarsam sırf bu yüzden satabilirim ama bunun yerine yine elektirikli bir araç alacağım o kesin. Evim için trifaze hat ve şarj aleti araştırması yapıyorum. Artık ailede elektirikli araç sabit olarak tutmayı planlıyorum.

27 agustosta satisa koymussunuz zaten araci?
    e60 535d & THE A45 AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Omak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    27 agustosta satisa koymussunuz zaten araci?
    İndirim bile yapılmış 4 gün içinde .
    Hanım galip gelmiş anlaşılan .
    Okumadan imzalamam.....

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İndirim bile yapılmış 4 gün içinde .
    Hanım galip gelmiş anlaşılan .
    Satan neden sattı, alan arkadaş neden aldı neden satıyor ?

Kafam da deli sorular
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada TOGG test sürüş günlerine katıldım, genel anlamda özellik olarak güzel. Koltukları iç aksamı iyi diyebiliriz, ama konfor ve izalasyon konusunda kafama takılan şeyler var. 100 üzerine çıktığımda rüzgar sesini içeriye çok alıyordu,hafif eğimli yoldan geçerken süspansiyon sistemi zıplatıyor bana biraz sert geldi, onun dışında performansı güzeldi, ileri doğru kronik sorunları olur mu şuan var mı kullanan arkadaşlardan yorum bekliyoruz..

fsm1996 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada TOGG test sürüş günlerine katıldım, genel anlamda özellik olarak güzel. Koltukları iç aksamı iyi diyebiliriz, ama konfor ve izalasyon konusunda kafama takılan şeyler var. 100 üzerine çıktığımda rüzgar sesini içeriye çok alıyordu,hafif eğimli yoldan geçerken süspansiyon sistemi zıplatıyor bana biraz sert geldi, onun dışında performansı güzeldi, ileri doğru kronik sorunları olur mu şuan var mı kullanan arkadaşlardan yorum bekliyoruz..
    Ben kullanıyorum hocam şuanda uzun menzil en dolusunu yazılım olarak sorunları yok değil var ama zamanla düzelir diye tahmin ediyorum.Süspansiyon olarak evet çok sert sizde farketmişsiniz zaten.Yalıtım ve Konfor olarak bana göre çok başarılı bi audi mercedesten hiç bi farkı yok benim gözümde yalıtımın.Motor sesi olduğu için rüzgar sesi gelmiş olabilir size Kronik sorunu olarakta arka davlumbazlar yerinden çıkıyor servis yenisini takıyor ama 3 ay sonra yine bırakıyormuş kendini,servisle görüştüğümde iyileştirilmiş parça üretimi yapılıcak denildi + dikiz aynası altından trim sesi geliyor ama servis bi işlem yapıp çözüyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fsm1996 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben kullanıyorum hocam şuanda uzun menzil en dolusunu yazılım olarak sorunları yok değil var ama zamanla düzelir diye tahmin ediyorum.Süspansiyon olarak evet çok sert sizde farketmişsiniz zaten.Yalıtım ve Konfor olarak bana göre çok başarılı bi audi mercedesten hiç bi farkı yok benim gözümde yalıtımın.Motor sesi olduğu için rüzgar sesi gelmiş olabilir size Kronik sorunu olarakta arka davlumbazlar yerinden çıkıyor servis yenisini takıyor ama 3 ay sonra yine bırakıyormuş kendini,servisle görüştüğümde iyileştirilmiş parça üretimi yapılıcak denildi + dikiz aynası altından trim sesi geliyor ama servis bi işlem yapıp çözüyor
    Tabi siz kullanıcı olarak daha iyi yorumladınız hocam, evet motor sesi yoktu ama rüzgar sesi fazlaca geldi bana normal mi değil mi bilmiyorum ama sanırım normal olarak gözüküyor. Yine de akayarkıt masrafı vermekten bıkmış biri olarak ciddi anlamda bu sektörü düşünmeye başladım..

cnzdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çeşmeden sakız adasına geçerken arabalı feribot kullandık bu tatilde. 1 adet Togg vardı araçların içerisinde. tam ortalarda bir yerde duruyordu.

Rüzgarlı olduğu için hava çok dalga vardı, hoplaya zıplaya gittik desem yeridir. Gemi limana yanaştığında Togg öndeki araca yaslanmıştı. Diğer hiç bir araç yerinden oynamayıp kaymamıştı.

Otomatik El freni çekiliydi dedi sahibi ama anlam veremedi oda. Demem o ki Togg sahibi arkadaşlar varsa buna dikkat etsinler. Araç dalgalı denizde vapurda öne arkaya hareket ediyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Murat Özcan- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Satan neden sattı, alan arkadaş neden aldı neden satıyor ?

Kafam da deli sorular
    Bende alırken kafamda deli sorular vardı. İçimde kalacağına alıyım dedim fiyatıda uyguna geldi aslında. Aracı almaya giderken mg4 için çok güzel bir fiyat sundular. Birbirimize baktık yolu yarılamıştık. Hem alalım kar edelim hemde içimizde kalmasın diye aldık. Test sürüşü yaptık 2 kere bayide inceledik. Ne hikmetse araba eve gelince büyük ben nasıl alışacağım sürememki sürtersem x5 ler x6 lar la yan yana gelince aaaa bunlarla aynıyız nerdeyse muhabbetleri oldu.Mg4 alsaydık hem bütçeyi zorlamamış olurduk hemde şu oldumu bu oldumu derdi olmazdı. Satılmazsa da bineriz sonuç olarak bir yerde mecbur sürmesi gerekecek. Benim için çok iyi oldu 1.90 boyumla çoğu araba ufak geliyordu 2000 km yol yaptım aldığımdan beri ofsayt bir durum yaşamadık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende alırken kafamda deli sorular vardı. İçimde kalacağına alıyım dedim fiyatıda uyguna geldi aslında. Aracı almaya giderken mg4 için çok güzel bir fiyat sundular. Birbirimize baktık yolu yarılamıştık. Hem alalım kar edelim hemde içimizde kalmasın diye aldık. Test sürüşü yaptık 2 kere bayide inceledik. Ne hikmetse araba eve gelince büyük ben nasıl alışacağım sürememki sürtersem x5 ler x6 lar la yan yana gelince aaaa bunlarla aynıyız nerdeyse muhabbetleri oldu.Mg4 alsaydık hem bütçeyi zorlamamış olurduk hemde şu oldumu bu oldumu derdi olmazdı. Satılmazsa da bineriz sonuç olarak bir yerde mecbur sürmesi gerekecek. Benim için çok iyi oldu 1.90 boyumla çoğu araba ufak geliyordu 2000 km yol yaptım aldığımdan beri ofsayt bir durum yaşamadık.
    Benim de MG4 çok hoşuma gitti sanki TOGG dan daha sessiz gibi geldi ama belki de aynıdır, konfor konusunu anlayamadım, ama genel olarak devir yavaş yavaş elektirik devrine geçiyor.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cnzdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çeşmeden sakız adasına geçerken arabalı feribot kullandık bu tatilde. 1 adet Togg vardı araçların içerisinde. tam ortalarda bir yerde duruyordu.

Rüzgarlı olduğu için hava çok dalga vardı, hoplaya zıplaya gittik desem yeridir. Gemi limana yanaştığında Togg öndeki araca yaslanmıştı. Diğer hiç bir araç yerinden oynamayıp kaymamıştı.

Otomatik El freni çekiliydi dedi sahibi ama anlam veremedi oda. Demem o ki Togg sahibi arkadaşlar varsa buna dikkat etsinler. Araç dalgalı denizde vapurda öne arkaya hareket ediyor
    lastikler lassanın pahalı modeli ama çöp ben de memnun değilim. 10bin yıpratıp sonra değiştireyim diye düşünüyorum. orjinal lastikler kayma yapıyor. continental veya michelin ile değiştirmek şart gibi. bence kaymış olabilir çok ilginç bir lastik. hiç bu kadar pahalı olup da bu kadar kötü performansı olan bir lastiğe denk gelmemiştim. değiştirenler aracın kaderi değişti resmen yorumunu yapıyorlar.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KÖROĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben zoe / mg zs ve byd ye bindim. zs ile byt kıyaslarsam yazdığım gibi his olarak byd tatmin etmedi. Koltuklar desteksiz gerçekten, hani insan azıcık destek koymaz mı dedirtti.

Kapıları açtığımda byd de menteşenin bağlı olduğu direklerde ufak esnemeler gördüm, kaput altında da hayal ettiğim şekilde bir düzen göremedim. Çok kıl adam incelemesi bunlar o yüzden yazmak istememiştim ama yeri geldi yazayım.

RS desteği kesinlikle beklenti dahilinde değil elbette ama ortalama bi araç kadar bile olmaması değişik.

Yarın bi mg4 e bakıyım onu da görmemiş olmayayım.
    Asıl kıllık şurada bence; BYD bu işin en büyüklerinden ve Çin'de yanılmıyorsam en çok satanlardan.
    Onda bile kalite sorunları olması kötü tabi.

MG ise bizde çok satıyor şu aralar, ancak kalite konusunda bu araçtan da şüphelerim var.
    Örneğin Sahibinden üzerinde görebilirseniz MG HS ilanlarına ve deri koltuk dikişlerine bakın, sanki tipin biri elde kendi kendine kafasına göre dikmiş gibi bariz gözle görünen yamuk yumuk dikişler falan var. Koltuğu bile dikemeyen adamlar arabayı nasıl yapmıştır kimbilir, görünmeyen yerlerde neler var acaba yani...

Benzer şekilde Chery ile ilgili görüşlerim de halen iyi değil. Onlarda da büyük kalite sorunları olduğunu düşünüyorum, bakalım kullanıcıları yakın zamanda nereleri patladı ne oldu diye neler yazacaklar, forumlara bi düşsün bakalım, merak ediyorum.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Ormanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Asıl kıllık şurada bence; BYD bu işin en büyüklerinden ve Çin'de yanılmıyorsam en çok satanlardan.
    Onda bile kalite sorunları olması kötü tabi.

MG ise bizde çok satıyor şu aralar, ancak kalite konusunda bu araçtan da şüphelerim var.
    Örneğin Sahibinden üzerinde görebilirseniz MG HS ilanlarına ve deri koltuk dikişlerine bakın, sanki tipin biri elde kendi kendine kafasına göre dikmiş gibi bariz gözle görünen yamuk yumuk dikişler falan var. Koltuğu bile dikemeyen adamlar arabayı nasıl yapmıştır kimbilir, görünmeyen yerlerde neler var acaba yani...

Benzer şekilde Chery ile ilgili görüşlerim de halen iyi değil. Onlarda da büyük kalite sorunları olduğunu düşünüyorum, bakalım kullanıcıları yakın zamanda nereleri patladı ne oldu diye neler yazacaklar, forumlara bi düşsün bakalım, merak ediyorum.
    byd yine kendi pilini vs'sini yapıyor ismi nekadar sacma olsada en usturuplusu bunlar heralde

eksi veya sikayetvarda her hafta bir konusu patlıyor mg veya cherynin
    1881 - 193

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    byd yine kendi pilini vs'sini yapıyor ismi nekadar sacma olsada en usturuplusu bunlar heralde

eksi veya sikayetvarda her hafta bir konusu patlıyor mg veya cherynin
    Olabilir, otomotivci bir "tanıdık" diyelim, hatta kendisi yanılmıyorsam Chery bayisi idi, bu işin kralı BYD diyordu, oradan biliyorum, ya da kendisinin yalancısıyım diyelim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler