User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
38 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Ekspertiz Firma Önerileri (Türkiye geneli)

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Lightbulb Ekspertiz Firma Önerileri (Türkiye geneli)

Herkese selamlar,

Konuyu sohbetin altında toparlarsak daha çok erişim olur diye düşünüyorum.

Avrupa yakası'nda önümüzdeki hafta için iyi bir ekspertiz firmasına ihtiyacım var. Özellikle deneyimleyen arkadaşlar yönlendirme yapabilirse daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

Anadolu yakası için yanlış hatırlamıyorsam,
    Batı Atasehir'deki OtoRapor bayisinin sahibi forma üyeydi.
    Ümran Oto Göztepe şube müdürü forma üyeydi. (Sanırım güncel durumda ayrılmış,Özgür bey)
    Ümran Oto Ankara firma sahibi yada müdürü forma üyeydi.
    Antalya Computest Muratpaşa firma sahibi yada müdürü forma üyeydi.
    Ümran Oto Maslak , Cemal bey ve ekibi iyidir denilmişti.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Avrupa yakası için tavsiye niteliğinde iyi bir yer bilen yok mudur?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Paket sistemi olmaması ve sosyal medyanın verdiği güç/korku ile tarcanların işlerini iyi yaptığını düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Marmaris Dynobil, uzak durun.

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maceraya gerek yok. Tarcanlar
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

prodorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar hem kurumsal hem de bireysel olarak yıllardır araç alım satım işindeyim. aranızdan da araçlarıma talip olmuş beni tanıyan arkadaşlar mevcuttur. ben müşterim ekspertize gitmek istemese bile ekspertize gitmeden araç satışı yapmıyorum bunu kendisi için zorunlu kılıyorum.

konuya gelirsek bence ekspertiz firma ile alakalı değil tamamen o firmada çalışan işinin ehli mi değilmi onunla alakalı. sosyal medyada güçlü diye bir firma iyi olduğu anlamına gelmiyor. ki şu dönemde ki algı tamamen sosyal medya üzerinden yönetiliyor.

ben oto centerda ümrandan hizmet alıyorum istanbulda çok memnun kaldım her seferinde.
    PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese selamlar,

Konuyu sohbetin altında toparlarsak daha çok erişim olur diye düşünüyorum.

Avrupa yakası'nda önümüzdeki hafta için iyi bir ekspertiz firmasına ihtiyacım var. Özellikle deneyimleyen arkadaşlar yönlendirme yapabilirse daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

Anadolu yakası için yanlış hatırlamıyorsam,
    Batı Atasehir'deki OtoRapor bayisinin sahibi forma üyeydi.
    Ümran Oto Göztepe şube müdürü forma üyeydi. (Sanırım güncel durumda ayrılmış,Özgür bey)
    Ümran Oto Ankara firma sahibi yada müdürü forma üyeydi.
    Antalya Computest Muratpaşa firma sahibi yada müdürü forma üyeydi.
    Ümran Oto Maslak , Cemal bey ve ekibi iyidir denilmişti.
    Ankara Eski Umran yeni expertika bayisiyim... Net soyleyeyim markanın çok çok bir etkisi yok bizim işte.. Teknisyen önemli.. ne olursa olsun günün sonunda bir teknisyenin notuna kalıyorsun... Biz bu sitede bir arkadaşa baktığımız bir araçtan dolayı kendisine tazminat ödemek zorunda kaldık.. usta arabadaki boyayı görmüş ama rapora işlememiş... Elindeki eksizde var raporda yok..o yüzden ekip iyi olacak dükkan yoğun olmayacak giden araba temizlenmiş olacak anca o zaman tam performas alınabiliyor...

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ozan Özer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Avrupa yakası için tavsiye niteliğinde iyi bir yer bilen yok mudur?
    topkapıda tarcanlar açıldı ama tecrube etmedim , zeytinburnu demirciler sanayi sitesinde otorapor var benim arabaları satarken önceden araba alan 2 kişi orayı seçmişti baya iyi güzel ilgilendiler bende ondan sonra 2 dir arabalarımı satmadan once kontrol amaçlı orda ekspere sokuyorum memnun kaldım

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Burak Mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara Eski Umran yeni expertika bayisiyim... Net soyleyeyim markanın çok çok bir etkisi yok bizim işte.. Teknisyen önemli.. ne olursa olsun günün sonunda bir teknisyenin notuna kalıyorsun... Biz bu sitede bir arkadaşa baktığımız bir araçtan dolayı kendisine tazminat ödemek zorunda kaldık.. usta arabadaki boyayı görmüş ama rapora işlememiş... Elindeki eksizde var raporda yok..o yüzden ekip iyi olacak dükkan yoğun olmayacak giden araba temizlenmiş olacak anca o zaman tam performas alınabiliyor...
    Kesinlikle doğru bir yorum,sonuna kadar katılıyorum. Teknisyen öğrenmeye de aç olmalı,kendini sürekli geliştirmeli her konuda. Bir araç için hatırlıyorum da; aracın standart donanımında x bölgede hava yastığı zaten yokken, firma airbag eksik yazmıştı sanırım.

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek uzak durmak gereken ümran. Km düşürülmüş aracı itelediler bize dolu yemiş aracı da aldık, ikisi de ümran

Ben yamanlar Bursa sanayiden memnun kaldım. 2 araç gösterdim 1 indeki en zor problemi buldu ( alttan hasar yemiş, muhafaza sökmese görmesi zordu- 34 bin km de Mercedesti ) bi Cross Egea gösterdim, onda da herşeyi söyledi.

İzmit tarcanlardan da memnun kalmıştım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı AşkınS. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tek uzak durmak gereken ümran. Km düşürülmüş aracı itelediler bize dolu yemiş aracı da aldık, ikisi de ümran

Ben yamanlar Bursa sanayiden memnun kaldım. 2 araç gösterdim 1 indeki en zor problemi buldu ( alttan hasar yemiş, muhafaza sökmese görmesi zordu- 34 bin km de Mercedesti ) bi Cross Egea gösterdim, onda da herşeyi söyledi.

Ümran'ın olay gerçekten fenaymış. Geçmiş olsun.

Eren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aranızda daha önce tarcanlara gitmiş olan varmı almak için satmak için vs fiyat tarifesi ve hizmet hakkında bi kaç galericiye eksperi tarcanlarda yapmak istediğimi söyledim sıfıra yakın arabalarda bile kabul etmediler nedeni nedir

FRTDI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba reklama giriyor mu bu şekilde bilmiyorum ama Batı Ataşehir Otoraporun işletmeciliğini biz yapıyoruz, ihtiyacı olanları bekleriz elimizden geldiğince yardımcı oluruz her zaman
    Kurallara Aykırı İmza Boyutu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aranızda daha önce tarcanlara gitmiş olan varmı almak için satmak için vs fiyat tarifesi ve hizmet hakkında bi kaç galericiye eksperi tarcanlarda yapmak istediğimi söyledim sıfıra yakın arabalarda bile kabul etmediler nedeni nedir
    Youtube kanalındaki videolarını izlemedin galiba..........
    Okumadan imzalamam.....

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AşkınS. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bir yanlış olmasın ? umranlarda zaten km kontrolü yapılmaz ki.. bu iş emrinde de belirtilir ara. kabullerin duvarlarında da yazar. Açıkçası haklı bulduğum bir uygulama.

-Murat Özcan- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu çok faydalı olmuş bölge bölge yazılırsa en azından araba alacağımız satacağımız zaman neresi iyi kötü ona göre gideriz

Google üzerinden satın alınmış yorumlara aldanmayız
    /// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak Mehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir yanlış olmasın ? umranlarda zaten km kontrolü yapılmaz ki.. bu iş emrinde de belirtilir ara. kabullerin duvarlarında da yazar. Açıkçası haklı bulduğum bir uygulama.
    Ekspertize gitme sebebimiz araçta bir eksik olup olmadığını, bilgilerde bir yanlışlık olup olmadığını, varsa bir kusuru olup olmadığını öğrenmek değil midir ? Km kontrolü yapacağını düşünmek zaten normal olan. Nihayetinde bakılan yerler PTT km kontrolü, bilgisayara bağlayıp abs den , obd den km karşılaştırmak. Tüm firmalar bunu verirken ümranın vermemesi gibi bir durum enteresan. Keşke gittiğimizde oradaki çalışanlar da bunu söyleseydi.

Nihayetinde gün sonunda bir hizmet alacaksam bu üm.ran olmaz artık. Kapısından geçmiyorum. 20 km ötesindekine gittim, gene de gitmedim. Gitmek isteyen de km düşürülmüş araç alabileceğini göz önünde bulundursun tabi, nitekim km kontrolü yapan başka firmalar mevcut

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sistemleri değişmediyse randevu vermiyorlardı, satıcı birkaç saatini harcamak istememiş olabilir. Yine şüphe üzerine söktükleri trimler de ileride ses yapacaktır. Açtı baktı ''airbagler orijinalmiş'' deyip kapattı; geçmiş olsun. Ben sıfır ayarındaki aracımı asla böyle şovmenlere götürmem. Diğer kurumsal firmalara götürdüğümde de herhangi bir aksama zarar vermeden incelenmesi hususunda ricacı oluyorum.

Alıcı nasıl eksper firması seçiyorsa satıcının da güvenmediği firmalara araç götürmeme (haliyle o alıcıya araç satmama) hakkı var. İlla hile hurda düşünmemek lazım yani.

yıldırımbyzt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir ve bahçelievler şubesine toplamda 6 araç götürdük hepside alıcıydım en az beklediğimiz süre 2 saat kirli araç kabul etmiyorlar tarcanlar İzmir'de sadece şöyle bir problem yaşadık araçta egr valf soğutucusundan su kaçırma problemi varmış onu fark edemediler satıcı arkadaş notere gitmeden 5 dakika önce söyledi problemi ama hizmetlerinden memnun kaldık
    Samara 2109

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler