İyi akşamlar, Merhaba uzun zamandır forumda konuları takip eder araştırır bazen yorum yapar forumda bulunurum yaşadığım bir olaydan bahsetmek istedim bana absürt geldi, değerli düşünceleriniz ve tecrübeleriniz benim için önemli. Sadece yetkili servis tercih etmeme rağmen son servis maceramdan bahsetmek istedim, istinye mais.
Alttaki görsel sivas ofllazlar, bu temizlikte aracımı 90 bin bakımı için teslim ettim, bu temizlikteki aracı yıkayıp kurulamadan lekeli teslim etmişlerdi, (2 servis arası 2 ay var)
[IMG][/IMG]
Bu arada aracın kozmetiğine ciddi anlamda takık birisiyim, ön yıkama ph nötr ıvır zıvır cilası ilacı bakımı her şeyi bilinçli bir şekilde araştırır kullanırım, renginden dolayıda cila wax uygulamayı severim. Aracıma son boya koruma pasta işleminide profesyonel olarak eylül sonunda uygulama yaptırdım,
her şey buraya kadar okey, Renault maisde aracın aynasını kırdıkları ıcın serviste ayna değişimini yaptırmak istedik, ben 24 günlük görevdeyken araç 1 kere bile yıkanmadı ve yıkamaya verilmedi. Serviste aracın aynası değiştikten sonra sadece katlanır ayna otomatiğine 8bin küsür ödeme yaptıkaracı teslim ederken dışarda yağmur çamur varken tekrar aracı yıkamışlar bu servis deneyiminde ben yoktum, aracı teslim ederken servisimizden memnun kaldığınızı aldığınız hizmeti lütfen değerlendirip 5 puan yorum yaparsanız seviniriz gibi yaklaşımda bulunulmuş.. görevden geldiğim gibi yıkamaya verdim aracı ve karşılaştığım manzara
Sadece sinirden kaputun resmini çekebildim aracın tamamı fırça çiziği maalesef,
Renault istinye mais, ilgililenen hanfendiye bu resimleri iletttik aracı fırçayla mı tel fırçaylamı yıkadınız diye sorduk aracın serviste yıkanıp çizildiğini söyledik, ben telafi edelim gelin uygulama yapalım demelerini beklemiyordum ama gösterdikleri tepki çok komikti aracı yoğun ışık altında baktığınızda çiziklerini görebilirsiniz bizlerin yaptığını nasıl anladınız gibi komik yaklaşımlarda bulundular, kendisine aracın neresinde çizik var neresinde kılcal çizik olduğunu bildiğimi ve aracın sadece maiste yıkandığını mais öncesi resimlerininin olduğunu işi mahkemeye taşıdığımda kamera kayıtlarından fırçayla yıkadığınızı tespit edebiliriz dedim ondan sonra konuyu araştırıp detaylı sizlere dönecem dediler bir servisin yaklaşımı bu şekilde olmamalı diye düşünüyorum göz göre göre fırçayla araç yıkayıp bu hale getirdikten sonra pişkin pişkin konuşabiliyorlar benim mi başıma geliyor bilmiyorum ama 4 tane yetkili servis değiştirdim memnun kalamadım artık yetkiliyi tercih etmeyecem.