Uzun sürse de -ki sanmıyorum- mümkün olan her ayrıntıyı belgelendirin ve bu belgelendirme uzmanlar tarafından yapılsın.
Öncelikle geçmiş olsun. Bu varlığımsı yaratıkların sayısı her geçen gün artıyor maalesef. Konu için tek diyeceğim şey avukatlara dikkat edin. Bazıları şöyle yaparız abi burdan bunu açarız ordan da hop bunu actık mıydı pert ederiz gibi gazlıyor. Bi de bacağınızı kaptırmayın derim...
adamla yazılı iletişime geçip aracın sorunsuz sıkıntısız olduğunu beyan ettiği bir yazışma varsa elin güçlü olabilir. Onun dışında bayağı zor gibi işin. Avukat da mutkala eş dost tanıdık olsun onun dışında pek güvenme derim. Arkadaşlar yazmış zaten gerekeni. Geçmiş olsun.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Resmi bir evrak değil ama kendi aramızda imzalanmış bir kağıt. Eğer bana dirençli olduğunu söylemese ve ben bunu aldıktan sonra bu dirençliymiş diye dava açıcak olsam mahkemede haklı olabilirdim. Bana dirençli olduğunu söyledi ve söz uçar yazı kalır mantığında imzalı kağıt aldı. Mahkemeye gitsem ben bunu alıcıya söyledim, imzalı kağıdı var der ve büyük ihtimalle haklı çıkar. Hukuki tarafını bilmiyorum ama alınmış imzalı kağıt hiç yoktan iyidir.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Geçmiş olsun dileğinde bulunan herkese teşekkürler. İhtar gönderildi, beklemeye geçtik. Gelişme olursa yine güncellerim.
Avukat konusunda herkese hak veriyorum. Fikir olsun diye farklı avukatlara danıştım tabi ama vekaletim yıllardır her konuda yardımcı olan aile avukatımızda. İhtarı o çekti, dava açılırsa o ilgilenecek. Avukat gaza getirmesi gibi bir durum yok yani ortada.
Aracı almadan bir gün önce whatsapp konuşmalarında aracın sorunsuz olduğunu, aldığımda hiçbir masraf etmeyeceğimi, bakımlarını yeni yaptırdığını ve ustasının sorunsuz olduğunu söylediğini beyan etti. Yazışmalar halen duruyor dava açılırsa oraya sunabiliriz.
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
Sizin lehinize sonuçlanacağını hiç sanmıyorum. Avukat tabiki kazanırız diyecek pastadan ufak veya büyük olarak yiyecek olan kendisi. Satıcıyla iletişime geçip uzlaşmaya çalışın, ekspertiz ve detaylı kontrol yaptırmamanızın aleyhinize işleyeceğini düşünüyorum, örnekleri de var. Eğer yaptırmış olsaydınız eksperin km ve gün garantisi lehinize işlerdi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)