User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
47 sonuçtan 39 ile 47 arası

Konu: İkinci El Aracın Gizli Ayıplı Çıkması

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DTC Off yazılımını peki onun attırdığına dair bir bilgi var mı ? Yani yazılımı attırdığı yeri bulup teyit / şahitlik isteme. Yada onun tanıdığı birisinden şahitlik gibi. Yazılım yükleme tarihini bilmiyorsunuz. Adam benden öncede bu yazılım varmış haberin yoktu diyebilir.
    bunu diyen satıcı sorumludur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun sürse de -ki sanmıyorum- mümkün olan her ayrıntıyı belgelendirin ve bu belgelendirme uzmanlar tarafından yapılsın.

EnesPolatdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun. Bu varlığımsı yaratıkların sayısı her geçen gün artıyor maalesef. Konu için tek diyeceğim şey avukatlara dikkat edin. Bazıları şöyle yaparız abi burdan bunu açarız ordan da hop bunu actık mıydı pert ederiz gibi gazlıyor. Bi de bacağınızı kaptırmayın derim...
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamla yazılı iletişime geçip aracın sorunsuz sıkıntısız olduğunu beyan ettiği bir yazışma varsa elin güçlü olabilir. Onun dışında bayağı zor gibi işin. Avukat da mutkala eş dost tanıdık olsun onun dışında pek güvenme derim. Arkadaşlar yazmış zaten gerekeni. Geçmiş olsun.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

fatihob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 220T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsettiğiniz kağıdın geçerliliği nedir? Resmî bir özelliği var mı,kendi aranızda mı geçerli?

Konu sahibine de geçmiş olsun.Bahsettiğiniz yazılım en kuvvetli deliliniz.
    Resmi bir evrak değil ama kendi aramızda imzalanmış bir kağıt. Eğer bana dirençli olduğunu söylemese ve ben bunu aldıktan sonra bu dirençliymiş diye dava açıcak olsam mahkemede haklı olabilirdim. Bana dirençli olduğunu söyledi ve söz uçar yazı kalır mantığında imzalı kağıt aldı. Mahkemeye gitsem ben bunu alıcıya söyledim, imzalı kağıdı var der ve büyük ihtimalle haklı çıkar. Hukuki tarafını bilmiyorum ama alınmış imzalı kağıt hiç yoktan iyidir.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatihob Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Resmi bir evrak değil ama kendi aramızda imzalanmış bir kağıt. Eğer bana dirençli olduğunu söylemese ve ben bunu aldıktan sonra bu dirençliymiş diye dava açıcak olsam mahkemede haklı olabilirdim. Bana dirençli olduğunu söyledi ve söz uçar yazı kalır mantığında imzalı kağıt aldı. Mahkemeye gitsem ben bunu alıcıya söyledim, imzalı kağıdı var der ve büyük ihtimalle haklı çıkar. Hukuki tarafını bilmiyorum ama alınmış imzalı kağıt hiç yoktan iyidir.
    Bence bu cümleyi noter satış senedine ekletebilirdiniz diye düşünüyorum. Noter altını çizer yada kalın harfler ile yazar alıcıya tekrar sözlü sorar öyle imza alırdı.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun dileğinde bulunan herkese teşekkürler. İhtar gönderildi, beklemeye geçtik. Gelişme olursa yine güncellerim.

Avukat konusunda herkese hak veriyorum. Fikir olsun diye farklı avukatlara danıştım tabi ama vekaletim yıllardır her konuda yardımcı olan aile avukatımızda. İhtarı o çekti, dava açılırsa o ilgilenecek. Avukat gaza getirmesi gibi bir durum yok yani ortada.

Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adamla yazılı iletişime geçip aracın sorunsuz sıkıntısız olduğunu beyan ettiği bir yazışma varsa elin güçlü olabilir.
    Aracı almadan bir gün önce whatsapp konuşmalarında aracın sorunsuz olduğunu, aldığımda hiçbir masraf etmeyeceğimi, bakımlarını yeni yaptırdığını ve ustasının sorunsuz olduğunu söylediğini beyan etti. Yazışmalar halen duruyor dava açılırsa oraya sunabiliriz.

ottoman32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence bu cümleyi noter satış senedine ekletebilirdiniz diye düşünüyorum. Noter altını çizer yada kalın harfler ile yazar alıcıya tekrar sözlü sorar öyle imza alırdı.
    babam zamanında a6 almıştı abi şanzımanında sorun çıktığı için satma kararı aldık ve satarken noterdeki kadın kağıdın arkasına arabanın şanzıman arızası biliyorum diyerek yazı yazdırıp imzalatmıştı.
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
    "yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"

mrtkap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizin lehinize sonuçlanacağını hiç sanmıyorum. Avukat tabiki kazanırız diyecek pastadan ufak veya büyük olarak yiyecek olan kendisi. Satıcıyla iletişime geçip uzlaşmaya çalışın, ekspertiz ve detaylı kontrol yaptırmamanızın aleyhinize işleyeceğini düşünüyorum, örnekleri de var. Eğer yaptırmış olsaydınız eksperin km ve gün garantisi lehinize işlerdi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler